60

Българин

преди 10 години

1. Босфор ТВ като цяло си е пристрастна в твърде много от коментарите си, а и тези турски сериалки с идеите си за велика турция направо побъркват християнска България. Не са за нашия ефир.2. Двамата са готин тандем, гледам ги с удоволствие и каквото и да говорят някой неотговарянето на 4 пъти задаван логичен въпрос и прикриването че най-вероятно от ДПС са предложили Пеевски си е направо повод за уволнение. Лошо е че това правителство толкова угажда на една незаконна противоконституционна партия

59

Анонимен

преди 10 години

Редовно ги гледах, според мен е заради политически пристрастия .

58

Анонимен

преди 10 години

'Причината била извън bTV, някой друг е искал да си почине от тях' - Да, аз искам да си почина от тях, ама завинаги. Гледах сутрешния блок на Нова ТВ заради приятните водещи този сезон, но щом ще ми натресат тези двамата, ще се лишат от още един зрител

57

Даниел

преди 10 години

Явно много ги е страх от БСП, ДПС. Истината е, че след като Орешарски им беше гост и му зададоха, защо като стана министър-председател на България първата му работа беше да намали данък печалба за хазарта. И вторият въпрос им беше защо България взима заем, при условие, че МВФ казва, че нямаме нужда. И веднага след това предаване, БТВ ги свали от ефир. Всички знаем каква цензура има в тази телевизия и как продуцента на предаването говори в слушалките на водещите.... Митко ти *** ли си бе?

56

Анонимен

преди 10 години

Нова ТВ е доста добра медия, някак е най-близо до народа и най-нормалната част от него. Ако гледам телевизия, гледам най-често тях или Канал 1. Другите по изключение, освен музикалните и научнопопулярните канали.

55

Българин

преди 10 години

Едва ли тези "мъстити" журналисти ще прочетат моят" пост" ,но не им ли се струва ,че се вземат "много на сериозно" Не било за пари ,но за много пари ,не било заради гафове ,а за много такива.Просто те отдавна трябва да изчезнат от сутрешните блокове и да видят как "живеят българите в нищета",да видят и тогава друга песен ще запеят.-

54

Анонимен

преди 10 години

Виктор е доста свестен пич, едно от малкото добри лица в медиите. Цолова не ми харесва толкова, но предпочитам техния дует пред много други, ако и рядко да гледам тв.

53

Анонимен

преди 10 години

И двамата са страхотни,особеено Ани.О-о-о колко е страхотна... А Нова-турк-ТВ да го дуууууха.

52

nina

преди 10 години

"Мразят" е много силна дума, г-н Николаев, "не ви харесват" е нормалното отношение. Аз не харесвам колежката Ви. Изключително неприятно ми стана в едно ваше предаване когато зрител я обвини в пристрастност и нейният отговор беше в смисъл "какъв си ти, че да ме критикуваш?!"Когато Вие сам водехте сутрешния блок за мен беше почти удоволствие да Ви гледам.

51

Анонимен

преди 10 години

Ах, колко ги жаля! Горките Ани и Виктор на изповед пред Луда Клозетич... Ама те и без пари ще работят, само да е за благото на Партията! Въобще, пълна идилия в частната (а чия ли ;) Нова! Защо, обаче, са толкова вманиачени да правят фелацио на един отиващ си типаж, командващ главно чрез текстови съобщения!?

50

barry8

преди 10 години

Хванна Парцалова и Виктория Никойнежелаея си намериха шахта от която да вонят, но от пълни некадърници и злобари които няма как да задържат внимание и интерес е нормално да го правят по този начин. Няма как иначе да съществуват жалките създания.

49

Анонимен

преди 10 години

Ани Цолова и В. Николаев станаха неудобни след интервюто с Орешарски, когато като му зададоха въпроса " Кой ви даде предложението за Делян Пеевски?" и отговорът беше - "Ъ,ъ, какво сега искате да излъжа ли?"

48

Анонимен

преди 10 години

Работил съм в две частни телевизии и ви казвам, че парите които ще взимат Ани и Виктор са в пряка връзка с хората които ще ги гледат. Иначе казано ако гледат много хора сутрешния им блок рекламите ще са по-скъпи и съответно журналистите ще си вземат повече парички.

47

exaaa

преди 10 години

Ама когато трябваше да крещим (и наи-вече вие журналистите) и да обясняваме на обществото за ГИГАНТСКОТО недоразумение наречено Б.Борисов, тогава удобно си траехме, подхилквахме се на смс-ите Му и пипахме мускули.

46

Анонимен

преди 10 години

името на Костов предизвиква гърчове от злоба у ***

45

Анонимен

преди 10 години

анито искам да я мандръсам докато не е остаряла още

44

wtff

преди 10 години

Днес журналистиката е сведена до проституция.Каквото и да разправят, както и да го увъртат, особено в телевизиите - всичко се свежда до високо платена проституция, от шефовете на телевизиите до водещите, всички са на заплатка при един или друг олигарх!Истинските журналисти в България се броят на пръстите на едната ръка, и те са по някакви канали от трета глуха, именно защото никой шеф на водеща телевизия не би си рискувал хранилката, от която ***....Трагедия....

43

Зрител

преди 10 години

Истината е ясна -нереза Пеевски.

42

Анонимен

преди 10 години

До до 28 Попокатепетълneshto si se obarkal...! vij , za gradushkata prez juli po moje da e vinoven, zatvarjdava se mnenieto, che kolkoto e po glamav i nekadaren edin bg individ, tolkova po-vinoven stava Kostov...

41

Ivet

преди 10 години

Интервюто днес беше тотален водевил. Много се надценяват. Добре е самочувствието да върви с покритие. Не герои, а фалшиви герои. Христо Калоферов и Мира бяха в пъти по-подходящи за сутрешен блок, тези са такава досада, че денят ти ще започне с всичко друго, но не и с усмивка