94

обeктивен

преди 10 години

Добре, че е Бойко, та да помогне на Станишев...сега вече всички знаят, че няма "умни и красиви", а зад всичко стои Цвъцко и Боко...

93

Марк

преди 10 години

Ей ЧЕРВЕНИ ***, МРЪСНИ ПРОРУСКИ *** И ВСЯ ОСТАЛНАЯ *** ЗАПОМНЕТЕ: БЪЛГАРИЯ Е ЧАСТ ОТ ЕВРО9АТЛАНТИЧЕСКОТО ПРОСТРАНСТВО И НИКОГА, АМА НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРЖЕ ЗА РЕТРОГРАДНАТА АЗИАТСКА ИМПЕРИЯ РУСИЯ!!!

92

Анонимен

преди 10 години

Маските на протестърите падат, рапторите падат, томахавките също падат!Хамерика ке падне 2013 г.!

91

Монархист

преди 10 години

Олеле, Цветанов говори за Сирия и се опитва да се прави на интелигентен задавайки въпроси, на които 100% дори той не знае отговорите.

90

да не повярваш

преди 10 години

лъчо мозъка, боко, цвъки ,и попа, мила родна картинка...божеее защо на остави..ха ха ха и попа... цирк серенгети

89

цецо

преди 10 години

Е значи става ясно че поне днешният протест е платен от ГЕРБ , жалко че пак всичко се опорочи , но е ясно че имаше и много спонтанни протести , то пък не могат хората да излязат да протестират все някой ще се намери да го политизира и така се губи смисъла на протестите ей много са хитри гадините ...

88

бай Петко

преди 10 години

Слепи поддръжници на бб. Питайте го като е толкова ербап защо отказа мандата да управлява. Тогава му светна, че никой не го иска, а сега се бабани, че бил спечелил изборите и имал най-голямата група. Кел файда, че хората гласуваха за него, а той ги ***..., а оня, подсъдимия, само му приглася. А отговорете с + или - !

87

Анонимен

преди 10 години

Уличните бандити, мутряците Боко и Цоко са на улицата с платената протеституиращата ***. Тази пасмина ще завърши жалкото си битие в софийските контейнери и накрая на бунището в Суходол!

86

Анонимен

преди 10 години

Тези "протестиращи", които се овчееха пред техният Цецо далеч не са всички протестиращи. И съвсем естествено е, че политиците ще се опитат да се възползват максимално от протестите. Това още повече доказва, че тази политическа система трябва да се разбие. Всичките сегашни партии да се дадат на съд. Дръжте се хора, много ще е трудно. Но това е единственият шанс за страната ни. Противопоставянето не е между София и страната, умни срещу глупави. Ние сме обикновените хора срещу политическа мафия.

85

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н THE Патриот,Това правителство вече е бита карта. Ако не днес, то зимата, защото се очаква такава мизерия, каквато скоро не сме изпитвали.Та, намерете си нормална работа, щото Кутев скоро ще ореже личния състав, а зима иде.

84

Анонимен

преди 10 години

Най после лъсна истинското лице на протеста.До сега ни разправяха, че били за рестарт на системата и какви ли още дрън дрън хубави за демокрацията неща, пък се оказа, че те си искали Боко.Умните и красивите се оказаха мутрооблизвачи, което всъщност обяснява защо се смятаха за добре платени( средна класа).

83

Анонимен

преди 10 години

Ние, които глазувахме за Атака и бяхме излъгани от Сидеров, да отидем на протестите и изтрием срама от челата си!!!!!!

82

ФАСА

преди 10 години

НЕ СЪМ И СЪНУВАЛ,ЧЕ ДНЕС ,ПОДСЪДИМИЯТ ЦВЕТАНОВ ЩЕ МЕ ПРИЗОВАВА ДА ГО ПОСЛЕДВАМ,ТОЛКОВА ЖАЛКИ С БОРИСОВ НЕ СЪМ ГИ ВИЖДАЛ.МАЙ И ДВАМАТА ТРЯБВАШЕ ДА ТЪРКАТ НАРОВЕТЕ В ЗАТВОРА, ЗА ДА ЗАПАЗИМ "ДОСТОЙНСТВОТО "ИМ.

81

Анонимен

преди 10 години

Цецко ,само толкова ли успяхте да докарате,въпреки паричките които давате?Голям цирк-направо се забавлявам от напъните на ГЕРБ, и простотиите на Боко,който въпреки всичките му простотии и престъпления към Българския народ,пак иска да е министър председател.Къде е тази съвест,какво е това самочувствие?-Нямам думи!

80

toma newerni

преди 10 години

яяяяяяяяяяяяя,Лъчо мозъка ,кво прави там,да не мисли.че ще раздават GSM-Vertu?????А бре хора,тези ви обиждат на интелект,осъзнайте се

79

Анонимен

преди 10 години

gerbarite sa layno

78

Анонимен

преди 10 години

Удри вУйно с двете цеви! Шуепса е пресен!

77

Kaleko Aleko

преди 10 години

Боко Тиквич днес ритуално се самоуби. И да имаше някакви шансове за нещо, вече няма никакви.Айде, г-н Борисов, хващайте Серго и Местан под ръчичка и заедно с Болен дим да Ви няма :)))

76

optimist

преди 10 години

Мачкай Цецо! ГЕРБ отново на власт! Победа!

75

ТHE Патриот

преди 10 години

вече съм на нож с протестиращите ,показаха най-накрая официално кой им е поръчителя.Това е такава гнусотия ,че няма накъде отвратен съм.СРАМ ПОЗОР.Вие сте едни мизерни платени герберасти а не протестиращи!