130

Злопаметна

преди 10 години

Софиянец, АнчоСпрете се, държите се като деца... "Ти си луд, не - ти". Поне помежду си да не се караме, че и без това положението е отвратително.

129

софиянец

преди 10 години

До Анонимен Що да съм измамник? ТИ завършил ли си медицина и право; имаш ли адвокатски стаж над 13 години? Що приемате, че в България живеят предимно *** с жълто около устата?! Средната възраст на населението в България е 42 години- според НСИ- това нещо говори ли Ви?

128

Барни

преди 10 години

Добре, че не са запалили хартии и гуми.

127

Анонимен

преди 10 години

Alo sofiqneco kak taka finansovo obezpechen ? Ti danesi ot oniq Alo izmamnicite kadeto obirat pensionerite ?!?

126

Анонимен

преди 10 години

Отврат и изостаналост- огън насред двора. Тези са като ***- животни,които ни натресоха управляващите

125

Анонимен

преди 10 години

Не трябва ли нелегалните имигранти-ислямисти да бъдат екстрадирани след като извършат престъпление? Много зачестиха техните прояви- бунтове, нападения над полицаи, сбивания, палежи, трошене на имущество? Всичкото ние го плащаме. Сега тези ислямисти *** ще получат ли нови палатки и легла, които пак да подпалят? Откъде вземат дърва за огрев?

124

софиянец

преди 10 години

До Анчо Шукри 133 - Ще ти се, но преди всичко- я докажи твърдението си, че съм "психично неуравновесен човек'- думичките "епикриза", "телк" нищо ли не значат за теб?:) АКО ГИ НЯМА ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ И НЕ МОЖЕШ ПУБЛИЧНО ДА ГИ ПРЕДСТАВИШ В НЕТА, АКО ТЕ НЕ КАСАЯТ ФИЗИЧЕСКОТО ЛИЦЕ НИК"СОФИЯНЕЦ", ЗНАЧИ МЕ КЛЕВЕТИШ, А ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО БЪЛГАРСКИЯ НК:)

123

софиянец

преди 10 години

До Анчо Шукри "...Само отвреме- навреме Волен ви подхвърля парче пица и 20 кинта..."Ахахаха- що защитавам БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС- ДЪРЖАВООБРАЗУВАЩИЯТ ЕТНОС НА Р. БЪЛГАРИЯ- 84% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Й, СТАНАХ "АТАКИСТ":) Не , ве, турче- там ти е проблема- НЕ СЪМ ЗАВИСИМ НИ ОТ БАТАКА, НИ ОТ ДПС ЕАД, НИ ОТ БСП, НИ ОТ ГЕРБ, НИ ОТ КОЯТО И ДА Е БИЛО ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ:) ВСИЧКИ МЛАДЕЖКИ ОРГАНИЗАЦИИ МРАЗИТЕ ТАКИВА ХОРА, ЗАЩОТО ИКОНОМИЧЕСКИ НЕ СА ЗАВИСИМИ ОТ ВАС И НЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ПОДЧИНИТЕ ЧРЕЗ БИЗНЕСА ИМ:)

122

Анчо Шукри

преди 10 години

До софиянецТи не работиш по 7 дни в седмицата и това е очевидно. Друго очевидно е, че имаш сериозни ментални проблеми. Виж какво, няма смисъл да ми се обясняваш като лелка на селски събор. Ясен си ми какво представляваш, така че не се напъвай повече..

121

Анонимен

преди 10 години

Zlopametnata madama , e izlizala po ploshtadite na protesti !! Izvinqvai no mnogo mie interesno ti ot koi nadnicharki si ? Ot desetolevkite ili ot dvaistolevkite ?!?

120

софиянец

преди 10 години

До Анчо Шукри Много си смешен:) Да си чувал за лица от средната класа, които са ФИНАНСОВО ОБЕЗПЕЧЕНИ и могат да си позволят лукса да не работят всеки ден, а - да кажем- 1-2 дни в една работна седмица?:) И преди започна да ми отговаряш по същият начин- да нападаш личността ми, без да ме познаваш- когато видя, че нямаш аргументи, с които да защитиш теорията и твърденията си:) Ненормалният си ти- нямаш смислени аргументи и за това внушаваш, че съм психично болен и то БЕЗ ДА МЕ ПОЗНАВАШ ЛИЧНО:)

119

Един Българин

преди 10 години

До ВасилевИзобщо не сте прав! Всичко е съгласувано с руснаците и последните ни натикаха в тази дупка. САЩ и Русия се разбраха за "потока" и "атома" и то отдавна. Сега простосмъртните научават. Защо мислите че се скалъпи този референдум, дело, цени и т.н.?Руснаците имат далавера да ни държат бедни за да им бъдем в подчинение (както и голямата част от собствения си народ, украинците и пр).

118

Линус

преди 10 години

Абе, шведите вече са кафяви, вие тук се тръшкате за 5000 араби.

117

моджо

преди 10 години

ми сега зимата да си я карат без палатки

116

Злопаметна

преди 10 години

До софиянецКолко и да е смислено предложението ви, няма как да стане, аз го виждам говорейки с хората. Идва време разделно, и адски ме боли от това което виждам. Е...поне не ни биеха по площадите като на Майдан в Украйна, но пак нищо не се промени.

115

Рамбо Кючуков

преди 10 години

До varg vikernesХа-ха-ха, вярно ли така ще направите? Я пак си помисли.

114

Анонимен

преди 10 години

Току-що прочето новината за нелегалните имигранти в Харманли. Решението е само едно- да се построи стена по цялата ни граница с Турция независимо от натиска,който ще ни окажат западните държави. Това няма да спре потока от нелегални имигранти, но би го намалило достатъчно,за да се справим с пристигащите хора.За справка проверете за стената по гръцко-турската граница или тази м-у САЩ и Мексико.

113

varg vikernes

преди 10 години

Скоро ще започнат да палят и напите домове и тогава ще ядат голямо дърво.

112

Анчо Шукри

преди 10 години

До софиянецОчевидно е, че безработния си ти, а не аз. Щом имаш време по цял ден да драскаш разни истерични коментари, това показва, че освен, че си безработен, имаш и много сериозни психически проблеми. А лудите не ви взимат на работа. Само отвреме- навреме Волен ви подхвърля парче пица и 20 кинта.

111

user

преди 10 години

Скоро ще започнат големите студове и явно искат да нощуват под звездите. Никой не е длъжен да им осигурява каквото и да е. Нашите родители мизерстват и тези пари трябва да бъдат дадени на тях.