16

И

преди 10 години

автора на статията е с хубавото френско име Леви

15

american boy

преди 10 години

Neznam anti kakvo sa tezi hubavci, no znam, 4e Bylgarskiq Helzinski Komitet e antibylgarska organizaciq, celqshta zatrivaneto na Bulgaria i bylgarite! Obqvqvat se v podkrepa na "etno" "makedonci" v Pirinska Makedoniq, govorqt za pomashka naciq ...i t.n. meropriqtiq. Zajalost nqma i v zatvora dori da gi vkarat. Ako 4etite na Botev i Levski bqha naokolo shtqha da gi izlekuvat ot BHK s kurshum ili s noj!

14

Недосегаемия

преди 10 години

Недосегаемия Тодор Живков ги науче така да прават , всичко копира от него до ден днешен

13

нема Съд нема нищо

преди 10 години

Какво ще прочистват в България , 2-ри Възродителен Процес ли , той още 1-ви не е оправдан от Съда става въпрос за великия Тодор Живков , той си остава в Историята като най-големия НЕОНАЦИСТ , в България всеки решава да прави нещо после нема Съд нема нищо

12

Анонимен

преди 10 години

Taq partiq shte se kazva Belite *** !

11

Монархист

преди 10 години

до 13аз не съм казал точно тези да почнат да управляват. просто казах, че може би точно от такъв тип управление се нуждаем за да се изчистят нещата и всичко да тръгне в правилна посока.

10

ДО 9

преди 10 години

Абе,мохаристе смешен си....това са поредните ДС кукли дето ни ги пускат като Атака пректът е на ДОГАН СО*ОЛЯ ..алфа тв се намира в сградата на демирбанк..ДЕДО МОНИ ГО ДОКАРАХА ПАК ОТ дс Е ВЕРНО ВЛОЖИХА ПАРИ АМА ГИ ИЗБИХА ДЕСЕТОРНО

9

Ачко

преди 10 години

Скинари да създават партия чудо не виждано ,пак някой агент им е налял пари и мениджмънт ....

8

Анонимен

преди 10 години

може и да ни трябва такова управление, но лошото е, че начело на подобни партии стоят абсолютни *** и ако ги допуснем до властта ще напълнят джобките, ще ни досъсипят окончателно и ще трябва да ги бесим накрая. само като чуя глупостите от програмата на Волен и ми идва да хвана сопата. иска да отвори печатницата и да повтори жанвиденовата зима. умни хора трябва да ни управляват, умни и морални, иначе има още да копаем дъното.

7

Анонимен

преди 10 години

И след този глупав КСНС, където не се взеха радикални мерки срещу нелегалните имигранти хората продължават да се чувстват изоставени от продажните политици. В интерес на истината вчера гледах референдум по БНТ и бях приятно изненадан от представителя на тази националистическа партия. Говори това ,което иска мнозинството българи. И да викнем дружно вън на нелегалните *** от България.

6

Монархист

преди 10 години

Може би точно такова управление ни трябва. Все пак да не забравяме, че Хитлер от една разгомена и разкъсана Германия успява да създаде световна сила, която и до ден днешен е фактор на геополитическата сцена.

5

Баба Вуна

преди 10 години

Многу си прав ти с многото 88888ци! Тия отвъд океана винаги имат резервен план! И Хитлер са го спонсорирали, а той уж срещу тях се борил. Интеигите и манипулациите ги владеят перфектно!!!

4

Анонимен

преди 10 години

До йованчоИ ние трябва да постъпим така със сирийците, хората бягат от война, която се финансира от Франция. Просто трябва да ги качим на автобуси и да ги изпратим до Франция.

3

Денислав

преди 10 години

Като искат да почистят България да си слагат ръкавичките и да взимат по един чувал за *** и да почват да чистят. *** има навсякъде, така че могат да почнат от където искат.Всички *** и неграмотни взеха да си правят партии. Бат Сали какво чака? Кога ще се пръкне първата *** партия? Тези, който са на социални помощи, също трябва да си направят партия.Бъдещето на България се решава от пенсионери, ***, турци и ***. Това го има само при нас.

2

йованчо

преди 10 години

Ами френския вестник защо не обсъжда как французите депортират обратно цели катуни български и румънски ***? Когато българите роптаят срещу емигранти е расизъм и престъпление, когато французите директно ги екстрадират си е в реда на нещата. Егати двуличната политика! Не ни интересува скапаното ви мнение. А на БХК може да пожелая да опитат арабската "любов и обич" на голо.

1

Анонимен

преди 10 години

шопи и *** махнат ли се---------------България ще се оправи