238

Анонимен

преди 10 години

:(

237

жалко

преди 10 години

Мила, невинна душичке, ангелче светло. Почивай в мир. Там, където си няма да страдаш. Дано Бог помогне на близките да се справят с огромната мъка. Искрени съболезнования.

236

Цветомир Димитров

преди 10 години

Мога само да изкажа съболезнования на опечаленото семейство. Относно изверга, отнел живота на това ангелче ще кажа: Желая ти не затвора, свободата ти желая. Деца да имаш 10. И всичките да са пиянки като теб. Да ги убиват по пътищата всяка година, за да разбереш какво е болка, *** нещастно!

235

Snorky

преди 10 години

Този пиян шофьор на такси е хващан и друг път пиян зад волана 98 или 99 година. Ако тогава го бяха вкарали в затвора тази трагедия нямаше да се случи....Ако всеки пиян шофьор бива осъждан подобаващо няма да има подобни трагедии! Разбира се политиците умишлено не приемат строги закони за да не могат самите те да попадат под ударите на закона! Почивай в мир мило детенце!

234

Анонимен

преди 10 години

Детенцето е при Бог! То е чиста душа! Не скърбете за него! Скърбете с родителите му!

233

Анонимен

преди 10 години

Мамичката му на тоя *** бял ден да не види

232

Greta Stoqnova

преди 10 години

naj-iskreni syboleznowaniq na semejstwoto na malkoto angel4e! BOG da bdi nad du6ata i! youtube/watch?v=b6t4Zs5Yq_k

231

Меск

преди 10 години

и още нещо. Господ да го накажел,защото съд и справедливост не чакаме....(мнение 238) Ето, това е пораженческото мислене на нас българите. Затова са ни клали 5 века. Затова убийствата по пътищата продължават. Но сме много силни във форумите...

230

ужас

преди 10 години

Горкото дете...Горката майка.

229

Даола

преди 10 години

Три-чеири дни трая шумотевицата за катастрофата на Цариградско пред мола и край. А детето почина. Това са българските медии, малко шум и после забрава, повърхностни и неграмотни. Работещите там си изкарват парите и толкова.А пък телевизите отчитта дейност повече от месец с протестите - едно и също навсякъде и толкова.Това въобще не са медии, нито пък служат на гражданското общество . Какво става със затрупаните миньори ?

228

Меск

преди 10 години

Всички ние сме виновни, щом това се е случило. Наричайте го изверг, пишете голко ви е мъчно за детето и после се запитайте какво допринасяте с това. Много лесно си изчистваме съвестта, като пишем и злобеем по форумите.

227

Ниа

преди 10 години

Почивай в мир ,мило Слънчице! ПОКЛОН

226

Ема

преди 10 години

Милото ангелче... Мир на душата му..

225

bgsoldier

преди 10 години

Тц, тц.... милото, и всичко това за две мастики. Не знам каква присъда ще му дадат на този, но да внимават, ако имахме солени глоби и свестни присъди такива като тоя в България щяха да са сигурно 1 на 1000!

224

RRR

преди 10 години

Само доживотна присъда за изверга-таксиджия. Да умира бавно всеки ден! Не може да има друго наказание за този изверг.

223

курч

преди 10 години

Сега ще хората ще усетят цялата строгост на закона - т.е. никаква! Жалко за детето и останалите пострадали. Най-вертоятно бакшиша ще се отърве с потупване по рамото и напомняне, че следващият път трябва да пие по-малко като се качва зад волана. Прецедентът вече е създаден (Маричков, Ставийски, пияната адвокатка, която затри 4-*** на магистралата, пияният селски бек, затрил на Великден 5 деца).... Бог да го прости детето - а на джигитите по пътищата..... :(

222

Анонимен

преди 10 години

Елена, дете прекрасно, ти умря преди още да си живяла....Почивай в мир!А извергът дето отне два живота и разсипа още няколко бял ден да не види. Господ да го накаже, защото от съд и закон справедливост не чакаме!

221

Анонимен

преди 10 години

Почивай в мир душице мила

220

Beta

преди 10 години

До 233Трябва да се протестира за нещо конкретно, иначе няма смисъл.

219

me

преди 10 години

Мир и светлина на душата на мъничето! Много тъжна новина. А още по-тъжно е, че преди дни трябваше да гледаме някакви наглеци, които обясняваха как събирали пари за рехабилитацията й. НЕЩАСТНИЦИ! Не можеш да събираш пари за човек, който не е прескочил трапа. Просто не можеш. Само да предизвикваш съдбата. Моите съболезнования на родителите и близките!