84

Анонимен

преди 10 години

Мръсни турци и *** ни управляват и ще свършим зле.Помнете ми думата

83

БЪЛГАРИН

преди 10 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО ви е незаконно червени пидали заради тази манипулация от М.манолова и дудук тв,вие можете само да грабите и манипулирате това ви е капацитета и ето пак го видяхме сега,бойко всеки ден шиба сърГей в устата и дупето и ние зрителите се много забавляваме,и когато през 2014г.ГЕРБ се върне във властта то тогава по добре за вас ще е да емигрирате в Русия червени ***,че тук няма да си намерите местенце къде да се скриете!!!

82

Анонимен

преди 10 години

Ако зема 1 гьостерица и ако ва запукам шашкъни с шашкъни. Какво си дърпате сутиените там - я да се хващате на работа.

81

Koko

преди 10 години

Най-лошият матрял е тоя от който е съставена страхливата престъпна тиква.Питам аз защо тази бандитска групировка не е обявена извън закона и защо нейните лидери не са на топло да търкат наровете. Кой го е страх от едни разбойници и как не могат да ги вкарат затвора?

80

Анонимен

преди 10 години

До ни съ знайКойто си е бил гладен пак ще е гладен бе Ахмак.....

79

турчин

преди 10 години

Тази тройна коалиция между бсп+дпс+атака ще довършат България.Част по скоро искаме тяхната оставка и нека да отговарят за политическите си деяния пред съдебната власт.

78

Нели

преди 10 години

Цирк ли е, народно събрание ли е - разликата е само в цената, която плащаме за да гледаме.

77

ни съ знай

преди 10 години

Глад и мизерия за герберунгелите, и нормален живот за останалите....Имахте воля, а сега само НЕВОЛЯ.

76

Обективен

преди 10 години

За съжаление предстоят предсрочни парламентарни избори и новото разпределение ще е различно, защото вие показахте, че ДПС и "Атака" са едно. Заедно с комунистите, които сменяха имена и горяха църкви" Много много точно казано.

75

yurush

преди 10 години

До Анонимен 80Стой си в Гърмен и не сравнявай селто с държавата. Паси си кравичките и не се занимавай с политика

74

ivan.hristov.779205

преди 10 години

А краят на ерата Мултипринт означава и краят на ерата ГЕРБ както вече се вижда.

73

ivan.hristov.779205

преди 10 години

ГЕРБ просто се излагат. Искат да кажат, че изборите са опорочени защото не са им позволили да ги подправят ли? И дори го коментират това е полотически извратено

72

ОСТАВКА-МАФИЯ!!!

преди 10 години

Искаме Съд и затвор за М.манолова и *** 7 с неиния водещ директор ***,които предизвикаха този скандал и Предсрочни Избори именно само заради тази манипулация,която целеше ГЕРБ да не получи пълно мнозинство от 121 депутатски места в Парламента и с тези си действия ПРОКУРАТУРАТА доказа,че е ПАРТИЙНА и обслужва интересите на цк на бкп_бсп.Позор за цялата Прокуратура и гл.прокурор които обслужиха интересите на мафията бкп_бсп и неиния сателит *** 7 с дудук тв,която манипулация и днес върви по *** 7.Искаме Оставката на цялата държава медии,прокуратура всичко отново е в ръцете на столетница

71

Georgi

преди 10 години

До АнонимниятЕ аде ти като знаеш какво направиха кажи. Какво беше преди това, какво направиха от ГЕРБ и какво правят сегашните. Само да вметна, че Орешарски и Станишев бяха хора които казаха, че световната криза няма да се отрази на България, както и на други страни. исега тези "компетентни" хора са хванали кокала и не пускат.

70

Георгиева

преди 10 години

Когато властта се взема с интриги и манипулации, такива са резултатите. Управляващите знаят какво са надробили и сега ще си го изсърбат. Истината рано или късно излиза наяве, а онова , което не се казва, хората и сами си го разбират. Време е в нашата държава управлението да се повери на знаещи, можещи и морални хора. Преходът изобщо не е свършил. Той може би едва сега ще започне. Може би...

69

NIKO11111

преди 10 години

Те се карат мнимо, слугите на чуждите сили и на световните олигарси в България, а българският народ вече е в ковчега и го подготвят за погребение, трябва чудо да стане, че да възкръснем.Толкова търпеливо и овчедушно племе, как може да бъдем.С война не можа никой да ни превземе, а без война се предадохме в последните 30 г. Всеки от тези предатели си мисли, че българинът е безкрайно търпелив, на да ги предупредя, че избухне ли лесно няма спиране, последствията ще са тежки след това.

68

Анонимен

преди 10 години

Видя се на изборите в Гърмен какво става когато шмекериите и фалшификациите на ГЕРБ бяха неутрализирани.Кандидата на ГЕРБ за кмет не беше победен ,а просто размазан .Събра около 30% срещу 70%.Така ще е и на следващите избори-ако успеят ГЕРБ да вкарат 50-тина депутати трябва да почерпят

67

Бай Димо

преди 10 години

Бой на маймуни ! ГЕРБерски маймуни и ЧЕРВЕНИ маймуни. Кокалът е сладък, властта и тя ! Вземали са кинти и рушвети и едните, и другите. И вие ми хвалите тая *** ?! Няма кой да дойде, другарки и другари, госпожи и господа ! За едно е прав Боко - Материалът е ЛОШ. И с Царя не става, и с Атака да дойдат ще е същото, и Кунева, и Националния Фронт на Симеонов. Няма оправия. Крадливо, подло, завистливо и емоционално изхабено племе !

66

Анонимен

преди 10 години

Ей, половината писачи, които претендирате в каква посока да върви държавата сте неграмотници! Това е само една от многото причини да сте незабележими и незначителни. :)

65

преди 10 години

Народе излизайте по площадите , тази *** *** , от дпс , бсп и атака ще разпродадът българската земя , земята нанашите преци. Нека спрем този геноцид !!!