51

Анонимен

преди 10 години

Баце ББ,ако обещае,че като се върне скоро на власт ти ще си между набутаните в затвора за тази кражба 220 депутатски мандата са му в кърпа вързани.Само да обещае!

50

BG.BG

преди 10 години

Трите хотела на братчето на Станишев сигурно са от шиене на съветски униформи. Оставка!

49

Неизвестна

преди 10 години

Защо по тези форуми пишат един и същи хора с едни и същи текстове. Дали наистина ви плащат по 10 стотинки на пост? Ясен разчет за приходите и разходите и ако е крайно наложително нов заем.

48

мори

преди 10 години

Нали искахте власт?Дадоха ви я.Сега не можете да се справите без заем.А кой ще го връща?Пак ние и децата ни.Обричате ни на още години наред мизерия,заради вашата некадърност.Поне кажете,че не можете и се отеглете.Щом други казват ,че може без заем значи може.

47

BG.BG

преди 10 години

Един милиард ви се вижда малко, та затова се държите със зъби и нокти за властта. Оставка!

46

Рали

преди 10 години

Направо повярвахме ! Да не го е ударил "филосовския камък" на Кутев ?Оставка !

45

Stilchev

преди 10 години

Лицето и цялата визия на този изпълва със значение изцяло думата ***!

44

Анонимен

преди 10 години

Много ли е по-хубав от Дянков, че всички комунисти си мълчат за тоя ***. :)

43

аз

преди 10 години

Е, МНОГО НИ Е СЛАДЪК МИНИСТЪРА.СЛАДУРАНЧО.

42

80%

преди 10 години

80% от държавните поръчки се печелят едва от 0.2% от списъка със всички кандидат фирми.ЧЕСТИТО ;)Точно преди емитиране 37 богаташи ще обърнат влоговете си в EUR. След това дават сигнал на другите (по-малките от тях, но пък повече на брой) и после следва лавинообразен ефект. Нали схващате какво става с най-стабилната инвестиция в момента - BGN. Който е имал малко и това няма да има. Всичко се повтаря.

41

РАЛИЦА

преди 10 години

ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

40

Niakoi

преди 10 години

Дянков е като манекен пред тоя. :)

39

експерт

преди 10 години

тоз е най големия експерт от експертното правителство

38

Протестиращ

преди 10 години

Разбира се , че няма да ги открадните. Вие просто ще си ги разпределите и ще си ги вземете. Както е било винаги до сега, когато ДПС и БСП управляват. Че то и Доган така го каза, пък ти риташ ръката, която те храни. Е Чобанов, Чобанов видяхме ти усмивката в ноща на "Погрома"

37

BLABLA

преди 10 години

нищо не ме изненадва щом в парламента и във финансовото министерство има "експерти" от Виденовото правителство, значи икономиката нищо добро не я чака. Ще вземат едни пари ще си ги делнат, ще се разплатят с енергийната мафия, ще поизточат ДДС, а после редовитв данакоплатци ще им платим сметката.Тия гадове с всеки изминал ден ни засилват стремглаво към поредния фалит на държавата.

36

Анонимен

преди 10 години

2 9 Анонимен преди 6 минутиЦелта на емитирането на 1 млрд. лв е, че комунистите трябва да си подсигорят солиден електорат при евентуални предсрочни избори. Без да обиждам пенсионерите, но по-значителната част са необразовани и като им хвърлят по 30-40 лв коледни и великденски добавки, те вместо да се притесняват, че България може да пострада, ще си гласуват сляпо за ***.Аз съм икономист, както и всеки друг такъв ще каже, че държавата няма да се оправи, като се стимулират пенсионерите, *** и мързеливите.

35

BG.BG

преди 10 години

Олигархски е най-кратко просъществувалия кандидат кмет на София. Това е така, защото го снимаха да вечеря с Васил Божков. Една от първите мерки (забрана на спортни залагания през интернет) приети от това правителство облагодетелства лично и само Васил Божков. На това му се казва независим премиер.

34

2415

преди 10 години

И тази карикатура ни е финансов министър !?ОСТАВКА

33

gost

преди 10 години

а какво 6те предпиремете с този заем за сметка на 4иии жобове

32

Анонимен

преди 10 години

Махайте се нагли *** от червено-турската коалиция с *** атака!