67

чвор

преди 10 години

Политик в България да си,крадеш колкото искаш,а като ходиш на "работа" си мерите к*ровете и ти плащат не малко за това...

66

Андрей

преди 10 години

Добре, де, да питам хората хранещи Боко че си сменя редовно мнението на 180 градуса: какво лошо има в това? днес имаш едни факти - вземаш първо решение, утре се оказва че са те излъгали, или пък някой ти показва по-правилния път - сменяш го, вдругиден и т.н. За мен това е доста по-добро отколкото да защитаваш най-първата си позиция, сакъм да не я смениш че ще те помислят за, СМЕТАЙ, за ***?!? Замисете се - в живота е същото. п.с. и някой да ми обясни, какво означ "ОТЪРВАХМЕ ХОРАТА ОТ СТРАХА"?

65

НЕ РЕФОРМАТОР

преди 10 години

До Революционер: ЗАБРАВИХТЕ ЕДИН ОТ ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ,ИВАН КОСТОВ ! ТОЙ СЪЩО Е В ТОЯ КРЪГ "РЕФОРМАТОРИ" ,САМО ЧЕ СЕГА СИ ТРАЕ МАЛКО -ОЩЕ СИ БЛИЖЕ РАНИТЕ ,ЧЕ ГО ИЗХВЪРЛИХА ОТ ПАРЛАМЕНТА КАТО КИРЛИВО КОТЕ !

64

край на тиквите

преди 10 години

Тиквата наистина не знае какво прави.Не разбра ли *** ,че никой вече не те иска. освен онези 100 *** на улицата.Времето на тиквите изтече.и всички при Фидосова и Миро.

63

румен221

преди 10 години

Изявите на БОКО...- Всички глупости които прави, откокто българите го ИЗГОНИХА ОТ ВЛАСТТА, са за да се убеди, че В.Сидеров уважава Парламента и Демокрацията, участвайки в работата на апламента... Веднъж, че дваж, че трижди... Дори Офшопнариев се усети, на втория път...БОКО Е НЕ ПРОСТО ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН - ТОИ Е НЕПОВТОРИМ...Нали знаете онзи виц - дето само българина настъпил дна пъти мотиката... Сега БОКО ше я настъпи три, четири може би дори пет пъти...Боже какъв велик "българин"...!!!.

62

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н матрялов,Всичко това е много хубаво, ама обяснете го на хората по малките населени места, дето заплатите са по 400 лева. Ако верно ударят колите без катализатори, там пътища наистина няма да трябват, защото няма да има кой да ги ползва.

61

Анонимен

преди 10 години

КЪДЕ Е ИВАН КОСТОВ0.ТЕМЕНУЖКАТА---ДА НЕ Е ЗАБЕГНАЛ В ШВЕЙЦАРИЯ ДА СИ БРОЙ ПАРИЧКИТЕ ОТ ДАЛАВЕРИЗАЦИЯТА!!!!

60

червена маруля

преди 10 години

До bochko tikvetoвмерисана *** си която ще мине пре екирисажа каквото я чака новата тройна коалиция

59

лтн

преди 10 години

Тиквоний, това последно ли е? До довечера има още време!

58

Революционер

преди 10 години

Гласуваш за ГЕРБ-получаваш Меглена Кунева, Касим Дал, Корман Исмаилов, Лютви Местан и други любимци.

57

до 61

преди 10 години

И да дойдат скатаджийте нагли и гладни, хитреца Светльо ? Много свежи личица, няма що!

56

гост

преди 10 години

Тиквата критикувал и вземал политически решения за благото на държавата - СМЯХ.Като няма държава ще има ТИКВИ.

55

румен221

преди 10 години

БРАВО НА БОКО...!- ЗАРАДИ ИЗЯВИТЕ МУ, ОТ ЦИРК "АЛЕГРИЯ" СА ГО ПОКАНИЛИ ЗА ВОДЕЩ ***...!!!.

54

макето

преди 10 години

минавам само да ви кажем наздраве и баш ме боли за политиката

53

Анонимен

преди 10 години

Съвсем нормално поведение на *** Тиквунов! Сутрин каже едно, на обяд точно обратното, а вечер съвсем различно и от двете!

52

Анонимен

преди 10 години

Вслуша се в реформаторите, вотът няма да е за цялостна политика-----------------Боко в неподправения си стил! Първо тържествено взима окончателно решение и започва да го тръби навсякъде. Поле бързо взема точно обратното решение и накрая за десерт се отсказва от двете, като заявява трето. При това тези мъдри движения може да ги извърши за един ден!Това е то "мъдрост" и "умение да бъдеш лидер"!

51

Anonimen

преди 10 години

Ден преди внасянето на вота да не сте наясно с мотивите е меко казано несериозно! Цирк "Герб" продължава!!!Докога ще бъдете охраняван за наша смете Г-н Борисов?

50

Kaleko Aleko

преди 10 години

Да не говорим, че стари коли карат масово бедните хора, които са избиратели на БСП-ДПС. Честито да им е! :)

49

Революционер

преди 10 години

Честито за новата тройна коалиция, която ще се сглоби през 2017-та година. Ще трябва да обрежем този път герберите, защото ще се прегърнат с ДПС и реформаторите.

48

Kaleko Aleko

преди 10 години

В момента ментето ми го няма, ама е факт, че в администрацията има много турци. Даже социалната политика, най-важният ресор на кабинета, е поверен на турчин ;)