56

пламен

преди 10 години

Гледах преди няколко дена онова момче с веждата, което обиколило целия свят, да носи плакат на който Орешарски е нарисуван като череп. Как никой от журналистите не направи някакъв коментар! Моят въпрос към ранобудния студент е: Как ще се чувстваш ако някой носи плакат с череп на твоя баща? Много ми е интересно да разбера и коментарите на пишещите в този сайт.

55

Анонимен

преди 10 години

Неуважаеми СПИСВАЧИ НА БСП, упреквате младежите, че са платени, а вие колко взимате за помията, която бълвате по форумите? Съжалявам ви, защото сами сте се наказали вече! Хора като вас са осакатени духовно, те нямат чест и достойнство и единствения им кумир е печалбата. Хайде цъкайте минусчетата, за да ви преброим!

54

Анонимен

преди 10 години

НЕЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ !написани от един лев, който никога няма да стане десен или десетвенаги ще си остане левак драскач.

53

neni4a

преди 10 години

До Наско И ти ли си все още заблуден? Разбира се ,че не искат да им е завряна главата в ***,а да го ближе. Инак са и прави,все пак мислят за бъдещето си.Чиновнически постове,безплатни дипломи. Нали има будали дето да ги подкрепят като тебе.Накрая ,ти пак ще си останеш беден и пр*ст,а някои от тях ще са пак пр*сти,ама с осигурена работа. Е ако Ореха не падне,ще се окажат с един гол,немит в ръцете.Поне родителите им имат пари да им платят дипломите

52

Наско

преди 10 години

Като чета коментарите по долу разбирам човека който е изрекъл за такива *** думите,не народ а ***...........поне замълчете срам нямате ли,тези момчета и момичета не искат да живеят като вас,с глава завряна в ***!!!

51

Валери

преди 10 години

След кючеците в някоя чалготека са минали да се снимат, работата си е работа.

50

к

преди 10 години

До АнонимниятДобре, явно борисов или герб са ти бръкнали дълбоко в ***, секнали са някоя твоя далавера, аз също мисля че са за затвора, но повярвяй по нищо не се различават от станишев и доган местан или орешарски ако щеш, който е протеже естествено + оня наркоман сидер ага, и да заставаш срещу протестите и бъдещето на децата ни се нареждаш спокойно до изброените по горе

49

mitova

преди 10 години

Добре, че тези безделници не са от Медицинска академия! Иначе, пази боже, утре да те лекуват!!!!!

48

Анонимен

преди 10 години

тия маймуни защо не са прибрани в ареста и осъдени по бързата процедура за хулиганство и нарушение на обществения ред , това например в Германие вече щеше да е в сила

47

neni4a

преди 10 години

До цирк БУДА !!! Не са ***(предполагам де) а наивници.Мислят си,че ще намажат като Кошуков през 97,ама ся криза и нема толкоз пари.Най-много да получат някоя диплома-подарък и обещание за добър чиновнически пост,е за 3-4 може и да се сбъдне,,ама другите ще е само едно голо обещание

46

Анонимен

преди 10 години

Колко е жалко,че имате"ограждения в ума"!!!! Има специфични болнични заведения пълни с такива"оградени"умове,но за сметка на това духът им е като волна птица.Кой болен мозък измисли надписа на този плакат?? По-жалко е,че има и последователи да го издигат т.е.много по-болни от създателя на плаката.Наистина,"оградени"умове!!

45

цирк БУДА !!!

преди 10 години

Шепа идиотчета !

44

бостанджията

преди 10 години

от 25 000 - няма и 20 човечета подскачат и си искат Тиквата и подслушванията. Днес са си забравили знамето с юмрука на Сорос. Или тоя дето го носи още не е станал след "снощи".

43

neni4a

преди 10 години

До До студентчетатаАбе кой ще се зьанимава да бие подобни.Дай им малко алкохол и да се скарат за някоя и сами ще се пратят в Пирогов. Полицаите да продължават в същия дух и да не използват сила срещу тия.Така сами ще се оплетат в собствените си заблуждения и ще стават ,все по-смешни и жалки

42

Georgiev

преди 10 години

Като гледам "Безделните" просто са се снимали за фейсбук :)

41

Комунистът

преди 10 години

.... "РАНОБУДНИТЕ" = НОВИТЕ "ЕМИЛ КОШЛУКОВЦИ" с предстояща КАРИЕРА в ХАмерика и ИЗВЕДНЪЖ "ЗАБОГАТЯЛИ МЛАДИ ХОРА" :) ;) :)........... Ако някой НЕ знае защо ги сравнявам с Кошлуков......... да провери в чичко Гугъл как се е развила "КАРИЕРАТА" му след Студентските протести при Жан Виденов........ :) ;) :) Явно Агент Пардю никак не случайно е бил на "посещение" при "ранобудните"....... :) ;) :) ;)

40

Анонимен

преди 10 години

До Анонимният Пак тука си бяха, ама нямаше кинти че да се събудят : )

39

До студентчетата

преди 10 години

Ах защо не сте в друга държава да видите колко бой щяхте да изядете от жандармерията. Там не са като нашите да си кротуват докато вие ги обливате с бира ,вода и мляко, целите ги с яйца,камъни и домати.Там не си поплюват и бият яко и слагат всички на мястото им.Имате късмет ,че сте в България.

38

anonim1000

преди 10 години

Българската еврйска партия (БКП) вътре е бъкана с евреи, и то интересно е, че са гейове. Гея, външният министър и т.н. По принцип има някаква логика защото при евреите има най-много гейове на глава от населението.

37

Анонимният

преди 10 години

Шматароците, които продължават да танцуват по главите на нормалните хора, с инатливите си окупации и блокади на кръстовища, хептен замязаха вече на оня полово-кахърен шоп от вица дето лежал върху жена си, като не можел да направи нищо повече И на подканите на жена му Ади бе, като не можеш слезни, бе Отговарял Епа мое да не моем да *, ама па че ти лежим да ти тежим.