43

чичо пейо

преди 10 години

афро американец на нашето индо българин ли се равнява

42

xari potar

преди 10 години

ODISEI4O TI VERNO JIVEE6 SYS SENKITE OT MINALOTO I GLEDA6 PREKALENO MNOGO TELEVIZIQ.OPITAI DA MISLI6 SAM NAI-SETNE)))

41

Анонимен

преди 10 години

bravo na evreite demorkacia v deistvie.samo vijte snimkata irak libia avganistan syria..sledva izrael

40

Одисей 1

преди 10 години

42 а не е ли диктатор Асад , какъв беше Живков , Кадафи , Хонекер , Садам , Чаушеско , Милошевич , какви бяха ,а

39

Одисей 1

преди 10 години

41 ти и расист ли се извъди , как смееш да обиждаш един афроамериканец интересно все се притеснявате за човешките права в Америка на времето ревехте срещу ККК / Кукуклуксклан / а сега когато си избраха *** президент че и го преизбраха , го обиждате че бил *** , маимуна си ти и то полуграмотна неможеш да му стъпиш нито на акъла нито на образованието.

38

хаха

преди 10 години

Човек може да изперка, ако се замисли за грандиозната програма и изпълнение на тази лъжа и постановка: правителства, медии, организации, всеки ден ви миеха с ''режим'',''дикататор'' и т.н.После нямало план и конспирации и т.н.

37

Анонимен

преди 10 години

За да нападне САЩ, им трябва одобрението на световната общност. А понеже те не го получиха, сега се назлъндисват, защото ако го направят в противен случай може света да се обърне срещу тях. Този техен номер вече не е вървежен.

36

С.С.С.Р

преди 10 години

Вече и малките деца знаят какво представлява империята на злото , оглавявана от *** с граната , та черният Хитлер да внимава и да не слуша много господарите му , защото Путин чака с големите шамари !

35

ДО-36

преди 10 години

А как ще обясниш смърта на жените и децата,НЯМА СМЪРТ БЕЗ ПРИЧИНА.

34

Анонимен

преди 10 години

Гьобелс: Всяка лъжа повторена сто пъти става истина

33

AIMILIVS

преди 10 години

Чакайте малко бе , тях някой бомбардира ли ги когато правиха опити с хора , когато избиваха ***, някои хора тука говорят като все едно са спасители за сирийския народ , ами защо не отидат в Северна Корея !? Защо не оправят живота на хората в Китай ? Защо все по пустините се въртят !? ЗА ДА КРАДАТ , който има поне бегла представа от историята на САЩ и от политиката и в Южна Америка вече знае как се подържа тази държава.

32

Одисей 1

преди 10 години

35 Всеки диктатор греши , той живее в своята си реалност и губи представа за околния свят . Знаеш ли един мой приятел сърбин ми е кзавла с типичноото сръбско чувство за хумор на времето , че Сърбия изгледа као Нокия , сваки нов модел по малии , разбра ли ме , до това доведе самоубийствената политика на Милошевич .

31

Одисей 1

преди 10 години

33 доказателството е че доведоха до власт правителства , които не би трябвало да са удобни за Запада , знаете ли прекалено опростенчески разсъждавате , смаятате че светът се управлява от един център от един мозъчен тръст , както искате го наричете , де да беше така лесно , но не е , Арабската пролет изненада всички , но в същото време тя беше нещо закономерно от една страна в Арабския и мюсулманкия свят течат бурни процеси от друга Интернета създаде съвсем нови условия за комуникация , 21 век

30

Анонимен

преди 10 години

ИИстината е ,че САЩ са изфабрикували лъжата защото цял свят вече не им вярва...

29

Одисейчо,

преди 10 години

Слагаш грамофонната плоча с чути от тук-оттам фрази, които мислиш, че изчерпват човешкия опит, политиката и познанието.Не може да се вярва безпаметно в това, което ти казват по телевизора!Не допускаш ли, че това е провокация?Вече си съвременник на това, което се случва в Африка.Какви са доказателствата, че арабските революции са спонтанни?

28

Одисей 1

преди 10 години

И да слагате минуси , това си е така , такива оръжия се водят на много строг отчет , това не е като онази работа , освен това употребата им изисква висока степен на квалификация и съответните съоръжения , за една такава мащабна операция при която има на 1500 жертви , з това е небходима организация , планиране коите са по силите само на армейски части. Тов не е за аматьори .

27

xari potar

преди 10 години

DOBRO UTRO ODISEI4O!TI NE SPI6 LI 4OVE4E.PI6E6 VSE ZA KOMUNIZMA A TAKYV NQMA6E NIKYDE.V KOQ DYRJAVA VIZIRA6 KOMUNIZMA.SOCIALIZMA I TOI SI OTIDE PREDI 23 GODINI.NE6TO NAZAD JIVEE6.NIE SME V ES OTDAVNA.PITAM SE ZA KAKVO TIE TOVA DRAKOSVANE NA TAQ TEMA.SVETYT VARVI NAPRED ODISEI4O I STARITE PRAVILA GI NQMA.DEMOKRACIQTA V TOQ SI VID AKO IZOB6TO Q IMA NE SE NRAVI NA NIKOI.PYTQT 6TE GO SYZDADAT VODE6TITE NACIII ODISEI4O NITO TI NITO AZ .LO6OTO E 4E NIE NE MOJEM V BG NI6TO DA PROMENIM I BG ZAGIVA

26

Нике1класик

преди 10 години

До Одисеи 1----Мен документи не са ми нужни!Аз като дете обичах да чета вестник "Стършел"!Свидетел съм както казва Одисей 1 че на първа страница на вестника беше пълна с яростни карикатури който осмиваха САЩ и Запада!Запомнил съм го защото съм се питал"Къде е хумора"!най-интересното е че там нямаше анекдоти или разкази срещу запада а само карикатури!Спомням си че тея карикатуристи се подвизаваха и в Р.Дело и други!Да знаете че карикатуристите бяха ударния отряд срещу западната цивилизация

25

Одисей 1

преди 10 години

27 не нне е игран , първо в Ирак не намериха такова запаси , явно наистина бяха унищожени , докато Башар Асад никога не е отричал че разопалга с такива и то най-много в арабския свят , руснаците също никога не са отричали наличието му , дори през цялото време се говори за контрола върху тези вещества , какво мслиш Запада и Израел не са нащрек за опазването има , защото при тази Анархия в Гражданската война могат и да попаднат във всеки , само че до сега правиттелствоото на Асад не е изревало

24

дядо Данчо

преди 10 години

Каза го Жириновски,"САЩ са тялото,а Лондон главата"!Главата осъзна световнота съпротива и свириха отбой!Нашите СМИ се оплетоха,атук един пишлигарец ги ръси от памперса си!