67

Емилия

преди 10 години

Македонците погледнати дори като регеонално определкение се различават значително от българите. Аз съм македонка

66

Наум

преди 10 години

До културкацелиот свет чека с нетърпение тържественото пускане на японския вентилатор в лунапарка догодиназа радост на холандците основна атракция ще са центурионите по голи кълки и пластмасови сабли, по средата на карнавала ще има истински слонове, множество Маймуни и една Камила

65

Annabel Li

преди 10 години

Не може ли да се организира МЕЖДУНАРОДЕН арбитраж от историци, които само да гарантират достоверността на историческите документи - надписи от църкви, манастири, стари гръцки хроники,(където Василий II е наречен "***"), заглавия на книги,(сборникът "Български народни песни "на братя Миладинови) архивите на Османската империя и много др. Това ще е достатъчно да се нанесе съкрушителен удар по македонизма.

64

АЗ

преди 10 години

МЕЖДУ ДРУГОТО...ИМА И ДРУГО МАКЕДОНСКО БЕЗУМИЕ..ТЕ НЯМАТ ПРЕТЕНЦИЯ КЪМ ЦАР ИВАН ВЛАДИСЛАВ ДА Е МАКЕДОНСКИ ВЛАДЕТЕЛ..НИЩО,ЧЕ Е ПЛЕМЕННИК НА ЦАР САМУИЛ И БРАТОВЧЕД НА УПРАВЛЯВАЛИЯ САМО ОКОЛО ГОДИНА ЦАР ГАВРИЛ - РАДОМИР..НЕЩАТА ВЕЧЕ ПРИЛИЧАТ НА"ДВАМА БРАТЯ БЛИЗНАЦИ ОТ РАЗЛИЧНИ МАЙКИ":))))))))

63

аз съм българче

преди 10 години

Добре, че е Македония, люлката на цивилизацията, че човечеството никога нямаше да еволюира от древния макепитек до модерния хомо-македоникус. Ице Христосовски даде на света християнството, а античния македонец Климент Охридски първи проповядва на старомакедонски език, който останалата част от планетата нарича "български", защото има световен заговор.

62

Секирчо и Манарчо

преди 10 години

абе вии незнаете ли че следи от македонса култура са открити на венера марс юпитер и тнт даже и на слънцето древните македонци са заселили дори слънцето къде отивате ха ха ха

61

Анонимен

преди 10 години

Що е маке все е краднал история :) Това са така да се каже *** в полето на историята-за тях е като желязото за истинските мангота.

60

Анонимен

преди 10 години

То и в квартала има един който се мисли за Наполеон, но според мен си измисля.

59

Анонимен

преди 10 години

Развеселиха ме отново! Тъкмо ми беше станало скучно!

58

АЗ

преди 10 години

АМИ ТИ НАЛИ СИ БЪЛГАРИН..ОТГОВОРИ?:)

57

до 64

преди 10 години

Знам- виж себе си и баща си и майка си и ще имаш за изследване цяло стадо ***

56

7

преди 10 години

Някой знаели да каже, що за *** е това българинът?

55

културка

преди 10 години

Превърнали са си столицата в кичозна циркова площадка. Скопие - Холивуд на Балканите. Сега и колизеум да си построят, защото са измислили кръгът, имат си арка за римейк на Конан Варварина, изкуствено езеро в памет печалната загуба на толкова човешки животи на македонския кораб Титаник (кръстен на Титон Македон), о и да не забравяме Аватар-биографичен филм за древен македонски астронавт, идващ от Луната, която както знаем е свещена македонска територия-построил е пирамидите и е възродил Феникс.

54

до макенодоид

преди 10 години

Да не забравите да възстановите и Велбъжд Кюстендил в А РФГ та да е личен отбор във Великото Велбъждско кралство, и кой ще е самия крал ако не ти. Благодаря ,че ме разсмя в сивия следобед.

53

usa

преди 10 години

Maketata sa prosti kato albanski reotan,mai poveche zaslujavat da sa albanci:-)

52

АЗ

преди 10 години

ГЛУПАВИТЕ МАКЕДОНЦИ ИСКАТ САМУИЛ ЗА СВОЙ ЦАР,НО СТРАННО ЗАЩО НЕ ИСКАТ ЦАРЕТЕ РОМАН, БОРИС II, ПЕТЪР И СИМЕОН ВЕЛИКИ ЗА СВОИ, УПРАВЛЯВАЛИ ПРЕДИ НЕГО:)))))ТАКА СТАВА, КОГАТО СИ ЧЕЛ УЧЕБНИКА ПО ИСТОРИЯ ДО ПОЛОВИНАТА - ДРУГАТА НЕ СЕ ЧЕТЕ В СКОПИЕ..НА АЛБАНСКИ Е:))))))))))))))))

51

Анонимен

преди 10 години

Офф, докога ще ни занимавате с тези талибани, които не могат да решат какви са

50

eyeless

преди 10 години

Да си ги взимат, то голяма любов към тая кирилица, ама никой не споменава, че са ни я набутали за да скъсат последните връзки с истинската ни култура, езика ни както и останалите на кирилица са ужасни и в художествено и в техническо отношение... Определено не са се старали колкото е било нужно като са го мислили...

49

БРАННИК

преди 10 години

Смрт!

48

bau

преди 10 години

На тея няма смисъл изобщо да им се обръща внимание и да им се обяснява каквото и да е. Безнадеждно е. Все едно да убедиш комунист, че Станишката е крадец, а партията им столетница започва като терористична организация и е виновна за избиването на повече хора, отколкото национал-социализмът...Абсурд!