82

Атака = анти-българи

преди 10 години

"По-голямата част от депутатите от Атака също са за отпадане на забраната за пушене на закрито" Каква изненада. Великите "националисти" отново съдействат за по-бързото ликвидиране на населението. Национализъм, уважаеми овце, не означава омраза срещу друг човек и постоянното обвиняване на другите за собствените си комплекси (Волен Нудиста), а защита на народа от всякакви вредни фактори. Като на ПЪРВО място е здравето на народа. Сайдеров - дали ще легитимирате и херойна в заведенията?

81

Анонимен

преди 10 години

Хора, не обръщайте недоволството си към пушачите, а към тези болни мозъци в правителството! Мога да кажа само ОСТАВКА!

80

1

преди 10 години

пълна простотия е да връщаш нещо, което вече е факт. Пушач съм от 30 години, но съм категорично против връщането на пушенето в заведенията.

79

комунистите на сапун

преди 10 години

Болни мозъци.

78

Европеец

преди 10 години

Вече съм абсолютно убеден, че тези *** нямат интерес България да върви напред. После другите ни били виновни (бежанците, съседите, ЕС, лошото време...). Пълна подигравка с нормалните хора в тази държава. Както винаги тези които искат да живеят нормално без да са длъжни да дишат отрова и да миришат на к**** трябва да се съобразяват с тези които искат да живеят като ц*гани и да правят каквото си искат. Не пушиш? Ми няма да ходиш на ресторант бе! Каква Европа, какви 5 рубли бе РОБИ.

77

САК

преди 10 години

Горките пушачи, ще им се налага да излизат в най-големите студове, да зъзнат и с треперещи ръце и безчувствени пръсти едвам да удържат цигарките си. Съчувствам им. Помогнете и на тях, дайте им шанс да бъдат като другите, да се почувстват и те хора !

76

Ь

преди 10 години

Повече от половината "протестиращи" са пушачи.

75

художника

преди 10 години

Аз пуша повече от 40г. Никога не съм влизал в болница/в момента чукам на дърво/, настинките и грипа ги карам на крак. Здравноосигурен съм и не съм използвал нито лев от тях. С парите ми сигурно лекуват някой друг, няма значение. Питам, какъв ви е проблема? Цял живот пуша, децата ми са здрави и работят ТУК в България, имам внуци и те са здрави,аз съм щастлив човек.А вие?- Злобни недорасляци, дето всичко ви пречи!!!

74

Чиновник

преди 10 години

Хората с 20 годишните, радрънкани кочини да се въздържат от коментари за цигарите. С тези избушени талиги изхвърляте страшно много вредни вещества във въздуха, но незнайно защо, премълчавате този факт и ревете само против цигарите.

73

abe

преди 10 години

Е-НЕ СА ЛИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИИИИИИИИИИИИ.....

72

123

преди 10 години

А що пък непушачите да живеят по правилата на пушачите ? Да не би да се раждаме с цигара в уста ?

71

до 66

преди 10 години

Как така е нормално?!??? Къде в чужбина се пуши на закрито??

70

Анонимен

преди 10 години

на следващите избори ще ви кажа колко подкрепям това решение...мамичката ви *** ...

69

Чиновник

преди 10 години

За пореден път непушачите показват, колко са нагли и агресивни. Смятат, че могат да налагат мнението си насила и да задължават хората да живеят по техните правила. Това, естествено, няма как да стане.

68

Мая

преди 10 години

Предатели! В събота вечерта бях в голямо заведение в столицата, в което НИКЪДЕ не се пушеше - беше пълно и непрекъснато идваха още хора, които се надяваха да си намерят място. Абсолютна лъжа е, че заведенията били останали без клиенти. Много жалко най-вече за всички, които ще бъдат принудени отново да работят по 10-12 часа в задимени помещения...къде е правото на избор на тези хора? Ако искат да си запазят работата, трябва да търпят цигарения дим. Много, много жалко!

67

V.V

преди 10 години

Нищо лично. Просто бизнес!

66

Анонимен

преди 10 години

Чудесно. Пак ще жулим бира с цигара в ръка. Който не му понася да не ходи по заведения за пушачи.

65

R&

преди 10 години

До АнонименИ ще става още по-лошо, ако не си променим манталитета.

64

Анонимен

преди 10 години

Няма да върнат само пушенето. В каменната ера ще ни върнат. Шиб_ните комунисти.

63

Някакъв там

преди 10 години

Норкомани! Не заслужавате да имате деца даже, защото вие и тях не пазите!