144

Анонимен

преди 10 години

според историята точно този "етнос", помаци от село барутин изколили християните в черквата в перущица и батак, за да се подмажат на турците! сега искат да управляват и българия, което значи, че ще ни подарят на турция! ще си мечтаете за деписето и ***!!

143

Анонимен

преди 10 години

Помаците са чисти българи и говорят старобългаски,а не като шопите дето са наследници на наи-дивашкото племе------печенезите------ и говорят някакъв развален език(ни ти говорят правилно сръбски,ни ти български и те самите не знаят какви са-----Вук Караджич 19век) и съсипаха България

142

ГръцкиПомак

преди 10 години

https://youtube/watch?v=nZrdz2H11i4Гледайте това видео за да разберете как се възпитават и празнуват помакопула в северна Гърция гръцкото въстание през 25 март 1821 година! Ако посетите селата им ще се засрамите да кажете ще сте българин, при тях всичко е чисто и свети докато при наш цари мизерия и разруха, характерни черти на нашата нация......"където стъпи български крак дори цветята увисват"....така викат хората в северна гърция и най-много на град Кавала!

141

rumen221

преди 10 години

Кое не е ясно?Чл. 4. (1) Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната. Чл. 13. (1) Вероизповеданията са свободни. (4) Религиозните общности и институции, както и ВЕРСКИТЕ УБЕЖДЕНИЯ не могат да се използват за политически цели.А ПОМАЦИТЕ СЕ ОТЛИЧАВАТ ЕДИНСТВЕНО ПО РЕЛИГИЯТА СИ.

140

Анонимен

преди 10 години

ква е тая партия от румънски *** и арабски екскременти? кой продажник е допуснал да я регистрират? и уж не е етническа, а всички са мюсулмани и мразят християните! ще влязат в парламента, ама през свински ***!

139

rumen221

преди 10 години

Помаците - етнос или етнографска група? Етноса е част от нация, с общ - произход, история, роднинство, религия, език, култура, територия, а хората извън нея я признават. Религията е важен, но не задължителен елемент за обособяването на един етнос. ПОМАЦИТЕ СЕ ОТЛИЧАВАТ ОТ ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ ПО МЮСУЛМАНСКАТА СИ РЕЛИГИЯ(Но във Волжка България е обратното)Етнографска група част от етнос, отличаваща се по диалекта, духовно-културно, конфесионално (например: шопи, помаци, македонци, гагаузи и т.н.);.

138

конска опашка отзад

преди 10 години

Браво на този човек Моллов, пръв дръзнал да нарече някои досега премълчавани неща с истинските си имена, друг досега е нямала такава смелост и въпреки това, се появиха един куп чакали които бяха готови да го удушат още в началото на своята си поява.

137

rumen221

преди 10 години

ХА-ХА-ХА...- А бе хубава работа..., ама ПОМАШКА..., защото и в Корана пише: - "Един е бог и Христос е неговия Пророк и... Син...!"- Бъдете си помаци, но нас не ни мислете за ***...!!!.

136

maora

преди 10 години

Plana za unishtojavane na Bg vurvi s pulna sila. Sledva razdeliane teritorialno i avtonomni oblasti .....Turcia shte vzeme granichnite zoni. Chaka ni vtoro Kosovo. Koito ne verva e dosta zabluden. Za vsiaka strana i region tia Judeo masoni imat plan. Izmukvane ot matricata nema za sujalenie.....veche ne sme narod,koito da se bori za pravata si a jalka tulpa ot bedni predateli.

135

ivan

преди 10 години

Боже,колко мъка има по този свят боже...

134

Анонимен

преди 10 години

Are stiga sme gi plashili decata , tiq do nikade nqma da stignat !

133

Исмаил

преди 10 години

Най- после да се появи партията за която да гласувам.Моллов-Президент.Дойде края на народния съд.

132

ognyanz

преди 10 години

До "междунар. журналист" То бива свободни съчинения, ама чак пък толкова. Остава да кажеш, че и БСП е в изолация, след като Станишев е председател на партията на европейските социалисти.

131

ivo

преди 10 години

До междунар. журналист 156Значи сегашното на черепа , предишното на пашата ? А ти явно си журналист - между наровете .

130

Партия Викинг

преди 10 години

Привет българи! Аз съм потомствен риж викинг . Моят пра пра пра пра пра пра пра дядо е викинг останал по нашите земи след кръстоносните походи. Гласувайте за нашата партия и ви обещаваме България да е Швеция на балканите. Ще се оправим и със сегашните политици- предатели.

129

Анонимен

преди 10 години

Един въпросПомак ще даде ли дъщеря си за българин, или ще приеме ли българка за своя снаха ? Никога. Н И К О Г А !Е, какви глупости сте седнали да пишете, че бъдещата партия нямало да разделя хората по религиозен и етнически принцип. Бъдете си помаци, но нас не ни мислете за *** !!

128

междунар. журналист

преди 10 години

В момента правителството на БСП-ДПС-Атака-ДС е в тотална изолация от ЕС и САЩ. Спрени са всички Еврофондове. Станишев много добре знае това и затова е изнервен. Въпроса е как ще ни го *** от Брюксел, а че Путин това иска е ясно. Никой не иска да говори с Орешарски, защото знаят, че той не е Премиер на България, а на В. Божков-черепа. Апропо , защо се намалява данъка на хазарта-защото там е въпростния Череп. Е другари пенсионери на вас по 4. 50 лв. увеличение на пенсията , а на тия чорбаджии-изедници милиони. Айде чао и да не забравите пак да гласувате за социалното правителство, че повишен

127

Сашо

преди 10 години

Зад катър и пред *** не се върви, катъра ще те ритне, а помака ще ти забие нож в гърба, на тези помаци вилата трябва ВИНАГИ да им е на врата, и както казват турците - хора без вяра, нито мюсюлманин нито християнин, за НИЩО не стават.

126

:)

преди 10 години

Абе спрете им тревата на тези ....

125

Вида

преди 10 години

Последните години по пазарите на големите градове покрай Родопите ми прави впечатление че помаците купуват много повече от преди години. От край време знаем че помаците са трудолюбиви хора, но интересно последните 6-7 години кое ли е засилило семейните им приходи.