106

Анонимен

преди 10 години

Боко е дърт ***.

105

Дърт Меринджей

преди 10 години

Харчете пари на кредит българи! За ток, за пенсии, за заплати на държавните пиявици ... абе просто харчете, за каквото и да е. Да му мислят внуците и правнуците ви ако останат в България, щото внуците на червените другари вече са уредени в живота а вие ще им плащате сметката! Аре да ви е честито, супата е за да се духа!!!

104

лейлелейле

преди 10 години

От кога намаляването на тока е манипулиране.Какво ме грее мене дали е продиктивано от ДКЕВР или е пол. натиск, нали пада цената.Малеееееееееееееееее, баси *** животно, зеленчук безплоден.Не, че съм за БСП, те са същите Брюкселски *** като ГРОБ, но това го отчитам.Боко, ти си най-тъпия *** на светааааааааааааа, ***, един грам мозък нямаш !!!!

103

Анонимен

преди 10 години

Моля ви престанете да показвате снимката на това тъпо ***, защо, защо всеки божи ден ни занимавате с изказвания на тоя лешник, бре дейна и *** парче, всеки ден негови изказвания, а дано пукне дано, а стига де, подигравате се.

102

герботъпкател

преди 10 години

Обобщих всички епитети по адрес на Бойко Борисов в коментарите под тази статия. Синтезираната народна любов е: *** 4 пъти, мегапростак,приказно глупав,гнида мръснабоклук,мутра - 4 пъти,мутра ***,мутра скапана,мишокмръсник,*** каратист,тиква -10 пъти,тиква проста,тиква ***,тиквун -2 пъти,***,*** - 2 пътикрадлива долна безродна тиква, тъпир, подлец интригант, Винету кухата томахавка,*** милиционерквалитетен ***, много ***,***,***,нарциснай-тъпия човек в Българи

101

Иван

преди 10 години

До Цацаров Той не ни се привижда а ни го нтрапват отвсякъде.Всички медии услужливо МУ показват снимките и простотиите.Който го интерасува толкова нали си има страници във фейса и туита да си го чите и да му се възхищав

100

към кутевчетата

преди 10 години

Докато сегашните турско-червени престъпници ядат чер хайвер и пият скъпо шампанско/платено изцяло от нашият джоб/ ,ви подхвърлят към едната троха и още една трохичка.Това ли ви радва?Ще ви подхвърлят още няколко месеца,докато откраднат и последната ви стотинка и ви заробят до трето коляно в заеми.А те ще духнат извън България при парите си.Е,бедни ми и глупав народе,не случайно си бил векове под робство.

99

цветар

преди 10 години

Защо се хабите да плюете по ГЕРБ, спокойно - вече не са на власт, не сънувайте кошмари. Новата национал-турска червена коалиция дойде на власт честно и почтено, изпълниха плана за петилетката предсрочно - гушнаха 1,6 млрд.лв. и са готови за нови предизвикателства, а забравих и 191млн. за южен поток, второто Белене. Радвайте се на най-доброто правителство от сътворението на света до наши дни.

98

СМЯХХL

преди 10 години

До Анонимен, значи вместо да се замислиш как да се развиваш, как да се преквалифицираш ти се радваш на това, че си спестил м/у 20 и 30 лв на месец от намаления ток. Храните не са пипани, те не са държавно регулирани, за да има някакво намаление. Вместо надницата ти да стане от 30лв на ден 50 - 100, ти си готов да заробиш народа си дългова заради мързела ти и нежеланието ти да си конкурентен на пазара. И за това не е виновен Борисов, а ти, Бъди здрав и гледай в своята чиния.

97

СМЯХХL

преди 10 години

Бедността е духовна и щом се радвате, че сметката ви за ток е станала от примерно от 80 лв с 10% намаление 72 лв, но държавата е поела 1 млрд дълг, който ще плащат бъдещите поколения(а те не са *** и турци) тогава сте наистина загубени. Жал ми е за всеки на който му се стои тук и трябва да плаща вечните глупости на комунистите!

96

СМЯХХL

преди 10 години

КОМУНИСТИ, И 100 живота да живеете пак ще сте бедни... И не Бойко ви е виновен, че не може си платите тока. Всеки млад човек, който масово не е гласувал за турци и комунисти, може да емигрира и ще се реализира далеч от отечеството, а Вие ще си стоите тук и ще се чудите, защо населението изчезва и защо *** и турците все повече се множат и мачкат. И един ден ще разберете, че капитала са хората, че капитала е образованието, а не популистко намаление на ток с 2% и 20 лв увеличение на пенсия.

95

Джедай Мастър

преди 10 години

До gogi75Хахаха, ОДЪржат ли ти от заплатата, грамотен ерудите?

94

Анонимен

преди 10 години

Браво Боре..

93

Симба

преди 10 години

Текст под снимката:Опа...аз май се осрах!

92

EU citizen

преди 10 години

Най-справедливо е цените на тока да се освободят и да станат напълно пазарни.

91

Тикичка

преди 10 години

Колкото и да ми триете коментарите тик'вата власт нема да види повече :)

90

az-

преди 10 години

До Анонимен - 98Много си в грешка пич, много. Сметката на Тиквуня минаваше през Костинброд и ако му беше минал номера сега щяхме да слушаме как заради управлението на тройната коалиция тока за пореден път се вдига със "символичните" 2-3 ст., което са си нищо и са само 20%.Е не стана.Да свалят кеф им политически, кеф им популистки. А на който не му харесва да ходи да си сключи индивидуален договор и да си плаща по старите цени или с индексация 20% нагоре.

89

Анонимен

преди 10 години

"Прав е", не е "легнал". А му трябва лекар.

88

Анонимен

преди 10 години

Значи, Бойко иска да каже,че да плащам по-малко за ток и да ми останат повече пари в сем. бюджет, с които да купя нещо за детето си е лошо!Аз ли нещо не разбирам или този ни прави на ***?

87

az-

преди 10 години

97 Разбира се, че е прав. Ще бъде и прав в съда, като му четат присъдите.