103

Kaleko Aleko

преди 10 години

"Цaрят е гол и това трябва да се каже", каза още Петров. По думите му 5-процентното понижение на цените на електроенергетиката е неприемливо и че това "ще излезе през носа" на всички.ЕВН се пред практическа несъстоятелност, заяви в тази връзка Пламен Димитров. Не е по-различно положението в ЧЕЗ и Енерго про.Интересна зима се задава. Г-н Орешарски като нищо ще актуализира дупката в бюджета на 2-3 милиарда, вместо досегашните 1-2.

102

prokurora

преди 10 години

Румен Овчаров: Р.Овч. не съм аз.

101

...

преди 10 години

Личи си школата на КГБ. Другарите са способни на всякакви компромати, само и само да отклонят вниманието на обществото от истинските далавери които се извършват в момента.За тях ето още няколко инициала за разследване: Д.Т.И.Б.В.Г.З.

100

дясната ръка

преди 10 години

Ако отрежат дясната ръка на всеки крадец в България, то тогава няма да има повече с кого да се ръкувате!

99

Анонимен

преди 10 години

Флашки , млашки , тефтери , срс-та анонимна работа баце , колко сте лесни за манипулация... писна им да гледат протестиращи и решиха нови простотии да изкарат червените смешници , а колко сте лесни за манипулация не е истина... как па не излезе един тефтер за БСП-то от 2005-2009... ужас... след всяка една такава простотия започвам да намразвам повече комунистите мръсни...

98

голата истина

преди 10 години

Искрету Фидосова не познава Плевелиев, Плевелиев не познава Искрету Фидосова!

97

Алов

преди 10 години

А на мен ми е по-интересно как и от колко метра е снимал фотографа Годзила та я е вкарал в кадър? Професионалист ! Браво!

96

Ghero

преди 10 години

97Влиза ама първо застава в профил.

95

Анонимен

преди 10 години

Абе че С.Станишев не е цвете за мирисане , не е.Ама другари гербери , когато се изпуснете , а в случая с извинение о*ерете , няма как все той да ви е виновен .Апропо , може да се оправдаете и с кризата в Европа и липсата в аптеките на затягащо лекарство.Като взехте и президентската власт наисина се самозабравихте , но идва видов ден.

94

Ghero

преди 10 години

Според вас ако Искра Фидосова започне гладна стачка колко време ще издържи?

93

КоХа

преди 10 години

Ако и този път Фидосова излезе чиста като сълзица, значи е вълшебница. С такива като нея България ще върви напред!!!!!

92

Анонимен

преди 10 години

tova mi prili4a na Р.Овч.

91

dobromirk

преди 10 години

Не се наяде ей *** такава Фидосова!!!!

90

aphrodite27

преди 10 години

Mамина кукла, хич не обича да си хапва... Та даже и от чуждите купички обича да пощипва...

89

Kaleko Aleko

преди 10 години

Ситуацията е хем забавна, хем страховита.Реално в момента в България няма нито един читав и заслужаващ доверие политик.Политическата ни система е в състояние на пълен разпад, но това нямаше как да не стане след 24 години лъгане, далавери и "Аз на тебе, ти на мене".

88

Политолог

преди 10 години

Като знам кой направи флашките, как да не знам, че" И.Ф." е "Сергей Станишев"?

87

Ghero

преди 10 години

Я.ЯневСе съм видял човешка лакомия, се съм видял алчност, но във буквалния смисъл на думата, лакомия такава каквато видях в този парламент никога не съм виждал. Срам ме е, че имам колеги като най-знаковото лице на Герб Искра Фидосова. За пръв път виждам депутат, едва да дочака обедната почивка, за да може с огромната си маса да тича към бюфета на депутатите, и за пръв път виждам депутат да му е сервирано блюдо с кебабчета и кюфтета, с едната ръка да яде кюфте, а с другата НЕ ХЛЯБ А КЕБАБЧЕ

86

Шoп

преди 10 години

До АнонименКакво има да се коментира някакво тефтерче, измислено в лабораториите на КГБ.остава и да осъдят някой с такива "улики"...

85

Анонимен

преди 10 години

Пишеха хората, че ГЕРБ са организирана престъпна група. Съмнявах се! Но след това ,което излезе днес от прокуратурата, вече категорично съм убеден.Само не знам привържениците на ГЕРБ, сигурно сега ще започнат да пишат, че това е манипулация, че това е компромат.По добре да се замислят защо подкрепят престъпници /независимо, че не са осъдени и не приема за хора от висшите етажи на властта да се мълчи до осъждането им/,и да разберат, когато си бил от другата страна ,трудно ще станеш честен човек.

84

Млад меринджей

преди 10 години

Я да видим сега протистурващите дали ще говорят за морал и ще питат за И.Ф. Р.П. и Ц.Ц?