39

Анонимен

преди 10 години

Carla del Ponte, a member of the UN Independent International Commission of Inquiry on Syria, said there were "strong, concrete suspicions but not yet incontrovertible proof," that rebels had used sarin nerve gas in the Damascus suburb attack.She added that even so, more investigation was needed, as she had not yet seen evidence that the Syrian government had used chemical weapons. За който не разбира - засега всички доказателства събрани от ООН сочат че не Асад а террористите са виновни!

38

Балдур

преди 10 години

600 000лв за настаняване на имигранти... ама немогат да отделят 600 000 за настаняване на българи...

37

Балдур

преди 10 години

600 000ля НастН

36

Одисей 1

преди 10 години

39 извинявай но страшно заблуден , мой човек , не става дума въобще за талибани а за една 40 годишна тоталирана диктатура създадена на времето в условията на Студената война , дошла на влат с много кръв и управлява през всичките години с цената на репресии , ислямизма който сега се издига там не е нищо повече от една реакция на дълго време забраняваното , виж какво се случаи в Египет това ще се случи навсякъде след първонаалната еуфория обществата ще изтрезнея и постепенно ще се нормализират .

35

милен

преди 10 години

Вигенин е ега ти якия пич.Много е готин !

34

123

преди 10 години

Аз пък се сетих за есин филм - "Да разлаем кучетата".

33

...

преди 10 години

въджайнин от тенекиена чиния ял ли е някога? Мекокиткесто нищо, той ще ми казва с кого ще воюваме...

32

Анонимен

преди 10 години

ATAKA NEZABAVNO DA POISKA VOT NA NEDOVERIE. NOVO UCHASTIE NA BULGARIA V NOVA VOINA- NEEEEEEEEEEEEEEE

31

val 789

преди 10 години

До 32 Одисей 1Ако започнат в София да се разкарват талибани,да викат"Аллах акбар",да изнасилват жени,да избиват мирни жители,да обезглавяват хора-няма ли да стреляш *** или пръв дупе ще им дадеш!!!!!

30

Аспарух

преди 10 години

Смърт на американските,английските,френските,немските и турските империалисти и кървави управници "демократи".Да живее българо-руско-православно-славянския свят.Да живеят обикновените хора и народи,па били те черни или бели.Нека помним,че Западните европейци,които уж били по-културни от руските "диваци в животински кожи от Сибир" и носели костюми и копринени пантофки ни разделиха и не съсипаха от Сан Стефано до сега.Долу ръцете от Сирия!

29

Одисей 1

преди 10 години

34 стига с този ютуб бе вземи прочети нещо сериозно , имаш ли представа какво в същност е режима на клана Асад , защо Близкия изток беше осносвната арена на студената война и защо толкова много държавт руснаците на последната си база в Средиземно море.

28

sokrat62

преди 10 години

тоя на снимката дали изобщо е бил в казармата някога, абе и аз да попитам дали нарочно или не ама снимките на целия Министерски съвет са отврат, дали пък не са си такива, ама хич не са фотогенични!!!!

27

bbb

преди 10 години

Отврат Газка с куршуми е решението

26

val 789

преди 10 години

До 31 Одисей 1Хайде виж филмчето в You Tube "Сирийски дневник" се казва и си виж там какво представляват борците ти за правда и свобода!!!!!

25

varg

преди 10 години

Не България се готви за удари по Америка и Израел.

24

Одисей 1

преди 10 години

28 явно на такива като тебе ти се ще и по улиците на София да се стреля , само че сме в Европа и в пряк и в непряк смисъл и за това не се случват

23

Одисей 1

преди 10 години

Докара ги упоритосстта на асад да остане на власт и абсолютната безпардонност на Русия спрямо човешките съдби защитавайки геостратегическите си интереси , иначе отдавна това щеше да е приключило , ГРАЖДАНИТЕ НА СИРИЯ ИСКАХА ПРЕДИ 2 ГОДИНИ АБСОЛЮТНО НОРМАЛНИ НЕЩА , ИЗБОРИ И МНОГАПРТИЙНА СИСТЕМА , но тази кланова социалистическа авторитарна диктатура не им позволи да ги осъществят

22

живот

преди 10 години

Какъв е човек най-лесно се разчита по лицето му. На тоя мутрата е по-гадна и неприветлива даже от тая на мултака.

21

val 789

преди 10 години

До 25,26 Одисей 1Кой ги докара до границата ни с Турция тези бежанци,бе отворко???? Аз ще ти кажа:Същите тези революционери,терористи,убийци!!!

20

Анонимен

преди 10 години

Ако са пичове американците сега ще изискат от нас участие в операцията и тогава ще лъсне онова, което е ясно за цивилизования свят - че България в лицето на сегашната си власт е марионетна държава на Съветския съюз. В Сирия по-лошо май не може да стане, та за доброто на България се надявам да изпратим там контингент и Запада да натири руснаците с наше участие. Това е сигнала, от който има нужда българското общество, за да свали окончателно репресивния апарат в държавата.