343

realist

преди 10 години

Срещу 4 години дебилност на теб и твоите калинки-малинки!

342

Анонимен

преди 10 години

Противен крадецо скрий се някъде, теб никой не те изка.

341

Анонимен

преди 10 години

И това го казва най-големият некадърник, непукист и ***. Човекът който сутрин казваше едно, на обяд се поправяше , а вечер ни обясняваше че ние не сме го разбрали. Та нали той с помоща на Кристалина Георгиева докараха този некадърник Дянков.

340

тони

преди 10 години

Може да е всичко но Бойко на третия ден от протестите си подаде оставката.

339

xqzt

преди 10 години

За Бойко това е сценарий-мечта. Какъв ли оргазъм е получил, когато е видял първата разкървавена "интелегентна" глава, докато е ял пуканки вкъщи с Фандъкова. А тя на свой ред не обели една дума цяла нощ, докато всичко това се случваше в собствения й град. Вижте му физиономията само...а за твоите 1400 дни на дебилност няма ли да дадеш коментар, генерале?

338

дон дон

преди 10 години

ВЯРНО Е ТВА ,ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ Е ЗАСЛУЖИЛ ГЕНЕРАЛСКОТО СИ ЗВАНИЕ САМО ЗА ПОБОЙ НО НЕ И В БИТКИ ЗА ЗАЩИТА НА РОДИНАТА.

337

гадни

преди 10 години

долни червени комунисти, напълнихте форумите пак. за това не искате избори, ***!Защото 70 червени галоша из форумите не могат да спасят БСП от пореден разгром на изборите от ГЕРБ!***, родоотсттъпници.

336

63

преди 10 години

До GemiПротестиращите ги захранват розово-червените *** или са ти платили на теб за да пишеш глупости....

335

ив монтан

преди 10 години

За какви заслуге бишето главнао секретарче Борисов беше произведен за генерал в МВР.Известно ми е ,че генерали стават само тези които в победоносни войни са печелели битки.Той е водел битки само в махалата където е живеел и биел другите деца-нека сам да прецени ако е така да се откаже от това велико звание

334

ЗУМА

преди 10 години

ТОЯ ПА *** СЕ ПРАВИ НА УМЕН

333

ЛилеПав

преди 10 години

Мили Бочко ,не се вълнувай,не избухвай,че ще го вдигнеш...кръвното и пак ще съм на сухо до следващите избори ...след 4 години

332

Gemi

преди 10 години

Абе, демагог с демагог такъв, как не те е срам точно ти да обвиняваш за дебилност,след като ти самият си супер дебилен, безотговорен и неадекватен !Да не би да си привършил парите, с които захранваш протестиращите, че загуби вече търпение. Май така ще дойде някак си. Но теб няма да те мислим, все ти е останало някое милиардче за черни дни. Така, че потърпи още малко, ще изгрее слънце и на твоята поляна в Бояна !!!!

331

Коко

преди 10 години

ББ- не те ли беше срам да ни държиш 4 години без индексация на доходите, а същевременно да си раздавате бонуси!? Не те ли беше срам да изкарваш виновни за всичко другите, а ти ни лук ял ни мирисал!? Не те ли беше срам за калинките ти, които некадърно управляваха и крадяха на поразия!? Не те ли беше срам да изнудваш бизнеса?! Не те ли беше срам от тефтерчето за Фидосова!? Не те ли беше срам за мачкането от страна на ЦЦ, за купени избори и излъчването на некомпетентен за президент на България!?

330

Az

преди 10 години

И него близо 4 години го търпяхме и не е по-различен ***. И да не говорим за депутатите, че неговите също не стъпват на работа, по негова заповед. Тоя се е взел на сериозна, а нас за ***. Стига простотии - полицията бие, ми ще бие щом трябва. Да ги оставим да почупят всичко. Видях колко интелигенти, кротки и възпитани са протестиращите. Не може 3-4 хиляди да тормазят цял град, да чупят и всички да се правят, че не виждат. Ако е някъде другаде нямаше и толкова да ги търпят.

329

бачкатор

преди 10 години

Да се съберат довечера повече от интелегентнете смрадове,че довечера сме там с бригадата ,та да ги онодаме целата *** накуп и да мирясат.Нема секи ден с них да са разпраам.

328

Анонимен

преди 10 години

Нямат свършване Герберските пари.Все още яко плащат на протестиращите.Но всяко начало има има и край.Това правителство е на светлинни години спрямо герберското.

327

xqzt

преди 10 години

"Глави на интелигентни хора". Като тази на снимката ли? Хахахахаха.

326

Анонимен

преди 10 години

Борисов изрази възмущение от призива на шефа на парламента Михаил Миков депутатите да не ходят на работа днес.А тая *** крадлива тиква от кога не се е явявала в парламента, че акъл да дава сега. Майната ти мръсно *** от ГРОБ, загроби държавата и сега кокала не пуска

325

+++

преди 10 години

"...... В парламентарна република не се съобщава на депутатите, че няма да ходят на работа, защото шефът им така е решил, заяви Борисов - а къде са депутатите от ГЕРБ сега, кой им каза да не работят. ".... Ние ще участваме дейно, ще успокоим държавата" - защо я разбунихте тая държава?

324

иван

преди 10 години

Борко палавнико от Банкя мирувай малко де,шило в торба не стои че и ти амаияяя! Знаем че ти е трудно да не си в Бояна ама все пак чакай си реда спокойно.Оставиха ти охраната и държавната кола ти какво искаш пак всичко ли? Хрупай си бадеми и млъквай писна ни от твоите глезотии вече. И си прибери хрантутниците от протеста,вземи си ги при теб в Банкя там да трошат у вас! Центъра на София е на цяла България не е само на тези пройдохи дето всяка вечер го о....т.