37

Мистър Х

преди 10 години

Както съм казвал и друг път - не е лошо само по-себе си че взепем заем - нямаше нищо лошо да бяхем взели заем за да стимзуриларем производството или потребелението. Лошото е, че заемът ще отиде в авдарийни мерки (кърпеен на бюджета) и в грижи за сирийците, защото се дупим на ЕВропа и не ги отрязахме, както Костов отразя албанците навремето. сега този важен заем ще се свърши страшно бързо, рефорим не са правени поради голямоот недоволство и ще опрем до НОВ заем

36

Анонимен

преди 10 години

340 лева...и сега като падне едно ядене и пиене.... Ако и това правителство не проумее като предишните, че народа НЕ е съгласен на нищо друго, освен РЕАЛНО повишаване на доходите, направо да си ходи.... ако до май година МРЗ не е 500 лв -ОСТАВКА !!! 170 евро си е подигравка , дори не догонва инфлацията

35

Анонимен

преди 10 години

И как ще вдигне заплатата бе??? Искам някой *** да ми обясни от къде ще се вземат пари за вдигне на минималната заплата?? Пари ли ще печата БНБ, кредити ли ще взимаме(отново печатане на пари), или какво??? На мен цялата картинка много ми напомня за една икономическа криза преди 16,17 години! Пак ли ще гърмите банковата система, и ще разграбвате бизнеса с бухалки? Ей, мишки само да не минете от минимална заплата 380 лева на купони за хляб, щото на там отиват нещата!

34

Мистър Х

преди 10 години

в интерес на истината контрабандата я събират....това е едно от МНОГО МАЛКОТО неща които правят. Просто няма как да се чуе з това, защото този парламент работи под пара.Обаче за работниет месат си прав. До моменат за 4 месеца са открили едав 4000 - а говореха че ще откриват заводи и само от там ще додайдат над 100 000, от Аец Белен (козлодуй) също около 100-150 хиляди.Нищо такова засега не се случва.Надеждите за растеж отидоха по дяволите. и дори това не е най - лошото, а че избумкаха заема

33

БРАННИК

преди 10 години

Значи вече ще мога да си позволя мечтананта ваканция в Аруба, да ви еа мааата изсъхнала

32

тцЪ

преди 10 години

Никакъв проблем да стане, стига дупедатите да станат 100 души, да се откажат от своите бонуси и заплати, от новите БМВ-та в парламента; ако се събират само за две сесии годишно, и им се плаща САМО за тях. През останалото време да си бачкат, каквото намерят за добре. Отделно - партиите от 300 да станат 5 и да се премахне държавната субсидия за всякакви сульовци и пульовци, събрали определен брой подписи за учредяване на партия. Да видите тогава как ще има пари за всичко.

31

Анонимен

преди 10 години

Оставка! Ще ги пратя всичките в гърмен, да си режат кожичките там!

30

Мистър Х

преди 10 години

сега видях че са ме изпреварили . наистина 340 е с 660 лева по-малко от 1000 лева.верон волен не каза че ще стане отведнъж ама като се има преввид темпото - 20 лева за 6 месеца си мисля, бая трябав да се поозори за да се побере в числото 660 защото след 1 януари ще му остават максимум 3 години и половина т.е. 42 месеца деделено 6 е на 7 увеличения с по 20 лева плюс тоав от 1 януари - 8 - т.е. за цяла мандат заплатите ще се увеличат само със 160 лева....е волене изоставаш с 500 лева.

29

Анонимен

преди 10 години

Увеличавайте инфлацията, източвайте банките,взимайте кредити на нечовешки лихви, изнудвайте и разграбвайте малкия бизнес, заробвайте, манипулирайте, не ми пука! Аз си продадох всички което имах в Бг и се изнесох в чужбина! Повече от мен нищо не можете да вземете! Ще си живея на запад и ще ви погреба всичките, алчни нещастници! А народа си го заслужава, един път не се вдигна истински срещу тиранията, ми нека му! Със страх, егоизъм и примиренческо поведение толкова, нямате право на претенции!!!

28

Мистър Х

преди 10 години

1000 лева заплата500 лева Пенсия И всичок това - в рамките на този мандатБяха сред обещанията на Волен Сидеров 4 месеца вече минаха. остават около 3 годиин и половинаа ето че сега научаваме за минималан заплата от 340 лева от юнуари. Волене, УСкори темпото заплатата трябав да се дига с още 660 лева....

27

възмутен

преди 10 години

Алоооооо, управляващите, знаете ли, че има хора, които цял живот са имали късмет да работят и имат необходимия им трудов стаж към тази скапана държава, но поради "младостта си" не могат да се пенсионират. В това положение познавам доста хора, които са хем без пенсии, хем без заплати /защото нали се сещате, че никой няма да наеме хора в предпенсионна възраст/, въпреки отработеното към държавата.

26

Владимир

преди 10 години

Станишев надува балона ..надува надува и догодина като доиде време БУМ и балона ще се спраска ама него няма да го е.е щото ще се е нахранил от балона а ефекта по разплащането след пукането ще е върху нормалния Българин и онези психичноболни хора който гласуваха за Станишев! Честито !

25

възмутен

преди 10 години

Значи "намазаните" категории ще работят по 20-25 години в системите, не могат да отработят и половината си пенсии и ще се пенсионират, независимо от възрастта си, а -та категория - не стига, че ще им се изисква 37-40 години стаж, ами на всичкото отгоре ще им искат и възраст, както се говори 65-67 години.

24

възмутен

преди 10 години

Това с увеличението на МРЗ и на майките - добре. Това за връщането на швейцарското правило за пенсиите - също добре. Коментиращите по-долу казват били жълти стотинки - ами какво има в хазната, че да дадат повече? Четири години при предишните се орязоха и майчинството, и се замразиха пенсиите, безработицата се увеличи поголомно. Но това с пенсионирането направо ме вбеси. Да, няма друга алтернатива за пенсионната система, но да опъват хората -та категория, извинявайте, ама не съм съгласен.

23

Анонимен

преди 10 години

340лв е с 660лв по-малко от 1000лв. Разликата къде отиде? Хахахахахахахахха!!!!

22

Мистър Х

преди 10 години

за съжалеине 10 лева да взимат депутатите като заплата винагти ще имат огромин НЕРЕГРАМЕНТИРАНИ доходи, защото който разполага с власт той има влияние, а който има влияние не се нуждае от заплата, той може винаги да си намери пари от където поисак и в каквоот желае количество.

21

Анонимен

преди 10 години

А в белите европейски държави има заплащане на ЧАС и т.н. "ЧАСОВА СТАВКА". Никъде другаде я няма тая тъпотия "минимална работна заплата". Кога и при нас ще вкарат този метод на заплащане? Знаете ли кога? Точно никога, защото ако на час примерно трябва да заплащат по 10 евро или повече, нашите "работодатели" (робовладелци) съвсем няма да наемат никой на работа.

20

Мистър Х

преди 10 години

слави Бинев - първи ортак със Стефан Софиянски. Ама Софиянски имал малак заплаат като кмет- халал ад му е. точон зад гърба ми Всичко в Лазенец Той го даде на безценица на приятелчетата си - берберяна си построи кортовете доТокуда, без да плаща данъци, Американвското посолство изникна от Нищото без да има право на строеж сред Южния парк, София Ленд - на Вълка. Ама не Работи. Целта беше да не е на общината. След пет-шест години ещ го продадат и ще направят мол. Стефчо нали си взе парите?

19

ne

преди 10 години

Първо изравнете пенсиите с европейските а след това ги осъвременявайте със "Швейцарското правило".

18

бъдин

преди 10 години

Ефенди Адемов:Пара йок, пара йок!Ач!