13

ТHE Патриот

преди 10 години

сащ и подметките му са враг номер 1 на човечеството!Където са стъпили само смърт и разруха,какъв е този свят да позволява такова вероломно и варварско нападение над суверени държави,ще нападната поредната страна ще избият стотици хиляди мирни хора и ще истават едни руини след себе си развъдник на терористи и нестабилност!

12

Анонимен

преди 10 години

САЩ ще направят каквото са си наумили ,за съжаление......А марионетката на милиардерите Обама ,не е зле да върне нобеловата си награда за мир и да се кандидатира за някаква военна награда.Да пийне едно уиски с лед от студената война...............................

11

Анонимен

преди 10 години

В скоро време и Асад ще го пощят по телевизията :)

10

Анонимен

преди 10 години

Като чета това вече съм с две ръце за Иран да има ядрено оръжие. Иначе международно право явно няма!

9

Търпение нямам

преди 10 години

Да видя какво колосално фиаско ще претърпи хамериканската военна машина. То мене ако питате неслучайно дават зор рептилите у Белия дом, точно щото знаят, че са обречени на тотален неуспех в тая война. След това естествено ще се налеят яко кинти у военно-индустриалния комплекс в резултат на параноята от "ответен удар". Русия пак ще бъде нарисувана като лошата (не че не са де) и редовия хамериканец ще тича да си даде спестяванията за нови самолети. А някой ще нагуши яка комисионна в милиарди долар

8

Анонимен

преди 10 години

Сега в Сирия и мир, няма жертви всеки ден и сащ идват да нарушат мира и хармонията ,нал тъй ??

7

Анонимен

преди 10 години

Сега в Сирия и мир, нал тъй ??

6

С-300

преди 10 години

А могат ли да заобиколят Бук и С-300? Да не стане така, че да има много мъртво натовско желязо във въздуха?

5

Монархист

преди 10 години

до 5Мина времето когато САЩ бяха силните. Сега са едни терористи увлечени в идеята да се борят срещу тероризма. На два пъти Близкия изток им показа прекалено добре, че са некадърници.

4

7

преди 10 години

Когато си силен на деня от кой да поискаш разрешение? Решаваш сам това което ти е изгодно.Стига с тия блъфове съгласен,несъгласен,коалици и др.До момента е така.Ако силния решида унищожи една страна ,той го прави.Просто ИНТЕРЕСИ.

3

Анонимен

преди 10 години

САЩ иска да изличи всичко духовно, че Новия Световен Ред *** на вратата... роби на демокрацията трябват.

2

Анонимен

преди 10 години

Много напират да помагат тези американци бе. То ако ги няма тях ще кажеш, че света ще се самоунищожи.

1

Монархист

преди 10 години

Явно са много на зор щом имат такова огромно нетърпение да "сеят демокрация" из Близкия изток. Дано обаче се случи чудо и ООН им удари некоя рестрикция да слезнат на земята малко.