25

Одисей 1

преди 10 години

27 Знаеш ли Бойко хубавото е че може би вече има алернатива на всичко това което наричахме Преход и това се нарича Реформаторски блок , наистина като четя някой тук те ми мязат все едно от някаква друга безвъвратно отминала епоха като изкопаеми , бях се отчаял съвсем но явно е ттрябвало да удариме в дъното след свободното ни падане откакто дойде Царя за да започнеме да се издигаме .

24

Спонги

преди 10 години

Ако сега Костов беше Премиер, нито щяха да влизат незаконно всякакви ислямисти, нито мафията щеше да управлява. Ченгетата газ пикаят само като чуят името му, а това означава само едно - добре ги беше наврял на кучето в дирника.

23

Анонимен

преди 10 години

Аре стига с тези комунисти бе мамка ви левашка!На крив К.. козината му пречи.*** сте като народ и ТОВА ви е проблема.Няма комунисти,няма анархисти, няма демократи!!Всички сте *** (от утрепан)!Що е *** все е Утрепаняк!

22

стилян

преди 10 години

Като чета коментарите се убеждавам, че България е един ***! Пълен с ***! И за съжаление си заслужаваме мизерията

21

Анонимен

преди 10 години

Рече Лостов: "Бедност, неравенство и безработица пречат на политическата сигурност" .Ще каже чове к че по негово време беше "БОГАТСТВО,РАВЕНСТВО и ЗАЕТОСТ".Мамка ти йезуитска, *** Лостов!

20

boyko_stoew

преди 10 години

Костов е политик с големи качества.Гласувал съм някога за него и не съжалявам,за тогава.Критиката ми към него е ,че е ЛЕНИВ политик.Липсва му и ЧУВСТВИТЕЛНОСТ...Анализите му за социалната действителност са лишени от елементарна логика :ПОЛИТИЧЕСКАТА НЕСИГУРНОСТ не се дължи на ПОСЛЕДСТВИЯТА("абсолютната бедност, социалното неравенство и високата безработица"),а на ПРИЧИНАТА.ПРИЧИНАТА е ГРЕШКАТА В СИСТЕМАТА.Системата ,която у нас възпроизвежда МЪРЗЕЛИВИ , АЛЧНИ и БЕЗОТГОВОРНИ говорители.

19

Одисей 1

преди 10 години

24 За едно си прав наистина всеки народ си заслужавя управниците , българския народ е бил през последните 69 години от тях 64 години прякоили косвено под властта на комунистите и резултатите ги виждаме всички , немския народ за последните 64 години от 1949 до днес е бил 44 години под управлението на ДЕСНИТЕ ,а като прибавим и че техните социалдемократи нямат нищо общо с нашите прекръстени *** , така е прав си заслужаваме си го и не заслъужавахме Костов както и Стамболов и Малинов .

18

циганино

преди 10 години

ти да не би да си мислиш,че ти се е разминало,ти който продаде България и всички нас дано да ти преседнат милиардите ,на теб и твоите наследници,жалък ***-скрии се някаде и повече не се показвай ***-за каква политическа отговорност говориш ,бе *** знаеш ли ,че с твоята политическа отговорност сметки не се плащат и лекарства не се купуват,не можеш да ме направиш по-млад -потривам ръце защото имаш много неща да губиш и от тази загуба кръв ще капе от сърцето ти ***

17

не син

преди 10 години

Това е най големият престъпник /или предател/ в новата история на България ! И е на свобода ! И жив ! Всеки народ си заслужава управниците !

16

eyeless

преди 10 години

Тоя *** кирлив вместо да се радва че е още жив продължава да наглее и да таи надежди, че някой ще го допусне до власт...

15

Анонимен

преди 10 години

Иван Костов и Симеон Сакскобургготски трябва да бъдат много щастливи ,че СРС-тата на Spy files се появиха в България след тяхното управление.Тези двама държавни лидери продадоха България на безценица и нека Господ да ги съди.

14

герп

преди 10 години

ндсв, бсп, герб, атака, дпс- гробокопачите на България, Амин.

13

Анонимен

преди 10 години

Откъде го изкопахте това *** ,,българче'' от снимката , я пак го закопайте че тамън го бяхме позабравили.

12

д

преди 10 години

иване, срама нямаш, иване.."През 1999 година 84-то правителство на България продава на Гад Зееви държавната авиокомпания Балкан за 150 000 долара и обещание за инвестиции от 100 000 милиона долара. Балкан обаче фалира през 2001 година и договорът за приватизация е прекратен. "

11

Big Bad Wolf

преди 10 години

МВР предупреждава, забелязан е тъмен балкански субект с характерен говорен дефект , гражданите да се пазят и да не го приближават защото е много опасен.

10

Кирил Шопов

преди 10 години

Позор за журналистите е, че дават думата на тоя троглодит от епохата "Луканов". Луд изяжда и сто зелника, по-луд, който му ги дава.

9

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Иване,няма да ва бъде и...този път.Много омеситхте тюрлюгювеча като се накачулихте няколко партийки да водите...народецът,но той те...помни.Тези партийки са от твоето...котило,а то само крастави котета...ражда.

8

цц

преди 10 години

И да плюете и да не плюете, Костов е най-големия политик. Яд ли ви е?

7

varg vikernes

преди 10 години

Бедност,неравенство и безработица доката ти и СДС на България.И кога най-сетне ще му дадеш стълбата и ръчният трион дето ми ги обеща?

6

Ghero

преди 10 години

Ти не беше ли един политически труп?