35

vesko02

преди 10 години

Защо бе брааатя,нали сме франкофоони?Е набихме някакви ваши пашутисти ,или си отмъщавате за 1993г на "Парк де пренс".

34

void

преди 10 години

Яко!.. Франция не ни иска в Шенген защото ромските деца крадат... Преди това не ни искаха заради корупцията, заради съдебната система, заради страх от евтина работна ръка, заради престъпност, мафия... Почти не останаха причини, които да не са посочили - скоро влизаме!

33

:)

преди 10 години

Французите ако имаха проблемите с бежанците който имаме ние щяха да са оривали целия свят!!! Големи са лицемери, да си кажат че проблема е в ромите и да не лъжат. Мн по - разумно ще е оправднието с правосъдната ни система, но с границите ни е смехотворно!!!

32

Никола

преди 10 години

Точно французите нямат думата по въпроса , защото те напълниха Европа с всякакъв вид *** , араби и всевъзможна *** . Сега от каква позиция морализаторстват за някакви си 5хил. бежанци у нас , апропо дошли благодарение и на френската политика в Сирия !!!

31

Анонимен

преди 10 години

Ей жабари, няма спасение за вас! Всичкото *** ще е за вас

30

онбашията

преди 10 години

урааа! шенген е само отговорност, никаква далавера.

29

Анонимен

преди 10 години

Франсетата никога не са харесвали беге ***.

28

до 20

преди 10 години

Как за какво бе, ***? Затуй, че имат наглостта да ни проповядват за човешки права, за свободно движение в обединена Европа и да ни поучават как да интегрираме 1 млн. *** при положение, че те пропищяха от 20 000. Пожелавам им 2 млн. румънски и 1 млн. български *** да се изсипят като скакалци във Франция и да опоскат всичко, което може да се открадне! Да ги видим тогава колко са толерантни!

27

Анонимен

преди 10 години

Не ги виня. И аз не бих искал ***, които позволяват такива правителства да идват на власт да идват в държавата ми. И да има няколко процента ценни хора, бих ги зачеркнал.

26

гена

преди 10 години

Запада нали все ни критикува,как да обичаме ***,халал да саим,да си ги вземат барабар с бежанците -ислямисти ,дето ще подпалят страната ни скоро

25

някой

преди 10 години

Френските расисти и лицемери не щат *** ни. Това е истинската причина.

24

Анонимен

преди 10 години

А само преди месец хомосексуалистът Вигенин отказа орден демонстративно нс френският посланик.

23

Спец

преди 10 години

Прави са франсетата !Виж какво казват - "*** крадат "!А те ако видят нашите политици как крадат - ум ще им зайде!!!

22

Анонимен

преди 10 години

ние пък не искаме френските стоки

21

да

преди 10 години

само така ,фабиюс--наистина имаме проблеми и то големи ,особено сега с тая тройна ламя ,дето ни оправлява

20

Анонимен

преди 10 години

*** взеха да плюят Франция - за какво бе? Защото им писна от нашите и румънските *** или затова че ни казват че Южната ни граница на практика не съществува и всякакви *** влизат от там - по над 100 на ден?!

19

НФСБ

преди 10 години

С право не ни искат, тъй като границата ни с Турция е разграден двор! В България нахлуха хиляди ислямисти, атентатори, камикадзета, терористи и тепърва ще им ядем попарата! Дано не излезе права ясновидката Николета, която предсказа кървави сблъсъци в страната ни през месец октомври!

18

Анонимен

преди 10 години

Защо французите не интегрират ***-по лесно е да научиш магаре да чете

17

коментар

преди 10 години

Правилно. Всички сирийци и ***- във Франция.Там са си добре и се чувстват,като французи.Тези които се върнаха имат съвсем друга култура,поведение и език.Франсетата трябва да ги научат само , какво е труд ,какво е здравна и социална астраховка и какво е БИЛЕТ.Нищо работа за тях, но за нас- голям проблем. Не щат да учат български.....

16

Анонимен

преди 10 години

Трябва да има гражданско общество ! Вместо с *** протести сега е времето да бойкотираме всичко френско !