122

Спонги

преди 10 години

До Перо ПиперкатаИ проклетите "фашисти" , барабар с Председателя на НС взеха та спасиха евреите. В същото време, няколкостотин "партизани" ограбваха труда на овчарите и мандраджиите под предлог, че се борят с фашизма. Има убити от тези хора, но те са в хиляди пъти по-малко от избитите след 09.09.1844 година. А колкото до извращенията на комунизма, отиди на Стената в Берлин и прочети за застреляните пеленачета.

121

Анонимен

преди 10 години

Не вярвайте на всяка новина по сайтове и тв. Първо помислете коя мения на кого е и може и дадената новина да ви се изясни.

120

обективен

преди 10 години

И сегa кво...турското робство мaaму стaрa и зaтовa ***- кaпитaлисти се не дaвaт кинти нa пенсиите и пролите, тъй ли? хa, хa, хa a и лошите кръстоносци сa виновни хa, хa aми Aмерикa, тaм кaк е хaлвaтa, със средновековието хa, хa, хa Добре, хaйде дaй ни пример през средновековието, кaк лошия Зaпaд е " грaбил" востокa ти? Не пиши нещa, които не рaзбирaш!

119

Анонимен

преди 10 години

До КИМ ЧЕН *** фамилното име е за ***

118

Tristan

преди 10 години

Тези хора са разстреляни заради местни гестаповци като Гоце, Христо Монов (интернет ***), Алберт Коритаров, Кеворкян и др. които трябваше да изгният в затвора. А те се разхождат на свобода и още решават съдбините на България. Ъ?Т?ЪХ**( !

117

ime

преди 10 години

niama li prof. Vuchkov za teia be

116

XP

преди 10 години

Пиперка обаче на теб ти е наистина смешно за лагерите и хората, които са загинали по един брутален начин там.Още малко ти и всичката червена *** във форума ще отречете, че е имало такива лагери и там едва ли не хората са живели в мир и благополучие!Има хроники, записки, филми, показания и куп доказателсвта за повечето бити, и тормозени до смърт български граждани.Граждани с различна позиция от тази на повечето роби на комунизма живели тогава в България.Смей се пиперко, смей се!

115

Кимчи с праз

преди 10 години

До Анонимен 126Току-що всичко ми се проясни, благодарение на избликващия ти като от отпушен гериз интелект. Вземи си прочети няколко пъти творбата. Може докторска да направиш с тези открития и брилянтна мисъл!

114

Перо Пиперката

преди 10 години

До АтанасАма това можеш да го споделиш с нормални хора, а не с двуизмерни лемури, които учат историята на страната си по митингите на СДС или във футболните агитки!И лагерът в Белене е от преди 9-ти, и току-що лъснатият остров срещу Бургас, и той е бивш фашистки затвор, и ла^нетата не са чували изобщо за избитите без съд антифашисти преди 9-ти, барабар с резидента на английското разузнаване м-р Франк Томпсън, застрелян като куче в Искърското дефиле, и децата от Ястребино..Бе мани, седесари!

113

КИМ ЧЕН УЙ

преди 10 години

АКО ТЕЗИ 10 000 ЧОВЕСКА НА СТАДИОНА СА ЗАСТАНАЛИ КАТО ЕДИН СРЕЩУ ПАЛАЧИТЕ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ КОМУНИСТИ, ЩЕ СВАЛЯТ ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГАДОВЕ!!!!!

112

Темерут

преди 10 години

Ей, това човече на снимката е най-грозното, което съм виждал! А, тия екзекуции няма как да не са станали заради доноси! Вездесъщите доноси, така характерни за комунизма!

111

КИМ ЧЕН УЙ

преди 10 години

АЙДЕ БЕ, НЯМА ЛИ НАЙ - ПОСЛЕ ДА СЕ НАДИГНАТ ТЕЗИ КОРЕЙЦИ И ДА ПОМЕТАТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА!!!!!!!

110

обективен

преди 10 години

Принципно никогa не е късно зa НЕ нежнa революция, a тaзи комунaрскa нaглост и лъжливо чувство зa безнaкaзaност упорито бутaт нaродa ни тъкмо към тaковa решение нa проблемa! Дa ви пикaм нa ентелектуaлците леви и културтрегерите също! Пълнa бозa и чaлгa!

109

Перо Пиперката

преди 10 години

До Анонимен 126Хората на запад получават повече от българите още от средновековието, когато са трупали богатства от завоевателни войни и колониализъм! Затова западна Европа е богата, а източна - бедна, защото западна та част е смукала от източната! Ние даже не сме били държава, когато на запад са трупали злато за поколения напред! Керемидите им са по-стари от държавата ни!Требва да си мноо прос, та да правиш такива сравнения!

108

Атанас

преди 10 години

До До ПиперкотоСамо пълни *** могат да повярват и в унес да разправят измислената гадост със свенете в Белене! Истината е такава: това се е случило само веднаж: след високи води на Дунава ДИВИ *** са почнали да ровят в гробището (да, имало е такова!) и веднага са били прогонени! Но това е достатъчно за канибалите - митотворци от СДС да го пуснат в обращение. Въпрос на морал...А пропо, лагерът Белене е създаден преди 9-ти септември.

107

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

125 съжалявам , че се държах културно с теб , не заслужаваш , ти си просто една комунистическа *** щом се подиграваш на нещастието на българския народ сполетяло го след съветската окупация и налагането на престъпния комунистически режим , много жалко че преди 24 години се проведе така наречената нежна революция , мирен преход , трябваше още тогава да се разправиме с вас подобаващо .

106

Анонимен

преди 10 години

Тaкa нaр. корекомски...сa били дaденост нa Зaпaд, товa искaх дa кaжa, инaче изкaзвaнето ти е чистa тъпня! Зaщото и тогaвa и сегa ТAМ хорaтa получaвaт между 5 и 10 пъти повече от бългaринa, без знaчение професиятa! Зa Гърция, Испaния и Итaлия ще ти кaжa, че в тези стрaни имa социaлдемокрaтически, a не руско- комунистически " пaртии". Зaигрaвкaтa с " левото" е *** смешно, когaто иде от към восток! Сеa aко се изцепиш, че мaтериaлн. немa никaкво знaчение веднaгa влизaш в клубa" прaвослaвни ком"

105

Перо Пиперката

преди 10 години

До 118Мунчо, вервай на "хората" - сигурно познаваш некой с един крак - другия му го е изяла свинята в Белене... хахаха! И хилядите избити по лагерите знаеш къде са погребани, нали?Е хууу де, сички сте прави! Комунистите ядеха свинете, които са изяли разказвачите на вицове! Даже ако бързаха, направо им сервираха човешки филенца и котлети от политически затворници! хаха!Ама вече ги нема! Край! Сега сме у НАТО и ЕС! Що ривьете ся? Кво ви е пак? Ся нали сме вече Кореком, оставете ги корейците!

104

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

Не си ми отговорил все още Пиперко защо след като според теб сме имали всичко границата беше заградена с телена ограда и се стреляше на месо , защо в 20км гранична зона се влизашес открит лист издаден от съответното МВР / примерно да отидеш до Драгоман или Гоце Делчев или Сандански / , тоест затворник си дори в собствената си държава ,а забрави Софийското жителство примерно или за по-големите градве , защо нямахме задгранични паспорти а тези които имаха ги предаваха веднага след като се върнат

103

Атанас

преди 10 години

До бай иванНещастно недоразумение! Да чете и Landser и другите слабоумни! Ха сега кажете какви да били Ролан, Магрит, Рибера, Ороско, Суарес, Чаплин? И хиляди други интелектуалци висока проба? Нарочно не споменавам източноевропейци и руснаци. Какъв е бил майор Френк Томсън? Какви са били повечето испански републиканци, френските, белгийските, италианските, югославските, гръцките партизани? КОМУНИСТИ, ***! Ким е диктатор и идеологията му е чучхе, дълбоко разделена от комунистическата.