17

KeepWalking

преди 10 години

Безсмислен спор....Какво било останало от душите ми,живеем в материално класово обществоАко на *** в Африка им дадеш достатъчно кинти,кво си мислиш че ще стане? Няма да парадират с това ли....Ми разбира се ,че една холивудска звезда или един футболист ще вземат повече пари от един доктор или пожарникар....Така е сътворен света просто пич,свикни с реалността

16

Мнеин

преди 10 години

:) Швейцарците са такива. Чудя се защо не са я предупредили преди да тръгне за там.

15

Социалист

преди 10 години

До Джони Уокър:А според теб нормално ли е Риана да излезе с 2 часа закъснение, понеже се е фръцкала пред огледалото и да изпее една песен на откриването на някакъв си МОЛ в Лондон, срещу което е взела 600 000 Евро хонорар - пари, които един сомалийски лекар, който всеки божи ден върши буквално чудеса, за да избави от смъртта поредното недохранено дете, няма да види през целия си живот?Що за свят е това? За това ли мечтахме? За евро? За Бентлита? Това ли остана от душите ни?

14

KeepWalking

преди 10 години

До социалиста,От мене го запомни...на тоя свят не мъчени пари няма...Какво мислиш че да продаваш наркотици е лесно?Или да продаваш оръжие? Или да се снимаш в филми и да стигнеш до холивуд е лесно , видиш ли се събуждаш милионер?? Така ли ти се струва?

13

aahahahaha

преди 10 години

"Да бъде смърт" за продавачката, как може да не познае толкова известен австралопитек? Сърцето мо се къса...

12

Социалист

преди 10 години

И баа маа му!!! 35 000 CHF = 56 000 BGN за една чанта?!?!?!От друга страна, колко да поискаш на обичайния тип клиентела на тези бутици - медийни звезди, издънки на разни диктатори и кликата около диктаторите (червени, пембени и пр.), трафиканти, контрабандисти, военнопрестъпници и т.н. ***? И 100 000 лв. да им поискаш пак ще плащат, за да могат после да се фръцкат и да разправят колко били дали за не знам какво си.Баба викаше "немъчени пари"...

11

XRay

преди 10 години

Опра така рева преди години, че се отнесли зле с нея в магазин на Хермес-май не я пуснали да влезе. Същата история и сега. Чудя се, тя ли е късопаметна, наистина ли й е нужен такъв PR, или журналистите смучат от пръсти и вадят стари истории?

10

BG.BG

преди 10 години

Предния път, когато продавачката е дала такава чанта на цветнокожа, втората си плюла на петите. Парен каша духа.

9

Хайде сега !

преди 10 години

Всички ли трябва да я познават ! А и в магазин / и то скъп !!/ в Цюрих имат камери и всичко е записано !!! Типична комплексирана афроамериканка !

8

Анонимен

преди 10 години

Като се имат предвид цените в Цюрих, много ясно, че в луксозен бутик няма да препоръчат на една продухана, рунтава вещица да опипва най-скъпата чанта. Да се радва, че въобще са я пуснали да влезе! То не е задължително всеки да я познава, колкото и да си мисли, че е така. Евала на шефката!

7

Р

преди 10 години

Тъпите американци защо си мислят че в цял свят е като при тях - от работа на телевизора и после пак на работа. в Европа много хора изобщо не гледат телевизия. Не всички сме се зомбирали още!

6

STAR

преди 10 години

MI DA PAZARUVA V AFRICA , TAM NYAMA RASISTI I VSICHKI SA MNOGO LUBEZNI !BRAVO NA PRODAVACHKATA . AMAN OT CHERNILKI

5

KeepWalking

преди 10 години

Това е винаги комплексарската черна свинщина.Като студент работех в увеселителен парк в щатите и там имаше higher requirements ,децата трябваше да са 44 инча високи зависимост от райда на които се качваха.На няколко пъти се случваше като колеги им кажеха детето ти не е достатъчно високо ,веднага следваше репликата това е щото сме черни..Или един път като си вземаха безалкохолно от витрината им казаха колко струва и те пак,казват мислете че ше го откраднем щото сме черни..*** *** това ст

4

petter.bojinov

преди 10 години

До муцаEтищомислишчецялсвятгледаамериканскателевизия?АтовачеОпраеамериканкаинезнаедругиезициосвенамериканскианглийскисиенеинпроблем.

3

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

ПРОДАВАЧКАТА Е ХВЪРЛИЛА КУКИЧКАТА НА ОПРА....ЗА ДА СЕ БРЪКНЕ ПО ДЪЛБОКО...НО *** НЕ Е ГЛУПАВА......

2

Анонимен

преди 10 години

Струваше си прочитането на цялата история, за да се смея от сърце на коментар #1

1

Анонимен

преди 10 години

Натъжаваща история. Дайте и банан.