148

Анонимен

преди 10 години

До BGСажалявам вашата майка.Никога неможе да си е помислила че такъв *** ще да е родила,ако е знаяла,наверно още при раждането да ви е удушла.Как можете да псувате хора които нищо не са ви направили,та било то и да са ви дядовци и баби.Бог да пази България точно от такива ***.

147

The wizard

преди 10 години

До иванНе раздувай бе ... Плащал бил осигуровки. Ако ти ги върнат всичките дето си плащал по сегашен курс я изкараш 3 месеца, я не. Никой не би се подигравал с тези хора, ако си гледаха внучетата и не се бъркаха дето не им е работа. Те най-веро

146

иван

преди 10 години

До НАРОДЪТСъгласен съм с Вашия коментар,само с едно не съм съгласен.За това че *** човек е бил в такъва престижна професия като пожарникар,незначи че всички са такива.Недай Боже да ви дотребват,тогава ще видите що значи мъжка професия.

145

иван

преди 10 години

До АнонименМоята глава не е гумена,и материала никак не ми е лош щом всичко построено от нас все още има за разтуряне.А ти драги никак не ми плащаш пенсията,аз моята съм си я заработил и колко усигоровки съм платил за 55 години трудов стаж требва поне до 150 да живея за да мога да си гипохарча.Ти май си направен от лош материал,от родители наркомани или алкохолици.

144

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен,Гумените глави си остават гумени глави!!Ние ги храним, бре,защото получават пенсиите и социалните обезщетения от нашите осигуровки и данъци!Но как гумеата глава да разбере това!Не съм от ГЕРБ, но Б.Б е прав! С този" материал" посоката е само една- НА ИЗТОК!

143

Shop

преди 10 години

До АнонименИстината е, че днес протестираха хора, които ви хранят вас софетата----------- E, как хранят, като те за себе си нямат и искат заем за социални нужди? Хранят те...

142

НАРОДЪТ

преди 10 години

ДАЛИ "НародА" подкрепя или"НародЪТ"ПОДКРЕПЯ ОРЕШАРСКИ,НЕ Е ТОЛКОВА ВАЖНО.ПО-ВАЖНОТО Е,ЧЕ С БОНЖУАР"-а СИ БУДА БОРИСОВ,ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СРАМИ БЪЛГАРИЯ С ПРОСТОТИЯТА СИ.А КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА"МРАЗЯ ВИ БЕЗПЛАТНО".МРАЗЕЩИТЕ ПЛАТЕНИ/ЗАЩОТО БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА/СА СИМПАТИЧНИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА ПРОТЕСТИРАЩИ.А КОЛКОТО 1000 АВТОБУСА НА ГЕРБ,СА МЕЧТИ,МЕЧТИ НА ТЪПИЯ КРАДЛИВ ФИЗКУЛТУРНИК.КАКЪВ РЕЗИЛ-ПОЛУГРАМОТНИ МУТРО ПОЖАРНИКАР И *** ВИФАДЖИЯ УПРАВЛЯВАХА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 21 ВЕК.ТАКОВА ПАДЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВТА-НЯМАМ ДУМИ

141

moni

преди 10 години

А прасетата в подкрепа на боко сами ли дойдоха,кой ги агитира.

140

аз съм б.........

преди 10 години

вярно ли е че навремето комунистите като идват на власт убиват едни от най умните българи и ако е да евала ето за това това са лицата на КОНТРАПРОТЕСТА А ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ КОГАТО ИЗБУХВА АТОМНАТА ЦЕНТРАЛА В ЧЕРНОБИЛ КОМУНИСТИТЕ-БеСеПе НЕ КАЗВАТ НА НАРОДА И ТЕЗИ КОИТО СЕГА СА КОНТРАПРОТЕСТИРАЩИ ЧЕ Е СТАНАЛО ,А ЗА ЗАБРАНАТА ЗА ВЯРАТА НА НАРОДА ЗА ДА СА ЛЕСНО СМИЛАЕМИ ТЕХНИТЕ МАЛКИ МОЗЪЦИ ВЯРНО ЛИ Е???????

139

BG

преди 10 години

Обаче дядката с портрета на Сталин - кърти !!!Направо ми прилошава - Бог да е на помощ на България !!М... ви пенсионерска - над 65 г и без средно образование - НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ, У.....

138

Анонимен

преди 10 години

Срам и позор за България!БСП,ДПС,Атака,ГЕРБ -вън от Парламента!Вие сте престъпници,които разделят БЪЛГАРСКИЯТ Народ! ***!Боже пази България!

137

Анонимен

преди 10 години

До европеецА "симпатичните" протестиращи са безкрайно грамотни!

136

европеец

преди 10 години

"НародА подкрепя Орешарски" - неграмотна и незнаеща български, мазохистична, циганизирана ***.

135

Богдан

преди 10 години

Малеййййййй..какви са тези дърти червени кранти,като травестита Дора Янкова са..а тая с белите *** върви и драйфа,гадост!

134

Дядо Маркс

преди 10 години

Това,което направиха българите днес аз съм им го казал още през 19 век, , но чак сега изглежда са го прочели техните деца , Дано ме разберат, а не да ги плаши буржоазията с моята брада,

133

qwerty

преди 10 години

До enchossИ ще носиш едно прасе, за да го рамениш за матрак? Или просто някой ще ти дава каквото ти трябва? На мен ми трябва една хубава яхта и 20-30 кожени палта и 10 кила злато, за да го давам на манекени срещу секс.

132

Анонимен

преди 10 години

Пенсионери, загрижени за нищожните си пенсии, с които могат да си купят само хлябчето, сиренцето и наденичката си, неграмотни *** и турци се изсипаха пред катедралата " Ал.Невски"! Цяла нощ не спали , пътували по нечие настояване, но със сигурност пък яли по един сандвич! И точно такива хорица определят нашето и на децата ни бъдещето и дават възможност на комунистите да откраднат и малкото ,което е останало в тази държава! Срам за българския напод!!!Българи, събудете си!

131

Shash

преди 10 години

Matrial,ta dranka

130

Анонимен

преди 10 години

"Прости им Господи! Те не знаят какво правят..."

129

xerth

преди 10 години

Аз съм просто потресен, не разбирам как може да ни се подиграват по този начин, да изсипят няколко рейса с пенсионери и роми които се радват на годишно увеличение на пенсията с 5лв.... Срам сте всички, заради вас, децата ви избягаха в чужбина, заради глупостта и наивността ви, и да, това потвърждава думите на Борисов, че вие за жалост сте лош материал, може би преди десетилетия сте градили държавата, но сега вършите точно обратното... Срам сте, засрамете се, заради вашите деца и внуци...