60

:)

преди 10 години

До АТАКААйде да не почвеме този спор, защото по негово време арестуваха няколко имами и ги дадоха под съд за ислямизъм.Да не говорим кой сега е пръв съюзник с турската етническа партия. Айде, втори :-)

59

Анонимен 1

преди 10 години

до 6502/ ***, така ги е заритал, че скоро никой няма да го помни...

58

exo

преди 10 години

Как няма да приемете това решение.Та Вие нищо не можете да направите изван България,егати ОЛИГАРСИТЕ И Предприемачи сте.Така е когато всичко вие подарено а не изкарано с ум.Смшници.

57

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Ей такива псевдо...държавници като Драгалевският ***,който махна заставите и кльона по границата,царят...*** и отрочето му Боко,дето се правят на...велики еуурупейци,а затриват българските интереси,ще ни унищожат за...късо време,ако не ги спрем,като не ги допуснем...пак до власта.

56

Джедай Мастър

преди 10 години

До рррДам, така беше - Лили Хубавата, Цецо Справедливи и Боко Мъдри - третият триумвират.

55

:)

преди 10 години

За границата сте прави. От 20 г е разграден двор, но не е виновен само ББ. И преди него си беше така.Макар че, след случая с шапа по овцете, уж щяха да правят ограда, ама мн бързо се разкандардисаха. Дянков ли не даде пари, какво стана, не знам.Но че трябва да се направи нещо по проблема е факт. В Шенген искаме да влизаме все пак. Прави са хората да не ни искат.

54

АТАКА

преди 10 години

Я го вижте мутрафона колко се загрижил,чак се притеснил.Абе мутро,ако сега ти беше на власт щеше да ходиш направо с правителствения самолет да ходиш да докарваш джихадисти от Турция и да козируваш на Ердоган и ЕС в стойка партер...

53

ррр

преди 10 години

Какво не му харесвате на Бойко?Или пък на партия ГЕРБ?Според мен при тяхното управление имаше най голяма справедливост!И ако някой се опитва да го опровергава значи има къса памет или се прави на платено разсеян!

52

:)

преди 10 години

До Анонимен 49Не ти ли стига каквото направи Крадливият цар?Аман от *** монархисти! Не виждате по-далече от носа си. Цар та цар!

51

до 56

преди 10 години

До аяи мен не ме интересува, затова те моля да спреш да пишеш :)

50

ая

преди 10 години

Тая мутра, ако не я покажете поне веднъж на ден, просто все едно няма новини. Изобщо не ме интересува какво мисли един *** човек.

49

Джедай Мастър

преди 10 години

няма да спрете да ни занимавате с мъдростта Му, нали? Инфантил.

48

Анонимен

преди 10 години

Е сега управлява Доган и Станишев чрез Орешарски, да се оправят с бежанците или ако не могат да се махат, Бойко не е виновен че тия не могат да си дигнат гащите па камо ли нещо друго да свършат. По цял ден са заети с разоределянето на откраднатия милярд, не им пука нито за народа нито за бежанците.Не забравяйте че Българите в Европа също са бежанци!

47

Анонимен 1

преди 10 години

Едно си знае, като латерна:"ГЕРБ, та ГЕРБ..." На тези хора не им стана ясно, че по-честичко трябва да поставят името България в словореда си, а не абревиатурите на партиите си....

46

През 2011 г.

преди 10 години

"България е най-добрата граница на Европа, най-добрата граница на Шенгенското пространство" каза премиерът Бойко Борисов при откриването на изложбата Съкровищата на България. Златото на тракийските воини

45

През 2012 г.

преди 10 години

Ние сме единствената надеждна граница на Европейския съюз с Турция, обяви премиерът Бойко Борисов след среща с премиера на Словакия Роберт Фицо.

44

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Боко,нали бяхме готови за...шенгеня,а тя границата ни с Турция е...разграден двор.Защо така бе Боко.Ти държавник ли си,или...***.Аре шът и който ти...поверва на глупостите е...шут.

43

Анонимен

преди 10 години

ZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKA KONSTITUZZIA..

42

Пешо

преди 10 години

През 2017година пак ще гласуваме за Орешаро,оти они комунистите утепая на Бойко деда му! Тия ега и Боико утепат!

41

Боко пак девствен !

преди 10 години

Ако точно този на снимката беше взел някакви мерки, вместо да рита топка и да реже ленти, сега нямаше да се чудим откъде ни е дошло. Още по негово време се знаеше, че ще има бежанци от Сирия. Какво се прави пак на девствен?Още по негово време трябваше да почнем да строим огради по границите с Турция !!!