39

GOLIAM PROBLEM !!

преди 10 години

Ромите застрашават социалния ни мир, тюхкат се в ГерманияУвеличават се шумът, мръсотията, проституцията******злоупотребите с германската социална система трябва да бъдат прекратени aко се налага, и чрез промяна на европейските договор. злоупотребите в България cъc социална система e priuritet na vsichki pravitelstva ot 23 godini do dnes. Prestapnite ni socialni zakoni otdavna prevarnaha balgarite v robi na ***. KAK SE IZLIZA OT TOZI PRBLEM ? - Te se rajdat vseki den i jiveiat dalgo

38

...

преди 10 години

По нещо вече си приличаме и с Германия. Само че при нас застрашаването е вече отминал етап, ние сме по- напреднали...

37

Vesso

преди 10 години

Ха добро утро! След французите,англичаните,датчаните и холанците, и германците си отвориха очите за *** проблем.Къде са ония "свободни" журналисти от "Дойче веле"да обвинят германците в расизъм сега?А?

36

Не съм расист, но...

преди 10 години

Е как така, братя западноевропейци защо дискриминирате милите ***, те само си спазват традициите, такъв екзотичен бит и поведение имат! Нали? Амa ни порицавахте, че дискриминираме нашите така добри, образовани, работливи, ЧИСТИ, ТИХИ, съзидателни, НИКОГА НЕ РУШАТ, по ръцете да им се лепи ЧУЖДО НЕ ГО ПИПBАТ! ...Ама сега, като налазиха вас, да направят каламитет и в Холандия, че те много ни се репчеха ...Ама холандците хитри! отрано се заградиха. A иначе, само СПИРАЛИ МУ Е МАЙКАТА!

35

Аз

преди 10 години

ВЕрно ли? :)

34

Анонимен

преди 10 години

Аааа не с лошото вие сте баш европейци покажете как се интегрират *** ще ви пратим още има в изобилие !

33

Анонимен

преди 10 години

Да са им честити и със здраве да си ги гледат! Да ги интегрират и след 10-на години да очакваме черни немци на почивка по българското черноморие! :))))) И не само в Германия, трябва и в други страни да отидат колкото се може повече, за да ни покажат как се интегрират ***. :)))))

32

BG.BG

преди 10 години

Ако статистиката е вярна, то за последните две години 107 хил. *** са напуснали в България в посока Германия. Да не забравяме, че този процес продължава далеч по-дълго и към различни страни. Изглежда и Господ накрая се се ти за нас - изчиствайки бавно *** от болното ни тяло. Има шанс щом няма ***, а комунистите сами ще ги махнем.

31

Human Rights

преди 10 години

Аааааааааа НЕ така! Немците да не стават расисти! Нека ДА СИ ГИ ИНТЕГРИРАТ! да бъдат по-толеранти към малцинствата! Май ние Българите трябва да учим немците на човешки прави!Да СИ ГИ ИНТЕГРИРАТ!

30

BG.BG

преди 10 години

Интегрирайте ги! Нали това искате то нас покажете ни как става. Все пак и те с граждани на ЕС и могат да си ходят където искат, а те искат при вас!

29

Анонимен

преди 10 години

Съвет ПАЛЕТЕ ПЕЩИТЕ :):)

28

бай Петко

преди 10 години

Тъй ли ? Ами като ни карахте да ги приобщаваме към нас. Като знаете много оправете ги и пак ни ги върнете, превъзпитани, ще ви изпратим нови. Може да не така, но *** само бой го оправя, когато не разбира от законност. Сами ще разберете. Успех !

27

Анонимен

преди 10 години

От турчин до *** разлика правиш ли? Щото е голяма. Явно ти трябва очен лекар... и не самоИ КАКВА Е РАЗЛИКАТА

26

ЮРИСТ

преди 10 години

А ДА ВИДИТЕ ХУБАВО ЛИ Е

25

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПърво прочети историята,ограмоти се и разбери,кой действително управлява Германия!

24

Петьо-Еврей

преди 10 години

До 24. *** ти поспокйно бе и скоро и вашия ред ще доиде вчера Египет днес сирия утре иран а другиден турция така че скоро ще се видим ***

23

Анонимен

преди 10 години

До АнонименОт турчин до *** разлика правиш ли? Щото е голяма. Явно ти трябва очен лекар... и не само

22

Анонимен

преди 10 години

Всички знаят,че тези *** вършат само злодеяния,но никой не желае да назове нещата с истинските им имена.*** еволюционно са под животните,на едно ниво с ***,решението е лесно и бързо.

21

Петьо-Еврей

преди 10 години

Е те почнаха да се оплакват от 170000 хиляди *** че им било трудно да ги издържат ами тогава какво да кажем ние когато 6 мильона българи издържат почти 1 мильон ***!!!!

20

Истина

преди 10 години

Евреите умишлено унищожават Германия с цветни имигранти от Африка и Азия. Това е е една мащабна конспирация за унищожение на способните хора от арийски произход,защото те от древни времена са враг 1 на семитщината,на злото! Но евреите трябва да имат в предвид,че както сега са самонадеяни и си мислят,че управляват света,така един ден животът им действително може да им се стъжни и всички гонения срещу тях да ми се сторят детска приказка!