19

Анонимен

преди 10 години

До Краси В нета има и други клипове-как танкове на Асад мачкат наредени на земята "бунтовници"-макар и убити. Възможно е точно в района на атаката да са концентрирани голяма група от обучените от САЩ и Израел наемници, нахлули наскоро в Сирия.Зверствата вече са безкрай-за едните знаем, че са ислямисти, главорези и убийци, а другите са правителствени...убийци, но защо ли само принадлежащи на сектата на алевитите, които до сега са управляващи тази държава...

18

Анонимен

преди 10 години

американските гнусотии нямат крайте ще го отнесат накрая няма начин всичката гнусотия се връща - ама ккакъв ни е кяра като 20 години ние го отнасямеи няма да сме вече държава

17

Анонимен

преди 10 години

Да не е луд Асад да използва химическо оръжие. Въобще даже и да не влиза в оправдателен режим, а направо да дава на международен съд клеветниците.

16

Debora1

преди 10 години

Опа ! А кой ли им го даде това химическо оръжие ? Я помислете ! Ама добре мислете, че за грешките се плаща.

15

Монархист

преди 10 години

до 18Иран нема да падне толко лесно, вервай ми. Персите без бой се не дават. Не случайно Из(с)раел ги е страх да влязат там и постоянно си намират причини да се заяждат с тях, а после се крият под полата на САЩ и само заплашват. Не случайно по супер елементарен начин накараха американците да изглеждат супер смешно с оня супер секретен безпилотен самолет, който накараха да кацне на тяхно летище мислейки си, че каца в американска база.

14

ПАЗИ БОЖЕ

преди 10 години

ТУРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ПОКАЗА КАДРИ С ОТКРИТ В ГР.АДАНА ЗАРИН. НЕ Е ТАЙНА,ЧЕ В БАЗИ И В ТУРЦИЯ СЕ ПОДГОТВЯТ НАЕМНИЦИ,КОИТО ВОЮВАТ СРЕЩУ СИРИЙСКИЯ НАРОД.ТОВА СА ВИСОКО ПЛАТЕНИТЕ АВАНТЮРИСТИ,КАТО ОНИЯ ОТ ФРЕНСКИЯ ЛЕГИОН,КОЙТО СЕ *** В ДОБРЕ ВЪОРЪЖЕНА БАНДА НАЕМНИЦИ ЗА ВСЯКАКВИ ПОРЪЧКИ. ЖАЛКО,ЧЕ В УПРАВЛЯВАНА ОТ МЮСЮЛМАНИН АГРЕСОР ТУРЦИЯ,ЖУРНАЛИСТИТЕ СА ПО-СВЕТСКИ И ПОЧТЕНИ ОТ *** ОТ БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ С ИЗВИНЕНИЕ.НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ Т.НАР. ПРОТЕСТИ ДА ДОВЕДАТ ДО ГРАЖДАНСКА ВЙНА И В БЪЛГАРИЯ.

13

Анонимен

преди 10 години

Химически оръжия в Сирия, използвани от Асад. Добре познат и вече изпитан сценарии. Видяхме го в САЩ с кулите, Пентагона и останалите простотии, които развързаха ръцете на империалистите за "лов на вещици". След това се повтори в Ирак, където не откриха нищо и се извиниха, че са подведени от разузнаването. Ами то е все едно някой да насили *** и след това да ти се извини. Сега пробват същото и в Сирия. Дано този път Китай и Русия ги спрат.

12

ЖАЛКО

преди 10 години

КОЛКОТО ДО БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ,ТОВА СА ИСТИНСКИ ***,ПРОДАВАЩИ СЕ ЗА МРЪСНИ ПАРИ НА НЕИЗВЕСТНИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА.ТОВА НЕ СА МЕДИИ,А ПРОДАЖНИ ПРОПАГАНДАТОРИ ОТ ФАШИСТКИ ТИП.АКО НЕ СА ТЪПИТЕ МЕДИИ,ПЛАТЕНИ ОТ СОРОС И СИЕ,МУТРИТЕ,ГРАБИТЕЛИТЕ ОЛИГАРСИ ОТ КРИМИНАЛЕН ТИП, В ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧВА ПО ДРУГ НАЧИН. ЖАЛКО,ЧЕ НАРОДЪТ Е ВЕЧЕ ТОЛКОВА БЕДЕН,ОСКОТЯЛ И ЗАТЪПЯЛ ОТ ЛИПСА НА ОБРАЗОВАНИЕ И МИСЪЛ В ПРАЗНИТЕ ТИКВИ И ЕЛЕМЕНТАРНИ СРЕДСТВА ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ,ЧЕ Е ЛЕСЕН ЗА МАНИПУЛАЦИ

11

Краси

преди 10 години

Този ад е дело на САЩ и някой техни съюзници,от две години Сирия е подложена на терористични атаки в страната прииждат всякаква ***,ислямски главорези и убийци,в Интернет има клипове как в завзети от терористите градове избиват християни,жени,деца режат глави и всичко това благодарение на САЩ,и сега тази провокация с газа.Целия арабски регион гори,всеки ден бомби,кръв,смърт докога заради извратените желания на една държава да се прави на господар ще страда целия свят!?

10

СССС

преди 10 години

Стига сте лъгали хората бе ***!Правителсвтото оказа пълно съдействие на проверяващите от ООН,а местата,до които не са допуснати са блокирани от бунтовниците.Няма толкова нагло изкривяване на истината,като в българските медии.НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТИЯ МРЪСНИ ***,БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ!!!

9

До Робин

преди 10 години

Както казваш, какви мюсюлмани са тези убийци от т. н. опозиция, след като внасят оръжие и се барикадират в джамии. Аз не съм виждал през живота си в божи храм да се влиза с оръжие. Човек там влиза смирен за да се покае за грешките си и да се помоли за здраве и благополучие. А този, който влиза в храма /без значение какъв е/ с оръжие и готов да убива си е чиста проба убиец, бандит, терорист, но не и вярващ. Тези *** само се крият зад религията и я използват за собствените си интереси.

8

ГНУСНИ ИМПЕРИАЛИСТИ

преди 10 години

ДАННИТЕ ЗА АТАКА С ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ СА БЕЗУСЛОВНИ.НО ТЕ НЕ СА КАТЕГОРИЧНО ОТ СТРАНА НА СИРИЙСКАТА АРМИЯ, ЕДВА ЛИ СА И ОТ ОПОЗИЦИЯТА, НО СЪС СИГУРНОСТ Е ДЕЛО НА ВИДСОКО ПЛАТЕНИТЕ НАЕМНИЦИ НА САЩ,ТУРЦИЯ,ЙОРДАНИЯ,АНГЛИЯ,ЦРУ,ИЗРАЕЛ И ВСЯКАКВИ СВЕТОВНИ АВАНТЮРИСТИ. НАРОДЪТ НА СИРИЯ ПОДКРЕПЯ БАШАР АСАД. АМЕРИКАНСКИТЕ КАУБОИ И БРИТАНСКИТЕ ИНТРИГАНТИ ПРАВЯТ ВСИЧКИ НА ПРОСТИ С ИЗТЪРКАНИЯ НОМЕР С ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ/ПРИМЕР ИРАК/.ДАНО ЧИЧКО ПУТИН ИМ СКРЪЦНЕ СЪС ЗЪБИ.И ПАПАТА ОСЪЖДА АГРЕСИЯ С/У СИРИЯ.

7

Анонимен

преди 10 години

В Сирия има употребено химическо оръжие, От кого все още не е ясно, Асад или талибанитебунтовници.Америка иска в Сирия да влезне комисия и да провери какво точно се случва, Всички страни са съгласни , само Китай и Русия викат ЙОК ! Не може !Оставете арабите да си чупят главите! Те са добре познати и братовчеди на евреите. Точно сега, Израел няма полза от американска нимеса в Сирия. Арабската религия е разделила народите си на две. Оставете ги сами да се оправят.

6

Монархист

преди 10 години

Ето така става когато мътите главите на хората с демокрация, свобода, равенство и други такива простотии.

5

Робин

преди 10 години

Ако Америка се намеси в тази война ще бъде грешка. Кои са тези от опозицията на Асад? Бунтовници, варвари, терористи, талибани, крайнорелигиозни които крият оръжие в джамиите. Асад е диктатор, но с него може да се говори а стези диваци .. няма с кого да се говори и кой каза че демокрацията е за араби? Америка спасява своите убийци?!По *** и заблудени хора от Американците до днес не видях! Вместо да заличат от лицето на земята целия Близък Изток, Обама и Путин да седнат и да решат проблема.

4

boza

преди 10 години

Dobre de , ama neka da chuem kakvo kazva i drugata strana ili ne e udobno .

3

световна истина

преди 10 години

Ционистите разчистват позиции за война с Иран. Ако Сирия падне до една година ще нападнат.

2

Анонимен

преди 10 години

Ей, не спряха нашите политици и продали се медии да сипят лъжи денонощно. Тия *** /политици и медии/ надминаха дори Гьобелс. Неговата пропаганда на фона на ставащото в България изглежда като детински опит за нещо сериозно. Умират от изкушението в Сирия да победят бандитите мюсюлмани и наемниците от вън. Да го е срам човек, че е българин. *** омаскариха нацията ни пред света. И претендират, че изразяват мнението на всички българи.

1

man

преди 10 години

Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят по вяра. Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: Скоро ли ще дойде това време? Не, не скоро. Още Сирия не е паднала.