96

Анонимен

преди 10 години

ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО НА СТУДЕНТИТЕ .ОТ ТЯХ ЗАПОЧВА ПРОМЯНАТА НА БЪЛГАРИЯ.

95

Анонимен

преди 10 години

Направете си труда да отидете в Народната библиотека и да издирите тогавашните официози, за да видите, че и в тях и тогава се говореше за малка група *** (въобще *** бе типичната заклеймяваща дума на комунистите от ранните 90 години), мързеливци, които не искат да си учат уроците, не могат да си взимат изпитите и, също като днес, пречат на едно огромно мнозинство добри деца да усвояват знания. Ще видите също, че и тогава целенасочено се премълчаваха имената на преподавателите.

94

Владо

преди 10 години

Чудно ми е тука някой от ПЛАТЕНИТЕ форумни драскачи дали е помирисвал университет изобщо?А ако е как така му се получиха нещата, че изпадна до това положение да защитава престъпници по форумите за жълти стотинки?

93

Анонимният

преди 10 години

Кои са членовете на университетското настоятелство на СУ?: * ИВО ПРОКОПИЕВ собственик на пресгрупата Капитал, смята се за един от олигарсите, дърпащи конците на Плевнелиев, Борисов и т.н. Бивш председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБЛЕВОН ХАМПАРЦУМЯН изпълнителен директор на УниКредит Булбанк, както и председател на Асоциацията на банките в България (АББ), зам.-председател на КРИБДаниела Доковска Адвокат на подсъдимите по делото Октопод, адв. на Стефан Софиянски* ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ собственик на Лукойл, един от главните спонсори на ГЕРБ,

92

dm

преди 10 години

Този *** се е самозапалил "от несподелена любов".Правиш ли разлика между канал и канализация? АПЛОДИСМЕНТИ ЗА СТУДЕНТИТЕ!!!

91

Буржоа

преди 10 години

Какво да кажат студентите, които са си платили, за да учат, а 100 човека им пречат? 100, 200, 1000, на фона на 25 000 какво са? Марш, продажници! Дори да има избори не разбрахте ли, че БСП ще е първа, кво искате? СОФИЯ не е България!

90

Анонимен

преди 10 години

Не знам тези студенти дали са наясно изобщо,че предсрочни избори означава:БСП първа политическа сила, следвана от ГЕРБ, след тях ДПС и сигурно още поне 3-4 малки партийки кръвопийци! Тоест погром за България и никаква промяна в статуквото

89

Наско

преди 10 години

Аз предлагам да не се правят повече избори, другарите от Москва да казват кой може и кой не може да е на власт.Докато не се уреди Газпром и РусАтом никакви избори!!!

88

Анонимният

преди 10 години

Студентите които обърнаха Студентски град на публичен дом говорят за морал, голям майтап. Имитират клоунът който им плаща и на който целият му род е комунистически но нарича другите комунисти. Жалка картинка.

87

Анонимен

преди 10 години

ОКУПИРАЙ! СЪБЛЕЧИ ОРЕХА!

86

Анонимен

преди 10 години

МонархистДемек да пазим народа от избори да не земе да избере кой не трябва:)И най-компрометираният от реформаторския блок е като сълза на девствена кошута по пълнолуние в сравнение и с най-чистия от това правитеслтво.Докато не се смени модала и манталитета няма да се оправим независимо мутрата дали се казва Бойко или Доган.

85

Анонимен

преди 10 години

Викаш тоя днекса дет се запали само с 25% изгаряния, а по герберско време бяха 100%

84

Анонимният

преди 10 години

Къде бяха тези студенти когато хората на Цветанов просваха на земята и снимаха насилствени арести на български граждани?Къде бяха тези студенти когато българи предпочетоха да се превърнат в живи факли от отчаяние за живота, който им осигури ГЕРБ?

83

СУ

преди 10 години

Варна, Бургас, Пловдив, Благоевград, Русе, Стара Загора, Свищов, Плевен, Перник...айде и вас чакаме!

82

az

преди 10 години

BRAVO BRAVO BRAVO STUDENTI.frug na4in nqma

81

Монархист

преди 10 години

Честно казано моите собствени очаквания са след евентуални избори са 1. ГЕРБ, 2. БСП, 3. ДПС и 4. Реформаторски блок/бардака на ***. Все варианти, които не ме устроиват. Просто, защото същите тия реформатори (сбиртък от кви ли не провалени партии и/или идеи) може да се коалират с ГЕРБ и да се върнем в изходна позиция, против която се борихме февруари месец. Ако това стане изпадаме в един вечен кръговрат, от които последиците може да са доста неприятни.

80

Гецата

преди 10 години

Всичко това е тъпо ! Какво е отношението на хората при споменаване на "окупация" ? Кои са били окупатори ? Османска Турция, Хитлерова Германия, Сталинска Русия...И следва борба срещу окупаторите...Това, което става е по-скоро продължение на опитите за завземане на власттта /уж чрез избори-манипулирани, разбира се/ от коалиция от ГЕРБ, Прокопиев и сие и някои работещи в Брюксел...Момченцата не знам дали са платени, но ще бъдат употребени задължително !

79

Анонимният

преди 10 години

Студентите са в редица нарушения на Правилника на Софийския университет!Те не могат да поставят политически искания. Образованието в България е деполитизирано.Така наречената окупация е тръгнала набързо с определен сценарий и цел, и това е причината в присъствието на проф. Токушев така наречените протестиращи да не говорят с него, когато той се е появил в 272 аудитория, а да си четат Декларацията.От едни искания за Делян Пеевски няколко дена по-късно въпросните протестиращи вече искат оставка на парламент, правителство и прочие

78

Анонимен

преди 10 години

Ми те са си трупове.Според теб ако това правителство падне утре, герб ще се върнат ли на власт?

77

Монархист

преди 10 години

до 80До ден днешен твърдя, че февруари съм ходил на протести заради две неща:1. Безумната цена на тока, която беше подигравка с хората (и особено пенсионерите).2. Свалянето на некадърниците от ГЕРБ от власт.Изобщо не ме е интересувало кой ще наследи властта. Моята собствена цел беше ГЕРБ да се махнат и те се махнаха. Сега с нетърпение очаквам момента, в който ще се превърнат в политически трупове, щото се водят по акъла на един комплексиран *** с акъл на пет годишно. Това е.