18

megi 55

преди 10 години

То бива наглост и безочие ама чак такова не бива! Тази с жълтото костюмче дето така неприлично се е надупила и открива тази отсечка *** магистрала Хемус не и ли дойде на ума ,че при тази драма само 3 часа преди това можеше да го раздава по скромно!Ама то във всички тези *** няма чувства! Има само самочуствие!Е щом сте толкова бездушни да ви пожелая и вас да ви споходи такава скръб,че най после да усетите мъката на хората!

17

Анонимен

преди 10 години

И като знаем как следствените органи си гледат работата можеш спокойно да си продължиш почивката,министърке.

16

УУУУУУУУУУУ

преди 10 години

Бившият премиер поиска и оставката на целия кабинет заради тежката катастрофа...............А ТИ ПОДАДЕ ЛИ ОСТАВКА СЛЕД САРАФОВО БЕ. кАТО НЯМАШ АСЪЛ ЗА НЯКЯКВА СМИСЛЕНА КРИТИКА ПОНЕ СИ МЪЛЧИ

15

Анонимен

преди 10 години

Браво мацка, покажи на тъпия народ, че са никои и нищо не струва. Станишко и Орешака добре действат. Не слушат и не ги интересува нищо. Така трябва. Българите да знаят че са долно племе и нищо не зависи от тях. само 240 богоизбрани им е позволено да живеят добре! Отмии червеното от пътя с менчето и да го духат 7 милиона.

14

anonimen

преди 10 години

Oblechena kato za svatba, a za drugite pogrebenie i maka za cial jivot! Kak ne gi e sram?

13

vesko02

преди 10 години

Къде са червените анализатори на политически гафове?

12

Анонимен

преди 10 години

За какви дивиденти говориш ***,фитко.3 живота са прекъснати заради курорта ти,защото той беше по-важен за теб.Но комунист морал няма,какво да се очаква от някакви сбъркани природни изчадия.Я го кажи това на децата и близките на жертвите.Поне си замълчи.

11

Анонимен

преди 10 години

Комунистите лапат пари без работа и се спукват да пишат по форумите, кой какво е направил. Ясно е едно КОМУНИСТИТЕ УБИВАТ БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ от години..

10

anonimen

преди 10 години

Neshtastnici! Da polivat s menche kravta ot dnes!

9

True

преди 10 години

Искаме да сме правова държава, а искаме да се отварят магистрали и пътища без да са подписани всички документи. Или ще сме европейска държава или държава под манипулациите на ББ и неговите приближени. А и катастрофата е станала на права отсечка, на 5 км от възела Яна. Така че да мислим и да не спекулираме.

8

до 6

преди 10 години

но се оказа, че и тебе баща ти не те е правил, само те откривал

7

Салахадин

преди 10 години

"Да не се трупат дивиденти"???????????Да бе, да!!Само едно законче за едни лампички едни 900 милион на година това не е дивидент викаш?Ако са краставици дайте ми ги за ракия де????Какъв гнусар трябва да си да използваш трагедията на хората и да искаш да правиш пари от това!!!!??????

6

Срам

преди 10 години

Нагласила са пунтата да лиска вода на свършената работа. *** единственото дето свършиха май са двата трупа от днеска!

5

ЕДIN

преди 10 години

До ИванE взеха да спазват традициите на Буда, че иначе все едно нищо не са построили. Буда 10 пъти едно и също нещо открива и намила.. какво бил направил. НО се оказа, че е направил по-малко и от тези преди него !

4

Анонимен

преди 10 години

Тракия също беше готова 4 дни по-рано но чакаха боговете да дойдат за да прережат лентичката

3

lelemale

преди 10 години

Нахален ***! Преди няколко часа са загинали хора там, тя открива с поливане на вода! мизерница

2

sttekata

преди 10 години

Отидоха си хората, но както се казва рано или късно всичко се връща, лъжете сега, крадете, но то си се знае!

1

Ветеринар

преди 10 години

Заслужаваш да се пържиш в ада *** нещастен и лъжлив.