29

Минува42

преди 10 години

Най-добре да се спрат тези коментари под статиите.Явно правителството си спазва обещанията за отваряне на нови работни места!Вижте колко интернет *** са на щат вече :)

28

ОСТАВКА ПУДЕЛ

преди 10 години

Какъв президент е този *** бе да си подава оставката!?

27

VDCH

преди 10 години

В бюджета беше заложен растеж 1,9%, външни експерти го намалиха на 1%, а днес стана ясно, че за второто тримесечие има спад. Значи не един а 3 млрд, няма да запълнят дупките на Б.Б. А да видим сега какво обяснение ще даде.

26

Танев

преди 10 години

Държавният ни глава - така наречен погрешка - е една кукла на конци! Един смотльо. Един тип без грам собствено мнение. Подлизурка. ***! Безчестник! Усмихнат ***!

25

Анонимен

преди 10 години

ИРЛАНСКАТА ПАСТИРКА СЕ ПРЕРОДИЛА В ПЛЪХ С ОБРТАНИ СЕКСУАЛНИ НАКЛОНОСТИ

24

Минува42

преди 10 години

До 222По мой спомен почти всяко вето налагано от всеки президент е било частично.Частично е, защото Президента налага вето и насочва фокуса към точно определени текстове в закона и аргументите му са към тях. Какво всички се правят на ненормални не мога да разбера:"15.04.2009 / 19:58Президентът Георги Първанов наложи частично вето на промените в Закона за избор на народни представители..."Онези образи от БКП-то що не кажат на Първанов, че частично бременна жена няма?

23

titoti

преди 10 години

Тази миризлива п----а, този миризлив женски полов орган НЕ Е моя и на болшинството българи президентТази кукла заааадължително трябва да се постави на ЗАОСТРЕН КОЛ .

22

Българин

преди 10 години

Когато Плевнелиев четеше мотивите за ветото, които му бяха написали, бе застанал срещу голяма картина на Васил Левски. Ако е искрен, ще отиде в Народното събрание, за да си кажат правиците и кривиците, както е казал Апостолът на свободата, а дали ще бъдем единни, зависи най-много от президента на България.

21

историк-анализатор

преди 10 години

Скъпи сънародници, искам нещо ви кажа, не че не го знаете , но просто да припомня. За тази тройна коалиция БСП-ДПС-Атака-ДС гласуваха основно ***, необразовани турци, пенсионери и др. маргинали. На тях въобще не им пука дали умните и образовани младежи ще се изнесат от България. Те си имат слуги и са доволни, защото са милионери или достатъчно богати. Даже са доволни да се махнат образованите хора от България. БКП-БСП-ДПС-ДС никога не са обичали или уважавали умните хора, затова до 1989 г. са ги пращали в Белене и са хранили прасетата с човешки трупове. Това е истината , а вие си правете из

20

Българе

преди 10 години

Това *** ли е или Пуьо!?Щото Президент не е... *** и то страхлив!

19

нина

преди 10 години

Мотивира се президента точно и ясно. Какво иска тази марионетка Миков. Като си толкова *** що не си подадете оставката, а продължавата да седите в удобните си кресла. Не ви изнася ветото на президента защото още не сте си уредили хората на директорски постове, заема които искате да вземете е да гушнете и вие парички, защото няма изядохте ги.

18

222

преди 10 години

Нека отиде и обясни какво "чудо" е това частично вето. Ако имаше стойностни аргументи щеше да отиде, но сега просто се крие зад институцията, която излага с поведението си. А срещата с турския зам. министър е предателство заради което само, трябва да подаде ОСТАВКА

17

гост

преди 10 години

Президента раздели нацията и противопостави хората!Той не заслужава да е на този пост!Нека сам да си подаде оставката или м.май да има избори 3 в 1 !

16

METAL FOREVER

преди 10 години

Като левскар не обичам Стойчо Младенов, знаете даже как му викаме. Ако Стойчо и този субект се кандидатират за президент...еми господин Младенов май ще е президент. Той поне е мъж, не като тази п..ка.. Гледах и видеото , с което благодари на турците за втората родина, направо бях излезнал от кожата си...таково чудо ....ужас поосто, ужасТ !!!!!!!!!!!

15

стив

преди 10 години

Стига сте плюли президента. Това е най- добрия президент на България след прехода. Той действително мисли за България и нас обикновените граждани.

14

кадиев

преди 10 години

Президентчетокато си дал вето ще се аргоментирашне да бягаш като мишок

13

Анонимен

преди 10 години

Елементарен страхливец, некадърник и марионетка. Оставка !

12

Минува42

преди 10 години

И петдесет минусчета да ми нацъкате няма лесно да промените истината...

11

ками

преди 10 години

Президента се държи достойно . Искате БСП и ДПС да загробят всички българи. Да вземат заем защото само така може да по крадат.

10

Минува42

преди 10 години

А бе вие луди ли сте. Наложено е вето! Няма какво президента да си дава втори път мотивите!БКП успешно съсипва президентската институция за да постигне собствените си партийни цели!Добър - лош Президент: Президент е!