75

Анонимен

преди 10 години

Най-голямата заблуда на дявола - да втълпи на хората, че не съществува.Най-голямата лъжа и заблуда на комунистите - да втълпят на хората, че всички са еднакви, че алтернатива няма и, че хората или трябва да се примирят, да се предадат на апатията, че животът си е такъв, или ако не им изнася да емигрират.Но както Христос смачка дявола на кръста, като долна, жалка, гнусна ***, така и истинските българи трябва да изнесат комунистите от властта на всички нива !

74

анонимен

преди 10 години

Като чета коментарите ви се чудя ,какво искате.несъм партино пристрасна към никоя партия.но това което става в нашата държава ще доведе до затриване на нея.защото младите хора ще протестират и ако неудпеят да ги съборят тия навлеци.ще избягат от тук и кой остава тук бабите и дядовците.и държавата ни се затрива.докато сме разидинени нищо няма да постигнем.и в политиката трябва да влезат нови хора,а не едни и същи мутри.който се гаврят с държавата и я затриват постоянно.Хора бъдете единия и ще победим

73

daskal

преди 10 години

kakvi sa tezi studenti tapanari

72

Социалист

преди 10 години

Трябва да ги дадем на прасетата тези дето искат оставката.

71

Маджаров

преди 10 години

Искаме си Бойко той е пич

70

5f5

преди 10 години

До за БУДИСТИАбе,ГЕРП го пишеш като СЪРП ????

69

5f5

преди 10 години

До ЛУД УМОРА НЕМА!!!!!Много точен ник,ама не ни занимавай с едни и същи глупости,напиши нещо със свои думи.....

68

Факт!

преди 10 години

Стотици хиляди левове са инвестирани в последните десет дни в ПР-кампанията за организиране и отразяване на студентската-окупация.

67

nafarfor

преди 10 години

А простата истина е ......Писателят Марко Ганчев за протестите:Имаме чисто и просто едно непризнаване на изборни резултати. Толкова ли голяма интелигентност се иска, за да се сетиш, че го правят едновременно ГЕРБ и невлезлите в парламента с надежда за нова конфигурация. Още по-нищожна интелигентност е необходима пък да проумееш, че конфигурацията ще бъде същата и че ако пък се измени в полза на ГЕРБ, безредиците ще са още по-непредсказуеми.

66

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

На щат съм в телевизийката Алфа. По цял ден пиша по форумите. Сутрин звъня по телевизиите и "рецитирам" малоумията които пиша тук. Това е.

65

гласуваме за БСП

преди 10 години

Тези протестиращи насила ще ни накарат да гласуваме за БСП. Никога не сме го правили в нашето семейство обаче сега натам отиват нещата. Трябва по някакъв начин да се противопоставим на идеята "ние много обичаме демокрацията, изразяваща се в това, че малка група хора ще казват на целия народ, че неговия вот няма значение, важното е какво искат най-кресливите от обществото".

64

за БУДИСТИ

преди 10 години

Това правителство ще управлява докато ГЕРП не се разпадне окончателно, така ще да е господа *** ... а от мутрите и сините отпадъци се очакват какви ли не мърсотии и гадости.... Абе на умряла змия вяра нямай, ще намери начин да клъвка....

63

ЛУД УМОРА НЕМА!!!!!

преди 10 години

Здравейте ЦИРКАДЖИИ ...остават още 1320 дена.....Ееееех как бързо минаха 140 дена.... ОГЪН СЛУЖБА НЕМА.........И ей го изтекли 4 годинки...... станало лето 2017 -то. ..... и мандата на правителството "Орешарски" привършва....Децата протестиращи са станали юноши, а организаторите на протеста са станали дедовци и доста по-бедни... протестиращите са с набъбнали банкови сметки, блазя им....По телевизоро БТВ-то на стража и верен на политиката си повтаря плача за връщане на Бойко < youtube/watch?v=vwUf-z5swJ0 > ...... и СЪОБЩАВА ....Ден 1460-ти, протестите срещу кабинета

62

Анонимен

преди 10 години

*** тьпи.пьтници сте ха,ха наи много още месец ви давам.***

61

Бойковист

преди 10 години

ГЕРБ трябва час по- скоро да се върне на власт, за да може България да продължи европейското си развитие. Големите инфраструктурни проекти, отново трябва да станат приоритет на всеки креативен човек. Трябва да внедрим иновативното мислене във всички сфери на живота.

60

5f5

преди 10 години

До просто човекМерси да ти се връща...И ти не си сам!

59

реалист

преди 10 години

А бе тези хора не разбират ли, даже държавата да окупират правителството НЯМА ДА ПАДНЕ и ще си работи 4 години! България има нужда от това правителство, а не от простащина. Като види, че и тези протести оттихват Бойко пак ще даде на някоя социална група пари за да протестират, но няма да успеят и те. Питам сега студентите, които протестират - Къде бяхте когато ГЕРБ с години ви орязваше бюджета за образование? Няма как да отговорите на този въпрос, защото е ясно, че сте платени и това е смешно!

58

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

До просто човекМахни го този ник и не се подигравай с човеците, платен *** помиярски!

57

5f5

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Като Бареков!!!

56

Бойковист

преди 10 години

ОСТАФКА на чевената мафия!