79

Анонимен

преди 10 години

да извадим паветата от паветата и да ги запукамес банички и кафе очевидно няма да стане

78

123

преди 10 години

Tozi go poznavam li4no- moje da krade ama pone e milostiv i dava na horata

77

Анонимен

преди 10 години

да извадим паветата от паветата и да ги запукамеиначе с банички и кафе няма да стане

76

752031

преди 10 години

До nikoлошото е че копаят нашия

75

752031

преди 10 години

До ВиирджинияВеднага се появи 1

74

михаил

преди 10 години

орешарски виж, нито един минус не виждам. явно и на бесепарите им писна от глупости!

73

По жълтите павета дефилира оживялата картина "Свободата, водеща народа". В ролята на "Свободата" се редуват Саша, Цветелина и Кристалина. След тях пристъпват с бодра крачка Гаврошовците - Прокопиев, Дайнов, Шентов, Минчев, Кръстев (къде без главния гуру!), Плевнелиев (свенливо)... Не мога да изредя всички - цяла орда са те. Ще ни спасяват, ще ни облагородяват, ще ни водят... Даже на протести срещу себе си ще ни водят. То и сикаджията не го харесвахме, ама не е.. колко години...

72

Виирджиния

преди 10 години

Къде са платените червени драскачи? Нещо не им отърва да пишат под статията? Явно няма за какво да се захванат. дпс отново им изви ръцете. Махайте го тоя ***, че ще стане като с пеевски. Нещастници!

71

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н niko,ДПС си имат твърд електорат, здрава организация и финансиране. Не ги мислете тях, те винаги ще имат 25-30 депутата, освен ако българите не гласуват масово.БСП също има твърд електорат, но с действията си в последните месеци отблъснаха от себе си всички млади и мислещи хора, които с кански мъки бяха привлекли.

70

Анонимен

преди 10 години

поредната избрана мутра да ни управлява,докога ще ги търпиме

69

Никой

преди 10 години

Очевадно е че тези *** които ни управляват на марионетки и нищо не зависи от тях. Те са параван докато други обират лаврите. Скапана държава. Тези трябва да ги измитаме час по скоро. Оставка и затвор

68

Сотир

преди 10 години

Все едно сме 95-та :) БСП е като машина на времето

67

niko

преди 10 години

С всеки изминал ден БСП и ДПС и копаят гроба . Дай боже по -барзо да се споминат . Но Няма да им е лека пръста .

66

Анонимен

преди 10 години

О,тигре тигре,имаш ли пари,имаш ли пари на София валия ти стани! Слънцето отдавна залезе в България,всичко е толкова гнусно,че се чудя,как нормалните хора намират сили да се борят и живеят тук.Това не е демокрация,това е джунгла!

65

Анонимен

преди 10 години

С танци и музика, няма да стане, не разбрахте ли

64

читател

преди 10 години

Шопарите са многобройни в БСП. А шопарът знае едно - да яде и да с...Но за Коледа за пръжоли стават... ха дано!!

63

Анонимен

преди 10 години

До Логика за нормални!Иванов вече беше областен управител на София-област по време на тройната коалиция(2005-2009 г.). Преди това той бе кмет на Своге два мандата и стана известен с продажбата на общински гори. Иванов спечели 555 гласа в община Своге, а малко над 3 000 са в цялата Софийска област. За втори път, обаче вота от Турция, оказват влияние върху резултатите от изборите.

62

Рали

преди 10 години

Поредна гавра с народа.До кога ще търпим?! Престъпници ! Оставка !!!

61

Анонимен

преди 10 години

БСП играе срещу себе си.Защо непременно областният управител трябва да е депутат?Защо да не е над партиен? Къде е банката кадри на БСП? Колко ще спечели БСП при едни следващи избори с тази си кадрова политика?

60

михаил

преди 10 години

ще се лее кръв и тя ще бъде на вашите ръце мръсни комунисти!!! докога ще ни провокирата! нали бойко бил мутра? а този хубавец какъв е? а "сали" от самоков какъв е?