37

az

преди 10 години

Да се поправи заглавието на *** продават децата си моля!!!

36

ля ля

преди 10 години

поне другите четири ще живеят добрекато чета и гледам се радвам че съществуват такива хора които да контролират някак си моралес да не правят по 10 защото товага мойто няма да има братчета а всичко наоколо ще е цветно!! УРА ЗА СТУДЕНТИТЕ!

35

Несъгласен

преди 10 години

Абе да ги продават бе,да ги махат от тук,днес им пращаме детските,утре социалните помощи.Да го узакони държавата,да им прибира поне данък печалба и това е,та и ние на-после да видим нещо полезно от тия ***.

34

Анонимен

преди 10 години

Но това не са българи (от снимката). Това са ***! Така, както пишете, че са българи, така ни излиза и лошото име по света.

33

до 29 Турчин

преди 10 години

Не мога да разбера каква е разликата между турци и ***? Никаква! Имате еднакви имена,навеждате се на един шейтан и заедно сте скарани с хигиената.Жалко,че ви дадоха *** тескерета за да излагате България в Аврупа.

32

Анонимен

преди 10 години

За първи пат ставам свидетел на русокоси ***. Какво са ги правили, изрусявали ли са ги с перхидрол или...

31

Цеко

преди 10 години

И по пет за лев да ги даваме ,отърване от таз миризлива и мързелива *** няма да има . Само кастрация !!! Без тези *** , дъжавата ни щеше да изглежда доста по-добре!

30

Анонимен

преди 10 години

И само ромски деца ли са продавали трафикантите? А, изчезналите - 163 от домовете за сираци? А - тези, изоставени от *** и курови, още при раждането им? Кой си въобразява - още, че може да се наречем държава и народ, когадо - БЪДЕЩЕТО, децата, са се превърнали в стока за продан? Колко хрантутници храни псевдодържавата, имитиращи "работа и закрила" на деца? А, не допускате ли, че може - именно-те, да са в одновата на този трафик?....

29

Турчин

преди 10 години

До 27Докато в Европа горяха хора на кладата вие българите се възраждахте като Народ. Имахте култура, ценности и по 8 деца. Днес сте по бетер от ***.

28

Анонимен

преди 10 години

Breh tez ciganki kvi deca rajdat,rusi,sineoki,mnogo sa e ome6ilo semeto u Tataro ...

27

до Турчина №15

преди 10 години

преди да стъпите в Европа, България е била водеща в културно отношение държава. От тук е започнал Ренесансът. Разбра ли въшлив анадолски овчарю?

26

търговията е успешна

преди 10 години

търговията е успешна. деца и бебета се продават на килограм. Познайте какво става с тези деца? Над половината от децата се ползват за донори на органи. Ето това е днешния свят. Жалко че изминаха толкова много години от както съществува полицията по целия свят. Престъпленията продължават. Ето и затова има бедност в един регион и развет в друг. Свят на контрасти. Ако знаехте всяка една тайна щяхте да се отвратите. Не случайно Бог от хиляди години не отронва и дума към хората.

25

мето

преди 10 години

Инсинуациите продължават! *** си нямат босове, ами оставят тази дейност на българите, а? Дори и от Евророма признаха, че тези са турско говорящи "милети", а не ***. Експертката от Агенцията за закрила на детето е поредната извадена на топа на устата калинка. Ама сакън да не се чуе думата турски ***. А и точно сред тях има най-много албиноси. Иначе обаче всички се водят БЪЛГАРИ. Мария обаче НЕ Е албинос. ОТКЪДЕ Е тогава? За мене си е СКАНДИНАВСКО ЗАПЛАЩАНЕ- там търсете мафията, къщите

24

Анонимен

преди 10 години

leleee, kakvi krivi glavi!!

23

Анонимен

преди 10 години

Абе това да не е кадър от "Властелина на пръстените" ?

22

Суека2

преди 10 години

Аз нямам постоянни доходи и не правя деца , защото неискам детето ми да живее в мизерия в тая скапана държава а и отделно има презервативи .Просто *** нон стоп се оплакват ,че не им даваме работа (то и аз съм безработен в момента) ,че не им даваме на аванта къщи , апартаменти ... а като им дадеш се видя в Ямбол и на други места на какво заприличаха местата някога за живеене ... на ДУПКИ разбити и окрадени и мръсни ! И *** в Сащ все за това говорят били дискриминирани айде бе !

21

Анонимен

преди 10 години

българи продават ромчета в Гърция, в Гърция българчета заливат улиците и просят, Мария била открита в *** катун.. стига сте обърквали хората, тоя етнос си има свое име от векове!

20

Анонимен

преди 10 години

Правителството на Орешарски е социално насочено и бюджета на Чобанов е насочен към социално ***.Който храни ***, да очаква епидемия!

19

Анонимен

преди 10 години

5000 Евро за донор на органи не са много пари.

18

Рали1

преди 10 години

Като са продавали бебета защо тънат в мизерия ? Къде са им къщите дето щели да строят?Живота щели да си оправят ?Примитивно и жалко съществуване,паразитиращи на наш гръб .