23

Анонимен

преди 10 години

Нормално е другарю олигарски, вас догодина няма да ви има.

22

444

преди 10 години

Пак се разнася герберска смрад из форума!!! Отврат!!!

21

Perspective

преди 10 години

Прав е, догодина ще излязат от политическата нестабилност, като хвърлят оставки и отидат в по-топли страни за известно време. Те да, ама ние ?И какво ни топли политическата? А икономическата? Социалната? М?

20

Анонимен

преди 10 години

До СалахадинЛидера на Юруш пък обеща заплати от 1000 лв. Само клоуни, 'начи :D

19

Да, да

преди 10 години

Най-важният въпрос е КОЙ!? Не отговарянето МУ е прикриване на червената мафия, която дърпа конците на Орешарски и другите отпадъци...

18

АТИЛА

преди 10 години

Брата на *** от Държавна Сигурност Милети Ореш(к)арски, по известен като агент Заимов е напълно прав.Догодина излизаме от политическата нестабилност и влизаме в РЕВОЛЮЦИОННАТА СТАБИЛНОСТ.Което означава: 300 000 избити Комунистически *** и 700 000 депортирани към Москва членове на техните семейства.Задунайската *** от 69 години се Управлява от Терористи и Убийци и от децата и внуците на тези УбийциСрещу Терористи и Убийци се действа и ще се действа САМО със средства на ТЕРОР

17

sante_dog

преди 10 години

Има по-сериозни въпроси от "Кой?" разбира се. "Кога ще си подадете оставката?" е най-сериозният въпрос от средата на годината насам.

16

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н _anonimen_,кел файда, като е умен, като не го интересуват хората, а само и единствено господарите му?Като е умен, та какво, да не би да премахна данък лихва, или събра 1 млрд. от мита, дето се кълнеше, че били "лесно събираеми"?Тегли едни 2 милиарда заем и това е, ама за това не се иска много акъл. А пари пак няма.

15

Kaleko Aleko

преди 10 години

БГ, доста е трудно да се вярва на човек, който през 2008 г. ни уверяваше, че криза в България няма и че не се и очертава такава :DВерно, че българите са късопаметни, ама някои помним.

14

_anonimen_

преди 10 години

Бойко е симпатяга, но е ***.Oрешарски не е симпатичен, но е умен ...вие избирайте.

13

4321

преди 10 години

19% подкрепа не било лошо... кво да коментирам повече? Любчо Беров номер 2 - символ на задкулисие и продажност. Писна ми да му гледам отвратителната *** физиономия, уникално нагъл човек.

12

БГ

преди 10 години

Орешарски има рационално мислене и ми се види,че е напълно прав в анализа на кризата.

11

PR

преди 10 години

Eb ah ti i fizionomiqta deto q vadi toq zabelejete na vsqka snimka kak podlo se usmihva to biva biva ama takava podla fizionomiq

10

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н _anonimen_,Аз предпочитам и Ореха, и Боко да са в панделата, където им е мястото и на тяхно място да застане някой, дето да не е чак такава кукла на конци.Всичките ни премиери са били зависими все от някой, ама на Ореха то не са конци, ами истински въжета, че и видими чак от Брюксел.

9

Анонимен

преди 10 години

Да! Ние излизаме от кризата, а вие влизате в затвора Всички от правителствата от 1987 до 2013!Няма да ви молим за оставка 100 години!!!

8

Kaleko Aleko

преди 10 години

Ако тоя остане на власт, догодина на левицата направо ще й се такова таковата на евроизборите.

7

_anonimen_

преди 10 години

вижте сега ... все някой трябва да е премиерпредпочитам Орешарски да е премиер пред Бойко ...а вие ?

6

Салахадин

преди 10 години

Е,Дянков за 2 години каза,че стигаме гърците по доходи :)Оня, Симо Ментата за 800 дена ни "оправи" и те така......................

5

sokrat62

преди 10 години

"Бяхме засегнати от кризата...." алоооо, Мефистофеле та нали ти като Финансов министър се кълнеше, че в България няма и няма да има криза 2008г. бе ***!!!!! Кой сега "морализаторства" и какви 4 години, 24г. ***, от които 15 на БСП-ДПС-ДС, намерил се кой да чете морал!!! Скатай дяволската си усмивка и се омитай от власта незабавно, народа само това иска от шведската тройка дето си я стъкмихте след изборите. Никой избирател не е гласувал за "тройка", никой запомни!!!!

4

БУДА-ла

преди 10 години

Браво на Човека! Устоя на напрежението /което беше създал Оня, предишния/ и се бори в името на Стабилността на България! А Оня предишния, отдавна избяга и се скри от Справедливия хорски гняв, който беше предназначен именно за него! А сегашния го понесе Несправедливо /без да е сторил нищо/.Орешарски, със сигурност е по-наясно икономически какво прави и от Пожарникаря, и от Милиционера-Цвък и от набедения финансист - Очилатия Потър...