26

софиянец

преди 10 години

Щом моллов иска специален закон за връщане на земите на мюсюлманите, то пък аз искам специален закон, облагодетелстващ САМО бг.-граждани атеити! Не може така! България е секуларна държава и НЕ МОЖЕ една група граждани/ мюсюлманите/ да имат повече права от останалите бг. граждани! Иначе на всички българи най- накрая ще ни писне на шапката и ще раздадем правосъдие сами! Ако това се цели- може би така и трябва да стане - да се изичстим веднъж за винаги от лица, които искат да отхапват парчета от Бг

25

българин-християнин

преди 10 години

и като такъв, не смятам, че България трябва да се определя като християнска или мюсюлманска държава. Много по-важно е да сме българи, независимо от религията си; в света няма чиста нация. А този пчелар, 'потомък на персийци', който ужасяващо прилича на ранния Доган, трябва ли да му се припомня, че в Иран такива като него ги бесят публично на строителни кранове? Май доста пчели са го хапали и то от онези, големите - африканските..

24

аз съм българче

преди 10 години

Прекалено много интересни събития се натрупаха в последно време, Ахмед Башев и Рибново, финансиране на радикалния ислям от Саудитска Арабия през Турция, мюфтийството си иска джамиите, а сега от нищото се пръкна и партия ***. Как пък точно този момент избра? Цитирам и едно скорошно изказване на Ахмед Башев (ДПС) "Аз много искам да има *** в ДАНС, аз просто искам и ще се боря за това".Никое от тези събития не е случайно

23

Гост

преди 10 години

Има едно много просто решение на проблема. Само трябва пистолет и човек, който може да стреля точно.

22

софиянец

преди 10 години

Щом моллов иска ДРУГА процедура, значи иска СПЕЦИАЛНО ЗА БГ. ГРАЖДАНИ С МЮСЮЛМАНСКО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ ДА ИМА ДРУГ., МНОГО ПО-ЛЕСЕН НАЧИН ЗА "ВРЪЩАНЕ" НА НАСЛЕДСТВЕНИТЕ ИМ ЗЕМИ И ДА НЯМА ТАКСИ ЗА ДОКУМЕНТИТЕ, ИЗДАВАНИ В ХОДА НА ПРАВНАТА ПРОЦЕДУРА Т.Е. ИСКА ОТДЕЛЕН ПРАВЕН РЕЖИМ, ЗАКРЕПЕН В ОТДЕЛЕН ЗАКОН! ПО СЪЩЕСТВО ТОВА ИСКАНЕ Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО, ЗАЩОТО НАРУШАВА ЧЛ.6 АЛ.2 ОТ КРБ- Т.Е., ЧЕ ПРЕД ЗАКОНА ВСИЧКИ БГ. ГРАЖДАНИ СА РАВНИ, НЕЗАВИСИМО ОТ ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ И ЕТНОС.

21

софиянец

преди 10 години

"...Това, че ние сме сепаратисти, той трябва да го докаже", настоя Моллов..."- Че то е доказано с вашите действия! Оказва се, че "административният" спор в с. Црънча касае факта, че местните жители са бедни и не могат да си позволят да платят таксите за заснемане и скица на имотите си, за да им се върнат "бащините ливади". В същото време масово децата им работят в Гърция, но не пращат и 1 евро на родителите си, за да се платят изискуемите по закон документи за заснемане , скици и т.н.

20

дедо Йов

преди 10 години

"*** са сепаратистка организация" и какво от това, една противоконституционна/мафиотска/ организация ДПС от 24 години определя какво да се случва в държавата, да беше надигнал глас другаря археолог досега, лежи на името на баща си и се мисли за фактор комсомолчето!

19

Един българин

преди 10 години

Те били потомци на персийците !?! Тоя просто е "изкукуригал" !

18

Анонимен

преди 10 години

този враг на България!

17

Един българин

преди 10 години

"По думите му трябва да се намери подход и модел за обединение на цялото българско общество".Изглежда идеята му, за да се постигне това е, като се разединява обществото ! Доган номер 2 ! А може би е негов клонинг.

16

njyb

преди 10 години

Абе еййййй. направо ме втриса вече.Бай Тошо ви е нужен на вас...тогава ще видите -права на малцинствата,религиозни свободи,европейски ценности,строене на джамии и всякакви още простотии...Никога не съм подържал Бай Тошо,ама сега вече се уср.хте с тези европейски свободи и човешки права.И за тази мюсолманска инвазия е виновен Брюксел и тъпия Е.Съюз.Мюмюните са плъзнали навсякаде в Европа,и Брюксел ги защитава...ТУК СЕ НАМИРА ХРИСТИЯНСКА БЪЛГАРИЯ...това трябва да е ясно на всички и на тия от Е.С,

15

Веско

преди 10 години

И за кво всъщност се борят, кат не са сепаратисти? Този въпрос ме тормози даже по-силно за ДПС! На техните симпатизанти, какви точно права и свободи им липсват?

14

Рали1

преди 10 години

До МЕТКОЛевски!Поне името му да беше написал без грешка!Че той искаше чиста и свята република и за такива като теб!

13

софиянец

преди 10 години

След като моллов твърди, че в ЕС няма държавни граници между отделните държави- а не че те просто вече не се охраняват и нямат визов режим помежду си- що не поиска да "отцепи" от територията на Франция , Германия или Ю.К. 2-3 села и да поиска "административно";) да преминат в гръцката държава, а?;) Я да видим какво ще кажат тези държави на неговите "щения"- има или няма отделни държави в ЕС, наречени Германия, Франция, Ю.К.?

12

Анонимен

преди 10 години

Може и да не са сепаратисти, но определено са алчни за пари мошеници!

11

аз съм българче

преди 10 години

-"Не сме единна нация, а сме сбор от нации Смятаме, че сме отделен етнос и нация многомилионна общност в няколко държави говорим език, който българите не разбират"-"Това, че ние сме сепаратисти, той трябва да го докаже"Какво има да доказва, виж си името на партията, виж си изказванията, ясно е като бял ден.

10

Аз, гяурът българин

преди 10 години

Абе снайперисти няма ли в тази държава бе ?

9

Бай Димо

преди 10 години

***, гагауз, македон, тракиец....всички е много модерно днес, но не и да си българин.*** продажни долни. Хаир да не видят.Момци, май ще хващаме гората и ще почваме с хайдутлук да се занимаваме като Петко Войвода навремето. Няма друг чалъм. Изедници, продажници, няма оправия. В гората ни е силата, да отрежем зелките, да отмъстим и да се скрием....

8

1

преди 10 години

От къде идват парите????И ЗАЩО държавата позволява тези неща???КОЙ има далавера от всичко това???

7

софиянец

преди 10 години

Вижте последните 5 - от 80 до 85- коментара под тази статия:"Целта на *** е да раздели българите, сигурен е проф. Овчаров Партиите да се обединят в защита на националните идеали, призова той"днес.бг - постарах се да напиша актуалното правно положение на нещата....