309

Анонимен

преди 10 години

В затвора няма да има никаква власт тъпунгерът.

308

вв

преди 10 години

Къде ще дойдете бе гн-Борисов?В кой свят живеете?Ама Вие наистина ли си мислите още за власт?Това свърши.Намери си някакво друго занимание до пенсия и се оттегли мирно,защото всяка твоя изречена дума буди смях и веселие.Не те приемаме насериозно!Оттегли се!

307

Анонимен

преди 10 години

Брaво Бойко, сaмо тaкa, всички сме с тебе!

306

Баба Генка

преди 10 години

И за последни: Вие все още ли вярвате в дядо Коледа?- Та той ви клати 4 години!

305

Тримата лъжци

преди 10 години

Борисов и ти си същото ла*но като Станишев и Местан. И тримата пърдите в в едно гърне. И тримата сте ***, не ставате за тищо. Изедници и шарлатани сте. Писна ми да слушам вашите идиотщини и лъжи.

304

Баба Генка

преди 10 години

Единственото полезно което направи Дянков, умножи парите на съпартизаните си.

303

Баба Генка

преди 10 години

Тоя ***, единствено е заинтересуван от далаверата с Европаричките и тяхното финансиране с наши пари. Далаверата е голяма а и той не рискува нито стотинка от неговите.

302

Анонимен

преди 10 години

Бокооо, ГЕРБ се разпада мойто момче, къде сте тръгнали? То и това правителство ще падне, но вие няма как да се върнете.

301

Баба Генка

преди 10 години

Не ви ли е СРАМ?

300

Анонимен

преди 10 години

Ама ние не те искаме да се връщаш, а за втори Дянков можеш само да мечтаеш!!*** и нагъл до безобразие!!!

299

Анонимен

преди 10 години

Бойко, Бойко, защо даде властта на тия червени ***? Всичко отива по дяволите, а той за управление мисли.. С България е свършено вече щом комунистите и фесовете са се вкопчили, като кърлежи и смучат народна кръв...

298

Анонимен

преди 10 години

ПРОСТОТИЯТА МУ Е. убийствена, отчайваща, неизмерима, ужасяваща, всеобхватна, опасна , неумолима, потресаваща . . .!

297

RAD

преди 10 години

До Джедай МастърЕ, да простичък си е пожарникаря.Нищо де. Сега ще ви крадат доценти и професори-ЕнтЕлегЕнти. Друго си е добре изразяващ се премиер-доцент да взема заем, а ти да плащаш нали? :) Или пък сложно-литературно говорещо заптие да реди зам.министрите в марионетното правителство.Хубаво е,че има и професор в медицинска специалност-министър на образованието,професор по лингвистика министър на спорта.Радвай се народе! Простият пожарникар го няма! Да живей ЕнтЕлегентната кражба! :)

296

CVETA

преди 10 години

Г-н,Борисов,още ли не сте наясно,че ако социалната политика по вашето време беше малко по хуманна и ако не бяхте оставили Дянков да си разиграва коня както на него му е удобно,сега нямаше да сме свидетели на всичко,което се случва в политическото пространство?

295

Анонимен

преди 10 години

Той Дянков, направо ни удуши с тия колани. Аман..

294

Иванова

преди 10 години

РАВНОСМЕТКАКазах аз, но кой да чуе.Пожарната не е държава.В пожарната са два маркучаи със малко пипе става.Държавата е сложно нещо-здравеопазване, финанси.Проблемите са твърде многоза неопитни стажанти.Колко пъти да те лъжаттеб, народе глуповати.Сбирщина от кол и въжеда направиш депутати.Защо бе братя нискочелиизбрахте тоя главанак.Не го ли виждате-не фели,не става даже за чирак.Дадохте му много време,да седне да се обучава.Но къде ти, няма начин,свикнал е да поучава.Проблеми купища се трупат.Прииждат нови на пълчища.А министрите ***

293

Опоскан

преди 10 години

Ами Картофе,ти дойде на опоскана държава и я срина докрай! Как ще идваш пак? Дали някой иска пожарникарския ти лафетен струйник? Да бълваш лъжи и измами през него? Айде да си садиш картофите у Банкя,до като се появят едни нови,необвързани и независими от вашите МАФИОТСКИ структури хора и да ви вкарат до един в затвора! Никой вече не иска твоите картофи или пицата на Вдянкоооф,който се изплъзна като ПРЪДНЯ от *** ***!

292

Бо

преди 10 години

И още нещо ,ако попитаме всички ''Лидери'' на партии, какъв план имат за пет години напред за просперитет на България, ама директно да попитаме лидерите,тяхната яснота в главите им...Сигурен съм ,че ще отговорят като едно дете ,което отговаря на въпроса :Какъв искаш да станеш като пораснеш,или нещо от рода на м.агистрали и не практични детски градини ,а може и два-три лева отгоре на пенсиите.На пангара е г-н Борисов, нека го запитаме за ясната визия, за бъдещето на децата ни...Май няма отговори.

291

Roki

преди 10 години

Kade ste se vrastash be ***

290

dragi zritel

преди 10 години

Ами,то още е рано.От другата година Борисов ще изпадне в абсолютния "вакуум" и тогава ще са големите Циркове...