132

румен221

преди 10 години

Мишлето - Роско-офшорката,Цвърка ли цвърка... Значи са го настъпили по опашлето... Докато гущера-варан (ГЕРБ) си откъсна една от опашките (И.Ф.), ще следва опашката Ц.Ц., после Б.Б...., то едно мишле не може...Роско-офшорката трябва да знае...- Когато четеш СРС за обикновен лекар, това е престъпление- Когато поднасяш писменни факти за най-грандиозното престъпление в българската политика, след убийствата на 09.Х.1944г., това е Прозрачност!- В противен случай ще е политическо преследване

131

Анонимен

преди 10 години

Човекът има деца, семейство. каво да направи. Заради тях се бил принуден да стане министъ и сега президент. Не можем а го виним, че е малодушен. Не знам колко е гепил преди. Знам само, че той има уникален шанс да направи нещо за народа си. И да изкупи греховете си. Първо трябва да се дистанцира от олигарсите, а за банкянсия футболист-каратист-шахматист и обикновен он.нист трябва просто да се произнесе. Има шанс. Дали има кураж, ще разберем. Народът почва да схваща, че Бойковци , Станишковци и Д

130

Ззз

преди 10 години

ГРОБ искаше да постави навсякъде свой кадри

129

До 123

преди 10 години

Сигурно и тебе Юлианчето те е задирала та затова знаеш. А пък колегите дето ги е страх от Юлианчето разбивачката на семейство сигурно страдат от твоито бай ганьовско чувство за хумор и желание за клюки. На такива като тебе съм сигурна че само разбивачки на семейство се падат защото си такъв тип мъж.

128

Зз

преди 10 години

Тоя ли е президенът ,той за нищо нестава.

127

Мародер

преди 10 години

Хайде, дежурните комунистчета, отивайте вече на контрапротеста, където ще ви пее Мишо Шамара и ще събирате подписи за импийчмънт. Колкото и да е неприятен Плевнелиев, сравнен с вашите Станишев, Кутев, сидеров и прочее , е недостижим за промитите ви комунистически мозъчета.Никой не очакваше това от него, но Плевнелиев се оказа принципен и истински президент - застана срещу Бойко, когато се замозабрави в края на мандата и застана срещу БСП, когато се самозабравиха в още в началото му

126

Xxxx

преди 10 години

Тоя най -добре да се маха.

125

Анонимен

преди 10 години

Дали президента мрази най- големия престъпник от управляващите ни досега ББ.Мисля че е подвластен на него и когато си подвластен на престъпник, не може да бъдеш морален. Да сета ни управляват престъпници , но по- големите бяха преди тях. Само тефтерчето /а колко други неща имаше/ е показателно, каква организирана престъпна група ни е управлявала. И снощи ББ се прави на ударен , че незнаел.Когато пишем нещо трябва да бъдем обективи иначе се превръщаме в участници на престъпници.

124

Анонимен

преди 10 години

Вярно е , Плевнелиев , атаки има ! Но има защо !

123

Мародер

преди 10 години

бедена съм, че всеки едни избори ще направят ситуацията по-добра от сегашната, заяви социологът Боряна Димитрова от "Алфа Рисърч" в разговор с депутата от БСП Татяна Буруджиева в предаването "Животът и други неща" на БНТ.Ето това иска и президента, и всички нормални хора, требе да си пълен ***, за да не можеш да разбереш, че това, което е сега, е отвратително.Управляват ни престъпници, които не само президента, а и всички честни хора мразят, това си е.

122

1

преди 10 години

др. комсомолски секретар,невинните никоѝ не ги атакува,в тези атаки срещу теб,има и голяма доза истина,с другарите си олигарси,много сте се нагушкали,ани будалкаше,че си спечелил парите си от спане по германските паркинзи.

121

Офшорски-Тефтерски!

преди 10 години

Оставка на ку*тизана на агент Буда, Роската Офшорски-Тефтерски!

120

коментар

преди 10 години

Между другото , твоят глас изобщо не с чува.Защо по дяволите си мислиш , че някой ще го ......?????

119

коментар

преди 10 години

Между другото , твоят глас изобщо не с чува.Защо по дяволите си мислиш , че някой ще го ......?????

118

Ззз

преди 10 години

Плевнелиев Гея, Боко Мутрата ,Цецо Полицая правят ГРОБ( ГЕРБ)

117

Мародер

преди 10 години

До az-Всички изследвания до едно показват рейтинга на Плевнелиев. Нямам намерение да му бъда адвокат - но доверието към президента е голямо, а на правителството и парламента - ниско. Комунистите искат Плевнелиев да се маха, а Орешарски да остане, герберите - обратното, а пък аз искам да се махат и двамата. Орешарски е мразен от два пъти повече хора от Плевнелиев и ако един човек не е комунист, ще иска да си идат и двамата.

116

стоян петров

преди 10 години

Хохегер президент! Хохегер президент! Хохегер президнт! Или по-добре Хохегерова. Тя прилича на мъж.

115

Ззз

преди 10 години

Бас правя че Цецо има нещо за тоя ,я бил на някой гей парати.

114

Чудя се,кое звучи по-добре :) Росен Офшорски или Росен Офшорнелиев? Нека всеки,да изкаже предпочитанието си,като напише коментар "Офшорски" или "Офшорнелиев" !!!

113

Офшорски е много нагъл,хем краде от държавата като прави врътки с офшорки,хем наглее,че бил атакуван,защото са изкарали далаверите му на яве.