40

Българин

преди 10 години

Значи за тях има пари, но когато стана земетресението в Перник нямаше. (y) ! Не са виновни, но приоритетите на което и да е правителство не трябва да слага чуждите пред нашите граждани.

39

даа

преди 10 години

до глупендерите които неразбират, че примера с помощта ни към НАШИТЕ евреи е различен от това да помагаш на пасмина, която ще ти одреже главата ако им кажеш,че ти е писнало да ти вият на умряло по цял ден.Българските евреи са били български а не унгарски или сирииски еврей. А защо не спасихме македонските евреи. Ама тая арабска пасмина ще ни изколи като ***.

38

до 33

преди 10 години

Българите в чужбина са по същия начин... Отиде един и цяло село е след него

37

Анонимен

преди 10 години

Пожелавам на всички дето реват в коментарите, че на бежанците им се предлагат лускове да заживеят в такива "луксозни" фургони и да ядат това което им се предлага на бежанците цял живот, щом толкова са недоволни от своя живот. А да и ако някой е готов да ми подари своето мизерно жилище съм готов да му купя "луксозен" фургон :)

36

аз

преди 10 години

Не виждате ли,че това го направиха велики сили та да ни гледат саиря и после да намерят и нас за какво да ни пушкат. Не им се ловете на акъля. Като са толкова умни да си ги издържат нас ни вече обраха.

35

Пич

преди 10 години

"Много, ама изключително много *** и опростачен народ!!!"Да, прав си. Хората са дошли тук по принуда, бягайки от войната, онзи ми обяснява за джамии, ислям и т.н. ***, *** и "лош народ", както казваше баба Ванга. Не случайно сме най-бедни в Европа. С такова мислене, и след 100 години ще сме пълни ***.

34

поля

преди 10 години

До Info.Никой няма сметка от основните теми, освен мен и теб и още 7 милиона рая. Силните на деня не позволяват да се виждат нещата които трябва

33

3

преди 10 години

До АнонименКаква атака бе пич що не отидат в петък пак пред джамията и да се карат на хората за килимчетата пред спирката? мишки

32

Анонимен

преди 10 години

по-смущаващото е граничният контрол.Дали преминаването на границата в обратна посока към Турция е толкова лесно и безопасно???

31

поля

преди 10 години

Сред тия хора има и успели земевладелци и всякакви. Може би трябва да използваме късмета, която ни изпраща хора неоплетени в корупция и кал и със нужда от нов живот , та ега оправят загиваща разкъсана България

30

Info.

преди 10 години

БНТ - ТЕМА БЕЖАНЦИ,БТВ - ТЕМА БЕЖАНЦИ,НОВА - ТЕМА БЕЖАНЦИ,ТВ 7 - ТЕМА БЕЖАНЦИ ИНТЕРНЕТ САЙТОВЕ ЗА НОВИНИ - ТЕМА БЕЖАНЦИПитане! Това ли е най големият проблем в момента,а??Какво стана с Ерепетата,пенсии и доходи!Това са основните теми уважаеми!

29

@ 32

преди 10 години

Коя Атака бе Айнщайн хахахха ония дето пуснаха ДуПяС*е в парламента , с малкото джудже с голите сесии и войнствената вежда , дето се кри под масите !? Ти да не си от ония с анцузите дето ядоха пица ?

28

еб.м ти толерантност

преди 10 години

тия които защитават сирийските бежанци да си ги вземат в къщи. да им слушат молитвите по 5 пъти на ден. а след време ще останат без дом, защото неможе ги изгонят. стига с тая псевдо толерантност. българите не сме толерантни към исляма. с нашите турци се разбираме защото сме си заедно отдавна. но с тия новите ще е по-трудно, те са диваци в сравнение с нашите турци. те не подлежат на интеграция. като искате нови джамии в софия, както е в ротердам, това е пътя, внос на ислям.

27

Монархист

преди 10 години

до 27Аз когато е трябвало да протестирам съм протестирал. С евтини сцанарии тип "Да върнем некадърния пожарникар и калинките му на власт, че от сутрин до вечер да слушаме колко е велик" нямам желание да се занимавам. Колкото до позицията ни относно общежитията - правили сме го и получаваме отговор "пари няма. ако искате ремонт - направете го със собствени средства, няма да ви спираме"

26

бъдин

преди 10 години

Ами като не искаха бай Тошо, стана лошо, много ЛОШО!!

25

Пич

преди 10 години

До Анонимен N20Приятел, бежанците нямат вина, че ние сме нещастници и не можем да си оправим държавата вече 20 години. Това е друга тема. И повярвай ми, темата за мизерията и човещината точно в този момент е абсолютно неоснователна. В миналото българския народ е оказвал помощи на бежанци в много по-трудни моменти. Спасили сме хиляди евреи в условията на световна война, когато риска е бил много по-голям. Просто българския народ вече няма нито морел, нито съвест, нито човещина.

24

Анонимен

преди 10 години

Само АТАКА ще спре това безобразие.Народе събуди се колко ни облъчват медиите.

23

.

преди 10 години

Тия дюшеци са май от запасите в складовете на партията майка , изглеждат новички , а никой не прави вече такива , къде са пирожките и котешките езичета другари ?

22

dimitarbt

преди 10 години

До червени боклуциС това че е арабин и че никога не бил се интегрирал с Хриатиянска общност, права и свободи ще се искат което всъщност е джамии и ходжи.

21

Анонимен

преди 10 години

Интересна ако искам да стана бежанец в Турция как ще ме приемат.Положението в нашата Родина си е бедствено от 23 години насам, без да е имало война.