65

помнеща

преди 10 години

Борисов беше не само личен бодигард на Живков , но и верен член на неговата партия . Моля , не смятайте , че всички имат къса памет !

64

баста

преди 10 години

още малко , и този народ като изперка тотално, ще ги изколи всичките , т.нар.народни представител с големите и ненаситни гуши.Винаги има видьов ден.............

63

Анонимен

преди 10 години

Като им чуеш името и ти става ясно всичко.

62

TankoBG_

преди 10 години

По-скоро се превежда като: Бивши Агенти Спонсорирани за Тайни Акции

61

партия

преди 10 години

Ей, докопат ли се един път до властта, няма пускане и туй то. Тоя усети благинките, и сега маха се от герб и ще прави друга партия.Та партиийте станаха колкото четвърт България...Трудно се изпуска кокала. да не мислите ча тази т.н. партия "Баста" , има за цел развитието и благоденствието на България. Просто още една партия ще се гурши за наша сметка. Направо ми се повдига от такива лицемери и жалки същества, идват от нищото , отвориха им се очите и айде с големия черпак-лап, лап.

60

Der

преди 10 години

Браво наще, Добре е народа да има избор, кеф ти ГЕРБ, кеф то БАСТА, кой каквото иска за него да гласува. Добре е да се даде избор няа народа, но по-важното е да протестираме докато най-накрая успеем да направим едни предсрочни избори, за да се върнем на власт. Така че, хайде малко по-активно с протестите, нали все пак власт искаме.

59

ганчо

преди 10 години

ротманса щял да спира контрабандата...боже,боже,боже.....нямам думи

58

Луцифер

преди 10 години

Тия са от оня ЦИРК,нали ?

57

Дръндер до 62

преди 10 години

До TPE3BEH точната година е около 1991, но това няма значение. От значение е това, че той всъщност в политиката използва наученото от Тодор Живков и използва неговите методи, което ти така удобно като герболетка загърбваш! Коклокот до БАСТА, те не са нищо, каквото скоро ще бъде и ГЕРБ. Има карма мой човек, Бойко разцепи НДСВ, а сега него ще го разцепят! Това е положението. Държа да спомена и още нещо не съм нито платен нито комунист, то не че това има значение за гербава марка като теб!

56

Petko78

преди 10 години

Поредният проект за патерица на БСП след изборите. Такъв е и партията на *** Бареков.

55

TPE3BEH

преди 10 години

До 60:червените платени драскачи много обичат да изтъкват факта, че бившият премиер е бил охрана на Тодор Живков, само че много удобно пропускат подробностите, че това е било около 1995 г. когато Живков вече отдавна е бил свален от власт и Борисов го охранява, чрез частната си фирма. Всичките снимки, които циркулират в нета на двамата заедно са правени през този период.Това, че защитаваш Е.Димитров само доказва, че той е типичният червен бушон, инфилтриран и задействан в удобния момент.

54

TPE3BEH

преди 10 години

"България за алтернатива на страха, тоталитаризма и апатията"Хахаха, ще падна от смях...Питайте го Емил Димитров как се влиза в чужда гора, изсича се тотално от неговите хора и после собствениците не само търпят глоби и трябва да залесяват земята, ами и под натиск и заплахи биват принуждавани да отеглят жалбите в прокуратурата...Емил Димитров е местният феодал в Етрополе и региона - чиста комунистическа мутра!

53

сдаб

преди 10 години

Червен ***, иначе ДПС във властта не те притеснява, нали?

52

TooN

преди 10 години

Боже, боже,... като гърмиш, 'що не трепеш!...Най-върлите ***, най-противните ДС муцуни от ГЕРБ направили партия против страха, апатията и тоталитаризма. Да се смее ли, да плаче ли човек вече... Или да събира парички за Терминал 2 на Аерогара София!Боже, боже,... като гърмиш, да гледаш вече къде хвърляш!

51

БЪЛГАРИН

преди 10 години

А бе ние не можем ли да направим една Партия Онлайн,да вземем и ние субсидии,ама много сме прости,само се дърляме по нета,а я виж тия дето ги оплюваме и им се присмиваме що Партии създадоха и колко субсидии си дръпнаха от нашите данъци.Дайте да си направим една Партия например ХАКЕР Х-ора А-ктивни К-омуникативни Е-вропейски Р-аботещи.Да кажем и ние баста на всичките тези бкп-клонинги с цел ограбването ни!

50

Der

преди 10 години

Нека всички заедно да одим на протести и да кажем БАСТА на двойната коалиция. Нека да подкрепим БАСТА и като влезем в парламента да направим коалция с ГЕРБ, все пак идеите ни са близки. Важното е властта да е наша и да не я дадем на БСП и ДПС.

49

:)

преди 10 години

На тези момчета, май Станишев им е дал от неговата трева - виж какво направиха ....

48

Х

преди 10 години

БАСТА ... - Хахахахахахаха :D ... ама наистина ли?

47

Анонимен

преди 10 години

ГАДНИ ПРЕДАТЕЛИ - Комунистите им плащат солидно,за да разцепват и раздробяват дясното. Стратегията на комунистите винаги е успешна, защото има много мършави и подкупни предатели

46

Митьо

преди 10 години

По-абсурдна абревиатура не съм виждал.. Абсурдистан пак е номер едно!