24

Ще го вземат ...

преди 10 години

Да си оправят тарифните планове и безумно високите месечни такси , да спрат с надписването на сметките и може би да предложат нещо ново и свежо? Може и Виваком и Глобул да са *** но тия се оливат ! Плащам 10 лева месечно на Мтел за карта , която има по-малко минути и е по-безполезна от картата ми на Виваком , която е 5 и 90 на месец!

23

Анонимен

преди 10 години

Всичките са измамници!!!!

22

Емо

преди 10 години

Много добре, че губят клиенти, преди две години нарушиха договора, който имаха с баща ми,след като му пробутали измамата, наречена "комбина", след това в нарушение не се съгласиха да го прекратят, а го изнудиха да сключи на друг план двегодишен. Но, дне дойде Видовден - миналата седмица си прехвърлих номера към Боб,днес майка ми и баща ми се прехвърлиха, тия дни и още някого ще убедя да си прехвърли номера. Та, който сее ветрове, жъне бури.

21

:)

преди 10 години

Глобул са най-добрите, Виваком - най-евтините, а Мтел... те са гола вода :)

20

Анонимен

преди 10 години

Всичките мобилни оператори са измамници,щото начело на държавните органи, като Комисията за регулиране на съобщенията и разбира се министерството на информационните технологии и транспорта, стоят политически назначени ***.

19

Анонимен

преди 10 години

Аз пък съм абонат на Мтел от първите години след милениума, наскоро ми направиха подарък като на лоялен клиент - пакети от по 20 безплатни минути към всички , вече съм бъкан с безплатни минути и не мога да ги използвам . плащам 12лв. на месец - според мен е добре .

18

И аз

преди 10 години

Откакто си приключих с договора с тия крадци съм по богат и щастлив :)Махайте се всички и ще спечелите.

17

Салахадин

преди 10 години

На "Prima" съм мисля ,че от 99-та :)Сигурно съм с най-старата предплатена карта?Бъзиках се с оназ *** в офиса им!!За толкова години верен член някаква оферта?Тя кат почна едни стотици левове за едни пластмаси,та чудо!!Голям смях пада с такива служители и компаниии!!И да номера го държа защото го знаят и приятели от казармата и няма как просто,не мога да си изгубя връзката с тях!! :)

16

Анонимен

преди 10 години

И при трите телекома съм бил, и трите ми съдраха по десет кожи. Това е като филия намазана от двете страни - както и да падне, все ще се изгуби материала.

15

Анонимен

преди 10 години

Спомням си какво ми се случи преди 3 години когато бях коректен абонат на мтел.

14

Мишо

преди 10 години

Ментел са абсолютни смешки -колкото по-рано се махне човек от тях, толкова по-добре!

13

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Мтел-ем бодлива!Не се наядоха алчни евреи!

12

Анонимен

преди 10 години

След 2 месеца ми свършва договора с тях. Ненавиждам ги тези долни лъжци :)

11

Анонимен

преди 10 години

goljam kef ! neka da gubjat pove4e ! al4ni, al4ni ama dokude taka :))), izmisljat si smetki ama kato znajat mnogo aideeiii, nadolu po baira

10

Мирослав33

преди 10 години

Глобул съюо не са цвете за мирисане.Другата година ни изтича договора с тях и повече на сметка с тези мошеници няма да се обвързвам.Дано онзи горе ги накаже за мошеничествата им!

9

az

преди 10 години

i 6te Produlji da gubi dokato nikoi ne ostane i te mentel falirat

8

вибер

преди 10 години

Вибер пусна услуга вибер аут звъниш на стотинки до чужбина и европа тез кавали ще губят яко.А булсат ком пускат 4 G до края на годината.Така че всичко е решено.Мтел мобилтел са фалирали край с вас престъпници гнусни.

7

46061

преди 10 години

Малко им е ... лошото е, че и останалите са такива.

6

Snoopy

преди 10 години

Най-старият мобилен оператор в България беше Мобиком! Като седнете да пишете статия, бихте ли направили усилие да не се излагате, ако ви пука за това де! Не че народът ще се замисли особено.... кой аналогов, кой дигитален..... :)

5

Анонимен

преди 10 години

Ами ще имате спад, след като сте толкова закостенела компания. Аз съм един явно от тези 200 000 хил. но не можете да извивате ръцете на хората и да очаквате те да продължават да си дават парите на Вас. Няма как да имам карта, която да не я ползвам да тече сметка, а вие да не прекратявате договора, който сте ги го разписали сами и да казвате, че това са условията. Приятен бизнес без мен и моето семейство!!