43

моето мнение

преди 10 години

Някой въобще различава ли фашист от националист, расист, патриот, ксенофоб, националсоциалист? Това не са синоними! Брадат не означава терорист, нито ислямист е задължително арабин! Не одобрявам състава на патрулите, но тук проблемът е, че те си поставят за цел политическа партия и това пречи на статуквото. Хайде да забраним и рокерите, които пазеха в Мечка? Хора, разберете, че тези патрули са СЛЕДСТВИЕ на вече съществуващ проблем - лечението е да се премахне проблемът, не следствието!

42

АНТИФАШИСТ

преди 10 години

УТРЕ КАТО ЗАПОЧНАТ ДА ВИ ПРЕБИВАТ И УБИВАТ ЗАРАДИ ТОВА , ЧЕ НЕ МИСЛИТЕ КАТО ТЯХ И НЕ ГИ ПОДКРЕПЯТЕ БЕЗ ЗПАЧЕНИЕ , ЧЕ СТЕ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ ТОГАВА ЩЕ СЕ УСЕТИТЕ КАКВО Е СТАНАЛО. ЩЕ СИ КАЖЕТЕ : " ТОВА СМЕ ГО ВАЖДАЛИ И ПРЕДИ : НАРИЧА СЕ ФАШИЗЪМ ИЛИ КОМУНИЗЪМ" ЩЕ БЪДЕ КЪСНО .ВЕЧЕ ЩЕ ИМА КОНЦЛАГЕРИ.

41

anonim1000

преди 10 години

В градовете с доста турци в населението си (Кърджали, Шумен) милиционерите глобяваха с 5,10 или 20 лв. ако чуеха някой турчин да говори на турски след "възродителният процес" (1984-1985).Мисля, че всяка тотлитарна държава от съвременен тип (комунистическа, нацистка) е вредна.

40

РАД

преди 10 години

До bashkirchoАми като си толкова навътре с понятието "фашизъм",обясни моля!Аз лично съм чел книгата "Фашизмът" на Желю Желев, но ако искаш, може да споделиш какво си прочел в Уикипедия :):)

39

Анонимен

преди 10 години

Ще видим какво ще се реши на КСНС при президента,ако се състои или не се прекрати преждевременно.Мисля,че опасенията ми са основателни защото президента няма авторитета,сам се делигитимира като обединител на нацията като взе страна и стимулира протестите срещу правителството и парламента,останаха съмненията за финансови злоупотреби и тесни връзки с олигарси,сам "сне" доверието си от правителството без да има такова правомощие,повече от 100 дни се прави на глух че се иска неговата оставка.Той не може да намери решение на възникналата ситуация и проблеми,защото самият той е част от проблемите.

38

Анонимен

преди 10 години

Kaкво изведнъш имате против чужденците в България не мога да разбера... *** ви кратуни не правят ли разлика между европеец и африкански главорез? Интересно ми е да отивам при тия граждански патрули с шведския ми паспорт и да ги питам по какъв начин точно ги дразня като се разхождам из центъра с детето ми. А между другото и аз съм националист от тип бял европеец.

37

РАД

преди 10 години

До 12-ти, който пита "Какво лошо има в доброволните отряди".Друже,май не си наясно,че така наречените патрули лесно могат да станат още една чудесна маша на една добре замаскирана тоталитарна власт, внушаваща идеята,че "по-добре малко репресия и ред,отколкото свободия".Извинявам се,но в коя точно европейска държава има такива патрули в 21-ви век?И честно да ви кажа,въпреки,че не съм от плашливите,напоследък внимавам къде и пред кого говоря... А уж Борисов всявал страх.

36

Луд

преди 10 години

Конфликтът с бежанците е изкуствен и трябва да си много наивен за да го повярваш- раздухаха из медиите за 2 случая и дайте да ги линчуваме сега. Това показва колко сме лесни за манипулиране(като Американците), как вярваме на всичко показано по телевизора,как ни мързи да мислим и някой да го прави вместо нас, как си гледаме само в нашия двор и не ни интересува нищо отстрани...Оня ден хванаха Българин намушкал баба за стотинки...да линчуваме всички Българи ?

35

bashkircho

преди 10 години

Mnogo me radvat kak nqkoi ot komentirashtite izpolzvat dumata "fashizym" bez dori da znaiat kakvo e fashizma kato idea...

34

Анонимен

преди 10 години

...А всъщност тя е много, абсолютно е права да е против.И думите й, казани за полицията и задълженията й са правилни.Общественият ред и осигуряване спокойствието на гражданите е работа на полицията.В демократичните държави патрулирати денем и нощем полицаи защото това им е работата на тези служители,за което получават заплатата си и са наясно за рисковете на професията си.Мрежата им е добре изградена на райони, хората я познават, между 3 и 7 минути се отзовават на повикване при нужда. А у нас?!

33

ами дайте полицаи

преди 10 години

Едва ли някой ще има против вместо тях да обикалят патрули- полицаи, но щом няма- защо пък не?!

32

qwerty11

преди 10 години

До anonim1000да живее БЪЛГАРИЯ

31

Швед

преди 10 години

До NIKO11111Айде ела да ме разкараш да те видим. Какво ще рече да "изгоним всички чужденци"? Гледам си семейство и плащам данъци в България, айде ела да ме разкараш. Не искате бели християни от Европа в България, но един милион помаци няма проблем.

30

РАД

преди 10 години

Така като се замисля, има и друга аналогия, освен тая с 1944 г. Още имам спомени как преди време СИК и ВИС така ни "защитаваха" без да сме ги молили за това.От тази ситуация могат да се направят няколко извода:1.След като управляващите позволяват такова "патрулиране" искат да затвърдят разделението в обществото,чувството на несигурност и омраза и да се изкарат единственото "стабилно нещо"2.Другият вариант е,че държавата вече е толкова абдикирала,че дори и с хулигани не може да се справиЛошо

29

-10

преди 10 години

Съжалявам, но лицето Волен Сидеров - коалиционният партньор и рожба на БСП и ДПС - превърна думата "национализъм" в ***. Наистина е жалко. И сигурно добре обмислено.-----Не бъркай национализъм с вашизъм и ксенофобия. Но не е чудно, че ги бъркаш, нямаш и представа какво означават тези думи!

28

-10

преди 10 години

аз не съм за националистите или всякакви радикалисти но чесно ви казвам ако ме нападне някой *** чужденец бих бил благодарен ако тези момчета са на близко------А ако те нападне някой бял българин какви момчета ще искат да са край теб?

27

йованчо

преди 10 години

Браво, вън арабите и *** престъпници от България! Защо няма екстрадирани за кражби и побои араби? Щом полицията не си върши работата народа ще я свърши сам!

26

-10

преди 10 години

Точно такива патрули обикаляли нощем софийските улици веднага след "победата на 9-ти септември 1944"------Точно такива патрули са обикаляли и Германия 36-та преди Хитлер да вземе властта!

25

bashkircho

преди 10 години

До stefanTova ne e fashizam. Vzemi razberi kakvo oznachava tazi duma.

24

stefan

преди 10 години

До bashkirchoTolerantnost kum fa6izma ima6 predvi