162

Ззз

преди 10 години

Куминяги или не истината е че ГЕРБ са по зле и от тях

161

Анонимен

преди 10 години

До KKKМирише ти на тебе ... ама си го носиш, нали?! Ето ти илюстрация - как се управляваше държавата с ... онова дето мирише!А сега си ги затворете малко, защото миризмата стана нетърпима!

160

Зззз

преди 10 години

Най -отвратителната и крадлива партия е ГЕРБ

159

KKK

преди 10 години

Това много мирише другари ...

158

Анонимен

преди 10 години

Мислеха си,че с протестите ще отвлекат вниманието и ще прикрият престъпленията си срещу държавата,НО гербереастите заложиха на много куци коне.То вместо да правят протести,правят един голям фарс и трагикомедия.100% тези кухи протести са ги измислили Ц.Ц и И.Ф както измисляха и кухи имена на акциите на МВР.Просто си личи,че цялата работа е ала Веско Маринов.Още малко ще агонизират и после,по стъпките на НДСВ.

157

Смях

преди 10 години

След всичко изнесено във медиите ми е интересно дали УМНИТЕ и КРАСИВИТЕ днес ще поискат оставката на президента ????Сигурен съм, че това няма да се случи :))))

156

Titi

преди 10 години

nikoi znae li 10 te nai golemi . SHEL.BAZEL.LAROSHE.KOKAKOLA.SITI BANK.OON .MFV.FDR. TOVA DA NESA HUMANI ORGANIZACII TVA E ZA VODENE NA CENOCID SRE6TU 4OVE4ESTVOTO . RAZRABOTVAT VIRUSI POSLE I KUPUVAME VAKSINITE . *** MOJE BI E BIL PRAV

155

Сра Маца в каца

преди 10 години

Ех Гербери, колкото и да отричате, колкото и да отхвърляте, колкото и да плюете, колкото и да протестирате, ИСТИНАТА излиза.Президентът трябва да си затвори устата и да не приказва врели-некипели, защото и на децата е ясно, че е дълбоко нагазил в ***, които са творени през периода 2009 - 2013 год. при управлението на ГЕРБи от ГЕРБ. Протестите не ви спасиха от разкритията. Редно е Президентът да си подаде оставката, защото май го чака импийчмънт. Не ви помогнаха и посланниците.

154

riko

преди 10 години

Tocno taka Cionistite ni upravliavat . MEJDUNARODNIA VALUTEN VOND NA EVREITE ,OON NA EVREITE , DARJAVNIA REZARV NA USA NA EVREITE A NIE SE MACIM DA GADAEM KAK DA SME DOBRE E NIAMA OSHTE PO ZLE SHTE STAVA

153

Най-големият скандал

преди 10 години

Най-големият скандал е, че ку*тизанът на агент Буда е президент!

152

Бо

преди 10 години

'Зам.-градският прокурор на София Роман Василев представи извадки от бележника, съобщи Фокус?'.Странно от кога прокуратурата започна да предоставя материали по делата?Явно БСП треска ги тресе, че изпускат кокала.

151

СоросИДИОТИТЕ

преди 10 години

reporterbg/pages/graf.htmlТова са лицата който обслужват ЦИОНИСТКИТЕ интереси !!!Те са тези който плащат за коментари във защита на ГРОБ !!!Те са тези който манипулират общественото мнение чрез медиите !!!!Тиквата им е удобен и ще направят всичко възможно да го върнат на власт !!!Трябва ни закон който да определи НПО със външно финансиране като външни агенти !!!

150

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Анонимният:Аз искам: премахване на партийните субсидии или драстичното им намаляване (1 лев на глас макс)Очаквам: това да бъде прието (нали уж хазната е празна, пък за народа мислим)Как да се постигне: законодателни промениКратко, точно и ясно до немай-къде.Резултатът: орязаха субсидиите на...малките партии :D Е, нема що.

149

Бай Тоз

преди 10 години

До Анонимният: С един човек не става брат. Мозъците от различни сфери ще синтезират и ще ти поднесат това, което искаш. Само потрай малко. Я погледни депутатите... 240 на брой и пак никаква не могат да я свършат, а ти очакваш един да излезе и да ти обясни какво иска.

148

ибре,дебре

преди 10 години

До GERB OVERСъвсем си изтрещял.Има ли малко мозък в главата ти или е само червена тиня останало?

147

опалянга

преди 10 години

До ХайдеКоментар 2 Какво да се коментира-този материал е предназначен за шарани като теб!Замисли се малко пък тогава дай воля на емоциите.

146

аман от идиоти

преди 10 години

До наиситна лиА ти като не вярваш в нищо и си най умния кажи какво са правели тези бюлетини там.Някой си ги е поръчал за тоалетна хартия може би?

145

Анонимен

преди 10 години

До АнонимниятОсновно искане: Връщане на Тиквата на власт, доунищожаване на това което е останало и затваряме кепенците.

144

tih velikan 681

преди 10 години

Poredniat nomer na Stanishev!!!Dokato teche razsledvaneto stremeja e da se oporochat PREZIDENTA,ZASHTOTO E ZAEL POZICIA NA PROTESTIRASHTITE,FIDOSOVA,ZASHTOTO E UPORITA I NEPREKLONNA PRED TEJESTTA NA ZADACHITE,KOITO E IMALA.TOVA E BUSHON!!!!!!!

143

bgsoldier

преди 10 години

Това е същия сценарий като с бюлетините, знаят че нищо няма да излезне като обвинение и присъда, ама идеята е да се окепазят бившите управляващи...на принципа ние да кажем, че сестра му е ***, пък той да доказва че няма сестра. Ако го правеше Станишев добре, ама когато го прави заместник главния прокурор с екип от прокурори е не само жалко и мерзко, но и много страшно за държавата и демокрацията... Отвратен съм от тези "прокурори", по-нагли и злобнни са дори от политиците !!!