46

Хунтaтa ГЕРБ

преди 10 години

ГЕРБ плaщa нa учителите , пробвaт коя прослойкa ще им помогне дa свaлят Прaвителствто и дa се върнaт дa вземaт влaстa.

45

ЕС

преди 10 години

Детските учителики гледат по 32 деца в група! Къде в ЕС го има това ???Орешарски очакваме промени !!!

44

Анонимен

преди 10 години

Хайде учителите първо да се разберат с директорите и тогава да се оплакват от Орешарски, а може и да почнат и да си обявяват доходите от частните уроци, тогава ще стане още по-весело! Да, не всички дават частни уроци, но кадърните дават и получават добри пари!

43

Анонимен

преди 10 години

До BG.BGКогато лъжете, поне го правете като хората, а не с неща, които лесно се проверяват - Закона за хазарта, последна промяна - 30 ноември 2012! Няма забрана за залагания в България, има забрана да се осъществява дейността без да има съответния лиценз!!! Орешарски има много трески, но точно това да му го вменявате е меко казано смешно!

42

jorkatta

преди 10 години

До Анонимен 56. Не те знам какво работиш а ими е през... Та така един *** пример. Един адвокат ти взима 100 лв за няма и 1 час консултация, Зъболекаря ти взима 80 лв за 15 мин пломба. и т.н. и т.н. Труда не се измерва в часове Една стара поговорка гласи"Чорбаджи скъпо е защото си плащаш за майсторлък"

41

Анонимен

преди 10 години

Верно е че днешните деца са изтървана работа, но и нека погледнем кои стават учители, хора, които за нищо друго не стават/визирам средните училища/. Като съберем изтърваната младеж с хора които за нищо не стават и получаваме една кошмарна картинка за образованието. Според мен трябва да се увеличат драстично заплатите на учителите на 1200-1500лв., за да се амбицират хората които могат и стават да се насочат към учителската професия и така нещата полека ще се оправят.

40

jorkatta

преди 10 години

До 5 "Как ли са успявали първите учители да вдъхнат любов към знанието, без бюджет, без синдикати, без големи заплати..." Ама имало деца жадни за знание.... Учителите се ползваха с голям авторитет и децата слушаха.

39

Анонимен

преди 10 години

ДАСКАЛСКАТА *** ИМА СЕДМИЧНА НАТОВАРЕНОСТ ПО ОКОЛО 20 ЧАСА, КОГАТО ИМА УЧЕБЕН ПРОЦЕС ! ИМАТ 3 МЕСЕЦА ВКАНЦИЯ ! ИМАТ Д М С ЗА КОЛЕДА И 24-ТИ МАЙ !СЪЩЕВРЕМЕННО ПЕРДАШАТ ЧАСТИТЕ УРОЦИ И СИ ДОКАРВАТ ДОСТА ГОЛЕМИ ПРИХОДИ ЗА КОИТО НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ ! Е, НА ТОВА КАКВО МУ СЕ КАЗВА БЕ ?! КЪДЕ Е ЯНА ТАКЕВА И ТЯ ДА НАПРАВИ ПОРЕДНАТА ГЛАДНА СТАЧКА КАТО СУГАРЯ ?!

38

jorkatta

преди 10 години

До контра; Що не се опиташ ти да ги замстиш? Това днешното деца ли са? Това са ***.....Преди време бях гледал някакви качени клипчета на "ученици" които посягат и бият учители, това ли са бъдещето на България? и най лошото е,ч учитлите нямат никави права...

37

Анонимен

преди 10 години

Контра, това е резултат от възпитанието, дадено им от родителите.

36

Анонимен

преди 10 години

Хе да се извини той С.ГЕЙ се извини с половин уста та този лине чакайте извинение от комунист още по-малко пък признание

35

контра

преди 10 години

Учителите сигурно се шегуват. Те самите са за линч. Децата и средношколците са невъзпитани и неграмотни, с много редки изключения. Това е резултат от техния труд. Най-вероятно ще изтъкнат хиляди причини за това положение, но факта е факт. Те не си вършат работата.

34

охохохохохо

преди 10 години

охохохохо хохохохо хохохохо хохохо хохохохо хохохохо хохохохоОрешарски като му излезат учители и ученици на протести се надявам да се скрие на северния полюс, ако и там го искат

33

Honorik

преди 10 години

Нека им се извини и чуе исканията им.В същото време,нека бойко пък се извини на всички пенсионери,задето ги нарече лош генетичен материал.

32

5

преди 10 години

Как ли са успявали първите учители да вдъхнат любов към знанието, без бюджет, без синдикати, без големи плати...Сега пълним 45 минути с плява и дотам.

31

BG.BG

преди 10 години

Олигархски е най-кратко просъществувалия кандидат кмет на София. Това е така, защото го снимаха да вечеря с Васил Божков. Един от първите закони (забрана на спортни залагания) приети от това правителство облагодетелства лично и само Васил Божков. На това му се казва независим премиер.

30

Анонимен

преди 10 години

Трябва да искат още повече. Най-накрая да се разбере, че когато няма образование и свестни учители, хората ги водят за носа и резултатът е това, което виждаме - триумф на простотия и бандитизъм.

29

HidAn

преди 10 години

Не, че съм против учителите ама като ученик и казвам, че не могат :Д, защото от цялата работа нали знаете кой ще спечели ? Аз съм за !То и така тая държава пропада поне който може да намаже малко

28

info.®

преди 10 години

До IMAM_ALIСамо да ти напомня кухо главо че при БОКО ТИКВОЧО имаше протести на:УЧИТЕЛИ,УЧЕНИ,ЛЕКАРИ,ПОЛИЦАЙ,ВОЕННИ,ПЕНСИОНЕРИ,МАЙКИ!Освен това!КАТО СЕ ВЪРНЕ ЛЕНТАТА 24год. НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО,всички в парламента са един дол дренки.ЗАТОВА НЕ СЕ ДЕЛЕТЕ НА ПАРТИИ.

27

brymbrym

преди 10 години

Учителите да си сменят синдикалните лидери.В началото на учебната година стачка не се прави. Още при предишната стачка бях сигурна, че няма да постигнат нищо. Ако искат да постигнат нещо, трябва да започнат от средата на март.