78

stariadub

преди 10 години

Май няма да ти е безразлично ако наръгат сестра ти...нелегалните емигранти, фанатици

77

АГИТПРОП

преди 10 години

До stariadubАми хайде да правим и ние като в Западна Европа. Лошото е, че не можем.

76

АГИТПРОП

преди 10 години

Що се впрягате толкова? До утре ще сте забравили и пак ще се дръгнете на любимите си теми- "пушачи-непушачи", "София-провинция", "комунисти-***". Пак ще давате по 20 кинта на катаджиите, пак ще мрънкате, че нямате пари, изобщо ще продължите да се носите по инерция в сивото си ежедневие и да се оплаквате как ви лашка живота.

75

stariadub

преди 10 години

В западна Европа им дават пари и ги държат мирни, а тука ще става мазало с тези мюсолмански фанатици, разгледайте малко клиповте за войната в Сирия, това не са хора, не зачитат живота, това са зверове а ние ги пускаме като у дома си , *** полудявам от яд какви продажни, мразещи държавата си безбожни политици имаме

74

Анонимен

преди 10 години

ВЪН всяква чужда, черна *** гад от България, не ме интересува араби ли са, *** ли са, турци ли са. Това е християнска държава с български владетели, аман от *** маймуни и прииждат още на всичкото отгоре. Оставка за некадърното правителство... как може бе??? Ами ако беше починало момичето?

73

йованчо

преди 10 години

Да го върнем на мръсните арабски ***! Да набараме някоя *** майка с 5-6 *** от тия дето се домъкнаха тук да ги поим и храним и да я нарежем. Долу скапаното правителство дето ни пълни с *** *** и да му се търси сметка за националното предателство. Тоя *** дето е нарязал момичето да го линчуваме и да висне пред някой лагер с арабски хрантутници.

72

do 74

преди 10 години

... "Продавачката видяла, че посетител в магазина е взел нещо, опитала се да го догони, при което той я нападнал."Много ясно, че ще го гони, иначе нали тя ще трябва да плаща откраднатото.- - - - -ПРЕБИЙ *** - СПАСИ БЪЛГАРЧЕ!

71

АГИТПРОП

преди 10 години

До 8888888Виж сега, разбирам, че бавно загряваш и не умееш да мислиш и да формираш собствено мнение, но пак ти казвам- това, че ти си платен, не означава, че всички са корумпирани като теб.

70

Ф.С.В

преди 10 години

Разправят че нападателят бил емигрант арабин - ако е вярно скоро ще има Видов ДЕН - етническият баланс в БГ свърши !!! както и крехкият етнически мир - !!бедна държава пълна с гадни бедни емигранти и отчаяно застаряло бедно население от българи - Децата на богатите в нощни магазини не работят !! Тази рязка граница на богати и бедни - на нормални християни и гадни ислямисти и *** - скоро ще се случи нещо много лошо в *** БГ !!

69

АГИТПРОП

преди 10 години

До 8888888Аз не знам колко точно са престъпници. Ти явно имаш конкретни доказателства, щом говориш така. А точно тези, които съм изброил не плащат почти никакви данъци. То българите не плащаме данъци, ти ми говориш, че арабите плащали данъци.

68

BG

преди 10 години

До 8888888И как веднага ни прасва по един минус. АГИТПРОП - платен безродник.

67

Хрельо

преди 10 години

Какви *** са тия политически *** - пускат криминогенната "бежанска" *** и пет пари не дават, че ще грабят и колят населението. Живеят си с парите, платени им в замяна на националното предателство. ДА ГОРИТЕ В АДА ***

66

Анонимен

преди 10 години

ПО НОВИНИТЕ КАЗАХА ЧЕ Е БИЛ ОТ АРАБСКИ ПРОИЗХОД!!! ПИЧОВЕ АРЕ ДА ХОДИМ В ОВЧА КУПЕЛ ДА ГИ ЧУПИМ!!!

65

българин

преди 10 години

Няма да е за последно! Затова братя българи ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ ! ЗА ДА ЗАЩИТИМ СЕМЕЙСТВАТА И ДОМОВЕТЕ СИ!Не искам и няма да правя като Кочо Честименски! Лека нощ!

64

АГИТПРОП

преди 10 години

До 8888888Абе ти вместо да пишеш глупости тук, вземи да се научиш да мислиш сам, че с тези заучени реплики само се излагаш. Това, че на теб ти внушават мнение и те мотивират финансово да го разпространяваш, не означава, че всички са продажници като теб.

63

Вунд

преди 10 години

Журналистически страхливци, защо не пишете, че е арабин? Прости слуги, съдействате за погрома над етническите българи.

62

sega.bg

преди 10 години

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров уточни, че самоличността на нападателя е установена, остава да бъде заловен. Той допълни, че са откраднати и пари от магазина.По информация на БНР нападателят е родом от страна в Северна Африка и е влязъл в България преди повече от 6 месеца. Преди време директорът на Столичната полиция комисар Ивайло Спиридонов разказа, че двойно са се увеличили престъпленията в града, извършени от чужденци.

61

АГИТПРОП

преди 10 години

Понеже, явно си мислите, че защитавам арабите и бежанците, а това не е така, ще ви дам един съвет. Щом арабите не ви кефят, има един много елегантен и изключително ефикасен начин да ги ударите, без да влизате в директна конфронтация с тях и без да стават скандали и побоища. Просто им бойкотирайте бизнеса. Спирате да купувате авточасти от ул. "Цар Симеон", спирате да посещавате техните автосервизи, техните магазини и дюнерджииници. Като им спрете кинтите, те сами ще си тръгнат.

60

stariadub

преди 10 години

Честито комунистически продажници, сега какво следва -ритуално прерязване на гърло от някой мюсолмански фанатик, стига сме се правили на либерали, не разбирате ли че тези хора ни мразят и не ни желаят доброто. Не виждате ли какво е в Западна Европа...стига с тия Либерални(педераски) течения,

59

АГИТПРОП

преди 10 години

До БГАко ти самия беше поне малко образован, нямаше да напишеш глупостта, която написа.