124

Студент

преди 10 години

Нормалните хора търсят промяна и не искат да живеят в помията, в която се намират. Отвсякъде вони на лични интереси, корупция, подменени ценности, празни обещания, фалшиви звезди, покварени VIPoве,"жълта" журналистика, евтин "китайски" живот, без защита, без /бърза/ помощ, без сън и спокойствие и още хиляди други мъчения, благодарение на хора имунизирани към морал и с ампутирана човечност, които глозгат ли глозгат потрошения народен кокал. Стига вече! Терминал 1 не е изход за нас.ТУК СМЕ ВСЕ ОЩЕ

123

Одисей 1

преди 10 години

Егати *** има тук

122

Анонимен

преди 10 години

От зимата насам ясно се очерта реалността, че явно ГЕРБ толкова много пречи на комунистите, че плюят кръв и им се привижда как гръм удря ББ и ЦЦ. Хора, помислете, останал ли е политически опонент на старата комунистическа номенклатура, който да не е бил съсипан и дискредитиран от изкусната пропандна машина на ДС. В момента целта е оставане във властта на всяка цена до политическото унищожение на ГЕРБ, защото комунделите много добре знаят, че само Бойко има потенциал да ги държи настрани от власт

121

dassy

преди 10 години

Насилственото завладяване на сградата на СУ поставя в ролята на заложници всички останали, които са против подобни методи. Това намирисва на тероризъм.

120

Атакист

преди 10 години

до 129Василев, те си бяха все там в университета, но Съсела не им плати за да правят циркове, както сега им "кихна" Тиквата!

119

Одисей 1

преди 10 години

134 да наричаш тези чисти деца престъпници и терористи , честно казно наистина си за освиделстване

118

Анонимен

преди 10 години

Това не са студенти, а откровени ПРЕСТЪПНИЦИ и ТЕРОРИСТИНе знам как са решили че университета е техен, хайде отнемайте им правата, а ако продължат с това терористично деяние ги вкарвайте в затвора

117

Панчо

преди 10 години

Избори имаше и ГРОБ спечели повече гласове от БСП,ДПС и АТАКА!Както повелява Законът на Боко беше дадено правото да състави правителство,но той се оказа!Е,какво да направим сега? Да си убием децата ли,че на Тиквата все някой му пречи?А тези пишман студентчета,повечето от които са кандидат/ама май само кандидати ще си останат/юристи,да си припомнят римската поговорка-Лош закон,но закон!Държавата на обичайното право е загинала отдавна!

116

dassy

преди 10 години

70% от българските студенти заявяват, че биха искали да емигрират след като завършат. Това означава, че държавните многомилионни субсидии за висшето образование просто изтичат навън, заедно със сивото вещество на нацията. Това изобщо вълнува ли ги окупаторите или те като коне с капаци са готови да служат сляпо на една компрометирана мутра.

115

Турчин

преди 10 години

Това студентите са разсейките на Тумора - Буда Борисов.Пускайте спецчастите и само сълзотворен газ и палки за утрепките. Наш Ердо така действа. Смачкайте я тая ***!

114

Одисей 1

преди 10 години

За 23 години има до сега ЧЕТИРИ студетски стачки/окупации /протести 1990 срещу Пешо Танкиста пак 1990 срещу Луканов , 1997 срещу Виденов и сега срещу Орешарски и знаеш ли кое е общото между тях , ВИНАГИ КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП СА БИЛИ НА ВЛАСТ

113

4x4

преди 10 години

Дано студентите не повторят фаталната грешка на красивите и интелигентните от лятото и този път не изключавт от спреведливия си гняв и мафиотската Гербаджииска пасмина. Защото иначе всичко става много подозрително - както пише Богомил Бонев: това е като втори провал на наемните убиици, на които мафията е възложила поръчковото убииство на кабинета Орешарски. Като гледам обаче кои са наи-всеотдаините окупатори, нещата намирисват на нов елементарен спектакъл, продуциран от познатия до втръсване Банкянски циркаджия.

112

тиквено семе

преди 10 години

Га тиквата замрази пенсии и заплати, унищожи дребния и среден бизнес, затвориха сумата ти болници, цени на ток, храна и горива рипаха, що не протестирахте............това февруари 5 месеца преди изборите нищо не е, той тиквата сам си го искаше, да излезне чист от играта

111

Анонимен

преди 10 години

мръсните червени комунисти пречат на качественото попиване на материята

110

kosamo

преди 10 години

Броя ви. 10 студента от младежкото БСП помпат минуса на всеки коментар

109

студенти от Търново

преди 10 години

Затова - Вън тръговците от храма!", се казва още в призива.

108

Baj Shile

преди 10 години

Гласуването и агитацията за гласуване за БКП е престъпление.

107

студенти от Търново

преди 10 години

"Бяхме лишени от правото си да учим. Ние и нашите семейства търпим лишения, за да си плащаме редовно студентските такси и да посещаваме лекции. Търговците влязоха и окупираха храма. Ние, студентите, сме символ на свободния дух, така както Университетът е символ на мястото, в което свободно могат да се дебатират всякакви идеи", се казва в посланието на студентите, които не приемат окупацията на Университета."Днес Университетът е окован във вериги. Оковаха го хора, които нямат нищо общо с нашите искания, нашите проблеми, нашите тревоги. Оковаха го хора, които вкараха политиката в храма.

106

Анонимен

преди 10 години

Половината ВУЗ-ве трябва да бъдат закрити поне 2/3 от завършилите висшисти са едни ненужни хора, които 4 години друсат чалга и цуцат парите на мама, тати и държавата, а след това продават *** на женския пазар и емигрират!! Държавата трябва да произвежда толкова висшисти колкото са и нужни!!!!!

105

НАП, и ЧЕЗ

преди 10 години

Драги студенти, моля да окупирате и НАП, и ЧЕЗ и Топлофикация, защото не ми се плащат нито данъци, нито сметки!