17

БГ

преди 10 години

Ибрици новообрязяни от БСП и Юруш, стига с вашите мантри, изтриха се - платени сме били от ГЕРБ и тях искаме. Борисов поиска избори м. май, НО ПРОТЕСТИТЕ НЕ СПИРАТ!!!Сравнете колко креативни са едните и колко еднообразни са хората пред НДК, които трябва да се замислят защо техните внучи бягат от България, но не към Русия и северна Корея!Бавите лидери се крият от дъспут с протестиращите по Канал 1, а агата сидер избяга от студиото на Нова тв!Оставка на Олигарски!Бойкот на медиите на Пеевски!

16

Анонимен

преди 10 години

Не съм гласувал за тях... наричате ги лъжци... ок издъниха се с пеевски факт.Когато мутрата 4 години краде заедно с цецо и дебеланата мълчахте? Защо? Така или иначе това е резултата от изборите дайте шанс на човека. Мерките са добри сега остава да ги въведат. Финансист с огромен опит, а не политик.Винаги ще се краде, но нека да остава и за хората.

15

Анонимен

преди 10 години

Първа мярка: подаваме оставка

14

Джедай Мастър

преди 10 години

Не разбрахте ли, че не ви искаме така наречените "мерки" крадливи отпадъци, пръждосвайте се навеки!

13

Рали1

преди 10 години

Да подготви анализ на характеристиката на втора атомна централа-тя първата била на загуба ние искаме втора ??? Колко работни места ще има около Белене-за сравнение Козлодуй не е от най-цъфтящите градове ,нали???До тук увеличение на мин.работна заплата я има ,я не като най-вероятно не.Пари реални в икономиката като че ли няма да постъпят,а искаме да увеличим износа- та какво ще изнасяме като не произвеждаме???Само малцинствата облажихте с майчинските и помощите.

12

слънчеви градини

преди 10 години

На това място държава вече не съществува. Остатъците от нея само тровят ежедневно битието на нормалните хора, поддържащи съществуванието й с данъците и труда си срещу мизерно заплащане и битувайки в някакво подобие на катун с агресивни ***. Сигурно е, че въпреки новия закон за защите на лекарите, ще ги пуснат срещу обещанието да не правят повече така. Проблем номер едно на държавата сега са ***, защото източват ресурсите й, без да влагат нищо и предопределят едно мрачно бъдеще. И тук не става въпрос за расизъм, а за реалност, която ни трови живота.

11

САМО БСП !!!

преди 10 години

Това е най-социалното правителство, което някога е имала България !Напред, другари, смело !

10

Анонимен

преди 10 години

Браво ! Браво ! Ура ,Другари ! До нова година ,любимото на целия Български Народ ,свръх експертно ,свръх над партийно и свръх независимо Правителство ,под ръководството на най свидният син на България ,Другарят ОРЕШАР СТАНИШПЕЕВСКИ - ВОЛЕНОВ ,ще ни ЗАРАДВА с нови 165 /сто и шестдесет и пет/ НОВИ МЕРКИ ! Ура ,Другари ! Между тези мерки ще са : СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ МЕТЪР ; СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ САНТИМЕТЪР ;СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ МИЛИМЕТЪР ;ДПС ДЕЦИМЕТЪР ;ДПС ДЕКАР ;ДПС ХЕКТАР ;АТАКА ПРОМИЛ ; АТАКА ХЕКТО ПАСКАЛ ,както и много други. Ура ,Другари! За след Нова година ,Правителството ни е подготвило ,не само нови ме

9

слънчеви градини

преди 10 години

На това място държава вече не съществува. Остатъците от нея само тровят ежедневно битието на нормалните хора, поддържащи съществуванието й с данъците и труда си срещу мизерно заплащане и битувайки в някакво подобие на катун с агресивни ***. Сигурно е, че въпреки новия закон за защите на лекарите, ще ги пуснат срещу обещанието да не правят повече така. Проблем номер едно на държавата сега са ***, защото източват ресурсите й, без да влагат нищо и предопределят едно мрачно бъдеще. И

8

Анонимен

преди 10 години

ЛЪЖЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 10 години

Do 4 izlezni malko v 4yjbina da vidi6 navsqkade svetqt idi v germaniq daniq 6veden

6

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Както и при Дянков - 60 антикризисни мерки - общи лафове от популярни неолиберални брошури. Никакви цифри, нито логическа обосновкаФискална стабилност - мизерия за пенсионерите, подкрепа на бизнеса - като този бандит от мина Ораново, да си купи самолет, обучение на безработните - наливане пари в неправителствени мошенически организации. енергийни помощи - гарантиране печалбите на американските ТЕЦ-ове и български елитарски ВЕИ...Чорбаджийски манталитет от Османската империя!

5

345

преди 10 години

Ореха да вземе мерки да си обира крушите , че есента ще има голямо брулене.

4

БУДА-ла

преди 10 години

Включихте ли и мярката да се премахне Абсурдната забрана да се кара автомобил, без включени светлини при заслепяващо Слънце и 35 градуса жега?!... Кажете честно - на кого хрумна тая простотия?! Това ще е бил някой, като Оня, който се е "сетил" да вкара белия автобус между протестиращите. Новото правивителство да махне тая Смехория, че това никъде го няма!?.. Цял ден карай на Слънцето с включени фарове без да е нужно, а после, пред нощта, когато вече наистина ти трябват, вече са изгорели...

3

Анонимен

преди 10 години

Все тая ми е за мерките му, ама какво значи "точно 165" ? Може би думата "точно" щеше да върви ако бяха 100, но това е като да се каже "точно 173". Думата "точно" е излишна.

2

Салахадин

преди 10 години

Да не е като тия маерки за 200 -250 хиляди работни места,па заради ВЕИ-тата ще се съкращват хора по мините??Щото до тука нищо не сте изпълнили!Тоест равносметката:1 милиард заем набутване и повече безработни!!Ако някъде греша ,нека да ме поправят!!!

1

Диктатор

преди 10 години

Няма как да подам оставка. Все пак съм отговорен човек, поел съм отговорност към Васил Божков-черепа, жената на Сергей, Моника, и кръгът Станишеви, Доган и корпорацията на Пеевски. Все пак съм отговорен човек