8

РЕАЛНО

преди 10 години

Турция доказа на Европа, че България е разграден двор. За Шенген и дума не може да става, щом през нашите граници може да премине всеки откъдето и както си иска. Европа вече е наясно, че ние можем да отбраним 240 километровата си граница с Турция и по козите ни пътеки има свободно преминаване на всякаква ***, която носи своите болести, проблеми и опасности.Резултата от криворазбраната ни хуманност ни играе най-лошата шега - никога няма да видим Шенген!

7

Анонимен

преди 10 години

Канада изтегля и последните си военни от Афганистан!А ние?Границата ни с Турция е "разграден двор" и през нея турците ни набутват цялата азиатска и африканска ***.Вместо да пазят турската граница, нашите военни пазят чужди *** в Афганистан, като България плаща сметката .Докога ще продължава предателството спрямо България и до кога политиците ни ще лижат чуждите *** ?

6

Анонимен

преди 10 години

Mersi !

5

dragko

преди 10 години

*** започна!Честито!

4

хх

преди 10 години

Скоро освен турци, ще имаме и сирийци в парламента. На изборите дори ще са мнозинство.

3

ужас

преди 10 години

Ами да ги екстрадират вече тия мюсюлмани,че и други зарази ще тръгнат още по опасни на верска основа,няма ненаказано добро.И час по скоро да затварят зелената над 240км.граница,които иска да влиза у нас да влиза през КПП-тата Лесово и К.Андреево,инак да ги залавят и екстрадират,каква е тая анархия,нали уж охраняваме ЕС ние сме нейните граници...

2

Анонимен

преди 10 години

Аз не знам някой вярва ли вече не помията, която всички Пеевски и Непеевски медии бълват под строй.

1

Анонимен

преди 10 години

nali uzkim niama6e nikakva opastnost za bolesti?