350

Атакист

преди 10 години

до 491Той защото не може да говори изобщо Волен , ви го начуква винаги от трибуната на НС и стоите като препикани мушката от истините му! Ядохте ли го мощния як на Волен като ви изрита от властта вашият вожд Тиквата? Питам ядохте ли го мощно? Нали Атака нямаше да влиза в парламента според агенциите февруари месец или била на ръба на влизане? Нахака ли ви го Волен, герберасте Jolly?

349

Jolly Roger

преди 10 години

А наистина се скрий под масата бе господин атакист. Любимия ти вожд дето навсякъде устройва сцени, достойни за спагети уестърн, беше редактор на вестник демокрация. Диплом за висше образование му дадоха после, от Шуменския университет по милост. Което само по себе си е достатъчна обида защото от там вземат дипломи хора кото едва говорят български. И тоя дето за всичко му бяха виновни турците и комунистите сега управлява със тях. Това атака сте по големи палячовци и от герберастите даже.

348

Атакист

преди 10 години

до 487Бе гледам те че имаш наченки на аналитична мисъл, но тези нови партии от Марс ли ще дойдат, за да имат по-голям рейтинг от ГЕРБ И БСП за да искаме ПРОМЯНА? Тази промяна всички скапани нещастни овце по площадите им е в устата, но от кой ще дойде??? Кой е човекът за тази промяна??? Преди 12 години ви излъга брутално мадридският папардак и гласувахте като ОВЦЕ за него, въпреки че не можеше да каже едно изречение като хората.Кой да е сега? Дай едно име или замълчи, че си ми смешен!

347

йода

преди 10 години

Трябват ни НОВИ ХОРА!Спрете с това писане и започвайте да ги правите, защото не виждам от къде другаде ще дойдат ако не от жените ви!Правете любов, а не гярунтий!

346

Революционер

преди 10 години

До АтакистТрябва ни нова партии, за да изместят тези, но и това трудно ще стане...

345

Атакист

преди 10 години

до 481И ГЕРБ да не се връща на власт? Затова подкрепяш протестите???Скрий се, ОВЦА ***!

344

йода

преди 10 години

Клонингите на лорд Боко, аре лека нощ, че утре кой ще протестира- домашните любимци на Фандъкова ли?!Ех Данче, каква джедайка можеше да стане от тебе, но ти избра властта...а тя не прощава! Превръща пожарникари и полицай в мутри и сатрапи, а даскалички в кметички, но в един момент ще дойде Цацаров и имерският адвокат Менко Менков няма да ви спаси! Републиката ще тържествува, преродена от пепелта на гербавите кризи и геноцид!

343

Атакист

преди 10 години

до 477Това е сестрата на българската Жана д'Арк, на която и цъфнаха като майска роза кратуната нейните сподвижници оня ден с едно паве пред автобуса. Няма да я закачаш!

342

Dr_House

преди 10 години

До АнонименИмаше и такива но последните дни са нови лица ... едни настървени чак се притеснихИначе пак имаше много момичета майки и бащи с децата си .. не слагаи всички нормални хора там под общ знаменател с стотина платени артиста..те може и Станишев да ги е пратил

341

Революционер

преди 10 години

До АтакистПодкрепям протестите, защото съм против тази политическа класа, но не съм съгласен да се връщат на власт БСП, ДПС, "Атака" и ГЕРБ!

340

London calling

преди 10 години

Някакви новини за Сугарев? Жив ли е, психиатрите ли го взеха най после или нагъва паржоли и кюфтета в седесарските резеденции?

339

London calling

преди 10 години

Някакви новини за Сугарев? Жив ли е, психиатрите ли го взеха най после или нагъва паржоли и кюфтета в седесарските резеденции?

338

Франц Кафка

преди 10 години

Защо протестиращите искат само оставка на кабинета, ами оставката на президента Плевнелиев и Фандъкова? Или те са си нашите герберчета?

337

HEYMOPEH

преди 10 години

Дайте да намерим и да хванем каката от 6-та снимка и докато я ч*укаме да й татуираме на едното рамо Станишев, на другото - Местан (или Доган) и да я гледаме пак как протестира!

336

Атакист

преди 10 години

до 474След 23-ти няма как да видиш умни и интелигентни- с начупена тиква няма как да си нормален.

335

Dr_House

преди 10 години

Та това е ...До тук бях с протеститеПък ако върнат Бойко ще ходим пак

334

Анонимен

преди 10 години

Някой да вижда красиви и интелигентни на снимките? А за умни да не говорим. Сигурно този с дините е най-красивия и свръхинтелигентен,защото се е изтъпанил най отпред. По-скоро ми прилича на ман.ал на който са му платили 5 лв. за да има бройка. Иначе и без това на рехавите протести в последните дни започнаха да събират и клошари.

333

gandi.daow

преди 10 години

До ДаолаЗащото не вярват в някакви ценности, ами изразяват собствената си тъпота:( А, и организаторите имат акъл за бог да прости.. за това!

332

Dr_House

преди 10 години

Как защо, да не попаднем в нечие тефтерче естественоДнес 28.07.2013 едва не ме биха и ме обявиха за провокатор на жълтите павета, защото на плаката ми освен управляващите в момента бях сложил Бойко Борисов и Цветан Цветанов."Не можело от телевизиите да снимат плаката ми как Бойко ще е до Местан Сидеров и Станишев. Та ние сме тук да го върнем на власт отговориха ми."На няколко пъти ми предложиха и да ме запишат в някаква нова партия Щяла да ни организира, защото не сме били организирани

331

Даола

преди 10 години

Остава открит един въпрос: защо тези пред Народното събрание не си организираха подписка, че да си сложат черно на бяло имената ? От какво се страхуват ?