7

Комунистът

преди 10 години

Защо трябва да "ПАДА" ?!?! Аз НЕ съм пушач !!!! Обичам обаче и да ходя по заведения.... и НЕ ИСКАМ ДА МЕ ОПУШВАТ! Които иска да запали цигара.... да ходи навън! Или още по- правилния вариант....... Разделение в самото заведение на ПУШАЧИ и НЕПУШАЧИ.... със солидна преграда , разбира се...... :) :) :) :)

6

Bai-Hui

преди 10 години

Няма такава държава!!!Само тук се *** на метенето.Защо след като и самите пушачи осъзнаха предимството да се пуши навън , на някой *** му е притрябвало да връща пак лисичарниците.Аз пък съм сигурен , че ако падне забраната, не само няма да има повече клиенти ами напротив хората ще избягват да ходят на места където се пуши.

5

Iwan

преди 10 години

Панчев е едно лобистко ***! И аз искам да ми се даде право да решавам дали да се изпикавам в средата на заведенията. Няма да остане следа, ако се инсталират дренажни системи. Логиката му е диктувана от тесногръдие и пари.

4

vesko02

преди 10 години

Откъде съвест у вас бе Спасе?Естествено ,че ще падне.

3

Kaleko Aleko

преди 10 години

Спасе, Спасеееееее, а ако не мине, кво прайм? Пееевски ще си иска от теб и Буруджиева парите, които ви е дал, нали? :)))

2

Н. Генов

преди 10 години

Едно полезно за хората нещо от 20-тина години насам и сега бързаме да го отменим заради 30те сребърника на някои ресторантьори, които пък разчитаме после да се трансформират в изборни гласове :)

1

Салахадин

преди 10 години

На бесилото!Казах!!!