159

Севда

преди 10 години

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призовал да бъде свалена от власт "неестествената коалиция", която управлява в момента държавата.А него също не могат да го гледат с тази ножица само да режи лентички.Всички стари мутри вън да си дават оставката.

158

РР

преди 10 години

До ДО 165Ами те ГЕРБ са си баш комунисти!!! Начело с верният син на Партията ченгето-комунист Бойко Борисов...

157

ДО 165

преди 10 години

АЗ СЪМ БЪЛГАРКА И НЕ МРАЗЯ Б.Б!.САМО ГЕРБ!КОМУНИСТИТЕ В КАЛТА!

156

gena

преди 10 години

V germania kasvat 4e balgaria nee EU DARSCHAVA VCI4ki CME MAFIA PÖRVO DA CE OPRAVAT POLETIZITE DA NE KRADAT A POCLE A CÜSCHTO TAKA I NEMCKITE ORGANISAZII KOITO YSCH POMCKITE PRAVA SASCHTITAVAT TE SI PARI CEGA TE GI LAPADT ÄDAT A NISCHTO NE POMAGAT KAKTO I VV BALGARIA?????

155

ече

преди 10 години

борисов тиквуня е най-големият СМРАДЛИВЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ

154

Анонимен

преди 10 години

ednite komunqgi shte svalqt drugite komunqgi

153

Базилио

преди 10 години

До Жорж!Лъжеш като ***-не е замразявал заплати и пенсии.Минималната се качи от 240лв. на 310лв., мин. пенсия при Станишев беше 120лв. Сега е 150.И какви 800хил.безработни,безработните в момента са около 450хил.,това е официална статистика,твоите позитански данни не ме интересуват. Да,има спад в бизнеса, но той е, защото се спука имотният и кредитен балон, който бе надут по време на Тройната.Раздаваха кредити на куцо и сакато.Някой храни в момента са по - евтини от преди 4 год.

152

Българин

преди 10 години

"Мобилизация, да ги свалим!"Този човек е опасен.Готов е да ни хвърли в гражданска война ,само и само да се докопа отново до властта.

151

До ЖОРЖ

преди 10 години

А за БСП,ДПС и Атака какво ще пише.Недейте да плюете един,а да защитавате друг,защото от всички тези в парламента сме в такова положение толкова години.Едни протестират,а други ги защитават.Това искат господата комунисти(защото всички са комунисти,а няма бивш комунист)да разделят народа и да си тънем в мизерия.Неможе толкова години да издевателстват народа и ние,които искаме да живеем по-добре да подкрепяме същите тези комунистически мутри.Слаб народ-слаба държава!

150

джаста-праста

преди 10 години

До АнонименТака е кат' тикви почнат да чупят клавиатури, брат!

149

Анонимен

преди 10 години

Как човек може да изгуби чанта със 100 хил. лв? Много лесно, но трябва да е депутат от ДПС28.08.2013 13.29Някак незабелязано мина новината, че депутатът от ДПС Рамадан Аталай е изгубил чанта със 102 000 лева. Ако това се беше случило например в Германия, Франция, Англия... отзвукът щеше да е грандиозен. Медиите щяха да разкъсат депутата и следствените органи щяха да са принудени да дават бързи отговори.

148

джаста-праста

преди 10 години

Това с мобилизацията да ги свалим ми звучи като онова да дойдат танковете. Само дето е от запек и лакомия, а не от идеология за равенство.

147

Реалист

преди 10 години

О, чудеса!!! Комунист пари за църква дава...

146

Анонимен

преди 10 години

БРЕЙ МНОГО СИМПАТИЗАНТИ на снимката,40 Бодигарда пазят една гнила ТИКВА ,един поп-пиянде до Тиквуна се олензил и зачервил поялника от ракията и няколко краварки от село Банкя .Те това ли са симпатизантите на ТИКВАТА.Брей ама много бре .хахаха

145

Анонимен

преди 10 години

на тоя *** смрадлив до кога ше му правите пиар .досаден е

144

mixail

преди 10 години

do vci4ki balgarcki graschdani po cveta hapyschavce naschite prava niecme po zeliat cfat v germania doidoxa v grad mannheim ima mnogo dickriminazia na zigani doidoxa da ni gonat v balgaria ima camo sa balgari rabota a sa pomite konteinerite??????????

143

muzaka

преди 10 години

Немъ 'ъ псувате ***.ЕПА ОН САКА ДА СВАЛИ МАЙЧЕТО МАНОЛОВА ЩОТО ОНО 120 КИЛОТО СИРЕЧ Искрето фидоската му се види бая зор и за един баш бандит.

142

ForiForever

преди 10 години

Balgaria mrazi BB

141

Големия на Сергей

преди 10 години

Ladies and Gentlemen ....БООКООО ТИКВАТАААААА

140

Анонимен

преди 10 години

Не мога да повярвам на тази "всенародна" любов към комунистите и турците от ДС. Съсипаха живота на цели поколения от 44 г. насам, но явно тази *** вместо народ може и още да изтърпи. Нека номеклатурчиците, техните охранени синчета и снахички да ви пият кръвчицата още сто години, заслужавате си символа- оня *** клекало дето го нарисува чехът-художник. След 70 години грабене сме най-бедната държава в света с най-малка продължителност на живота. Да са ви честити Станишеф, мониките и Курумбашев